Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημερα ! Κανε ενα τεστακι φαρμακειου να σου φυγει η αγωνια ! κ μετα πηγαινε μολις φτιαξει ο καιρος στο μικροβιολογικο. εξαλλου δεν παιζει ρολο τι ωρα θα την κανεις, αλλιως αυριο. περιμενουμε ολες δυο κατακοκκινες γραμμες !!!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εφαγα ενα ξενερωμα με το ασπρομαυρο.περνω τη γιατρο μου καλα της λεω γιατι με εστειλες εκει?καλα μου λεει εμενα με νιαζει να ειναι καλος ο γιατρος εσενα σε νιαζει το χρωμα?εεεε ναι ρε κοριτσια με νιαζει.δε λεω μια χαρα φαινεται το παιδακι μου αλλα το εγχρωμο ειναι αλλο πραγμα.δεν υπαρχει λεει εγχρωμο.ειδικα φολτρα ειναι που κανουν το παιδι να φαινεται σαν αληθινο κατι σαν αγαλμα:shock:.τι να πω κι εγω. εν το μεταξυ να πω τον καιμο μου η μανα η μυτη του παιδιου μου φανηκε λιγο μεγαλουτσικη.:o λετε να βγει η κορη μου μυτογκα?

οχι μαρι.. ακομη φαντασου πως το κεφαλακι του ειναι ελαχιστα δυσαναλογο με το υπολοιπο σώμα... ακομη διαμορφωνεται...ειναι και τα στρωματα λιπους κλπ κλπ κλπ....κουκλιτσα 8α ειναι η νυφη μασ! ο ηλιας σου στελνει φιλια επισης!

dZJip3.png

ρε λετε να γεννησω και να μου τραγουδανε πως ειναι ετσι το παιδι και τι μεγαλη μυτη??????????????????????????????.εμενα η μυτουλα μου ειναι μια σταλια.του αντρα μου ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα οχι και για ρεφρεν του παπακωνσταντινου:?:

Διαφημίσεις

οχι μαρι.. ακομη φαντασου πως το κεφαλακι του ειναι ελαχιστα δυσαναλογο με το υπολοιπο σώμα... ακομη διαμορφωνεται...ειναι και τα στρωματα λιπους κλπ κλπ κλπ....κουκλιτσα 8α ειναι η νυφη μασ! ο ηλιας σου στελνει φιλια επισης!
ωχχχ συμπεθερα τωρα εεεεεεε!!!! εγω μια κουβεντα ειπα για τη μυτη!!!!!!!!!!!!ωραιοτατη ειναι!!!!!!!!δηλαδη μια εεεεεε!!!χαρα!!!!!!!!!!δεν ειναι τωρα να χαλαμε το συμπεθεριο για μια μυτη!!!!!!!!!!!εεεεεε??????δεν πιστευω να μη σου αρεσει ο παπαπκωνσταντινου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνωμη κοπελια οταν μιλας για στρωματα λιπους αναφαιρεσαι σε μενα?????????????:mad:εγω στρωματα λιπους????????εγω η λιγεροκορμη???????????????μην τα παρω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως παντως που ο συμπεθερος ηλιας εγινε στυλακι και δεν θα ξεφτιλιζομαστε σαν οικογενεια γιατι ο δικος μου γυμναζει μονο ανω και κατω γναθο καθημερινα!!!!!!!!!!!!!ααα ρε ηλια εσυ θα μας βγαλεις ασπροπροσωπους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κακακακκα οχι μαρι χαζια...το παιδι λεω....ακομη διαμορφωνεται εξωτερικως..καλυμενο με μεμβρανεσ και λιποσ ειναι..εξ ου και η μυτουλα..
αααααααααααααααααααααααααα!!!! αμα το λιπος ειναι του παιδιου οκ συμφωνω!!!!1οχι γιατι θα παρεξηγιομουνα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν προλαβαινει να φαει γιατι τα τρως εσυ η κανει διατροφη?εμενα ο αντωνης εχει παρει οσα κιλα δεν εχω παρει εγω.αντι να τρωω εγω τρωει αυτος!!!!!ειναι ψηλος ομως ο ατιμος και δεν εκτιθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως!!! οχι απλα ο ηλιασ κανει διατροφη και το βραδυ πλακωνεται στα γιαουρτια και στα μελια και στα καρυδια...αφου δεν κανουμε σεξ δεν εχω ιδεα τι τα κανει τοσα καρυδια,...μαλλον εχει καμια γκομενα δυετερη βαρδια και πορευεται χαοχαοχθαχθοαθοχθοαθοχθο

dZJip3.png

ευτυχως!!! οχι απλα ο ηλιασ κανει διατροφη και το βραδυ πλακωνεται στα γιαουρτια και στα μελια και στα καρυδια...αφου δεν κανουμε σεξ δεν εχω ιδεα τι τα κανει τοσα καρυδια,...μαλλον εχει καμια γκομενα δυετερη βαρδια και πορευεται χαοχαοχθαχθοαθοχθοαθοχθο
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:δηλαδη εμενα ο δικος μου που πλακωνει οτι βρει αποκλειεται να εχει?κοιτα που η μασαμπουκα ειναι μονογαμικη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...