Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Mην φωνάζεις λουλουδομωρό, εδώ είμαστε!...Τα πάς καλά με την πεθερά σου απ' οτι φαίνεται ε?Εγώ την βαριέμαι!!!

καλε ζουπερ τα πηγαινουμε το μονο προβλημα ειναι οτι καπνιζει σαν φουγαρο και δε μπορω την μυρωδια!!!!!!!ενα αλλο προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο υπερβολικη....ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν σκεφτεται πριν μιλησει ....ενα αλλο προβλημα ειναι.....αλλα μια χαρα τα παμε ζουπερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδια ..τωρα αρχισε να με πιανει η βαρεμάρααα μου............................

Και εγώ βαριέμαι πολύ, και είναι πολύ υποτονικό το κλίμα εδώ στη δουλειά!Δυστυχώς!!!Δεν έχει καθόλου δουλειά και έχουν αρχίσει τις μειώσεις!..Βαρέθηκα να βλέπω μούτρα!Με ψυχοπλακώνουν!..

6b98f09093.png

Ρε κορίτσια,συγνώμη,γιατί είναι τόσο μεγάλη η σελίδα αυτή και πρέπει να πηγαίνω πέρα δώθε με το βελάκι για να διαβάσω?

γιαυτο και εγω την αλλαξα την σελιδα για να ειναι μικροτερη!!!

ευχαριστω ευχαριστω:cool::cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

597693ds1inl14oh.gif

Αχ ποσο θα ηθελα να ημουν στη θεση του....

συγνωμη αυτο που θα θελες δηλαδη αυτην την στιγμη ειναι να ησουνα σπιτι σου α τιναξεις τα μαξιλαρια???:confused::confused::confused:αρεεεεε βιτσια που εχει ο κοσμος!!!:rolleyes::rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

Και εγώ βαριέμαι πολύ, και είναι πολύ υποτονικό το κλίμα εδώ στη δουλειά!Δυστυχώς!!!Δεν έχει καθόλου δουλειά και έχουν αρχίσει τις μειώσεις!..Βαρέθηκα να βλέπω μούτρα!Με ψυχοπλακώνουν!..

οριστε αμα βαριεσαι και εσυ μπορεις να πας να τιναξεις και εσυ τα μαξιλαρια του Λιακο μου(μαλλον θα εχει πολλα δεν εξηγειτε αλλιως):rolleyes::rolleyes::lol:

συγνωμη αυτο που θα θελες δηλαδη αυτην την στιγμη ειναι να ησουνα σπιτι σου α τιναξεις τα μαξιλαρια???:confused::confused::confused:αρεεεεε βιτσια που εχει ο κοσμος!!!:rolleyes::rolleyes::cool:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

6b98f09093.png

υπομονη και σε λιγο καιρο δεν θα τους βλέπεις...εγω τι θα κανω μου λες?

καλε ζουπερ τα πηγαινουμε το μονο προβλημα ειναι οτι καπνιζει σαν φουγαρο και δε μπορω την μυρωδια!!!!!!!ενα αλλο προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο υπερβολικη....ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν σκεφτεται πριν μιλησει ....ενα αλλο προβλημα ειναι.....αλλα μια χαρα τα παμε ζουπερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλα καπνιζει και τωρα που εισαι εγκυος...ααα πες της οτι σου προκαλει αναγουλα ο καπνος...

γιαυτο και εγω την αλλαξα την σελιδα για να ειναι μικροτερη!!!

ευχαριστω ευχαριστω:cool::cool:

εισαι ζουπερ...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν βλέπω να μίκρυνε!..Πως θα γίνει αυτό?

δεν μου λες εσυ κοπελια εισαι σιγουρη οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα τοση ωρα???γιατι αν το δικο σου δεν μικρυνε.....τοτε σιγουρα δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα!!!!:oops::oops::oops:

οριστε αμα βαριεσαι και εσυ μπορεις να πας να τιναξεις και εσυ τα μαξιλαρια του Λιακο μου(μαλλον θα εχει πολλα δεν εξηγειτε αλλιως):rolleyes::rolleyes::lol:

Λοιπον τη λυση τη βρηκε το λουλουδομωρο...απο τα γέλια τα νευρικα που με πιασανε θα με απολυσουν τώρα αρα..τα γλίτωσα τα μουτρα τους...:lol::lol::lol::lol:

αχ παναθεμασε...δεν με λυπάσαι...:lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

δεν μου λες εσυ κοπελια εισαι σιγουρη οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα τοση ωρα???γιατι αν το δικο σου δεν μικρυνε.....τοτε σιγουρα δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα!!!!:oops::oops::oops:

το δικο μου παντως μικρυνε!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ξέρω εγώ άν μιλάμε για το ίδιο πράγμα?Εγώ εννοώ ότι είναι μεγάλη η σελίδα που σας διαβάζω, οέο!..Εσύ τι εννοείς?:?:

6b98f09093.png

Ξέρω εγώ άν μιλάμε για το ίδιο πράγμα?Εγώ εννοώ ότι είναι μεγάλη η σελίδα που σας διαβάζω, οέο!..Εσύ τι εννοείς?:?:

βαλε και εσυ την μπαρα στη μεση για να τα βλεπεις όλα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...