Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ααααα φατσούλα μου..πολυ αγχωμένη σε βλέπω...χαλαρωσε λίγο και απλα συνεχισε αυτο το ωραίο κόλπο και αυτη τη βδομάδα....αντε τωρα γιατι θα σε δειρω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..και αν δεν αντεχει η μεση σας τα κολπα...με τον πατροπαραδοτο τροπο ..ειναι μια χαρα και αυτος....:wink:

Τζορτζάκο μου, σήμερα έχω χάσει το κουράγιο μου....λες επειδή δεν έχω κάνει σεξ τις τελευταίες 4 μέρες?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσ τσ τσ τσ ειστε και απο Αθηνα...βλαχαρες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ακους εκει να μην το ξερουν!!!!!!!!πες κουμπαρουλα μου εσυ τι ειναι στις κυριες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βλαχαρες εμεις???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ντροπη σου συμπεθερα μου!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τζορτζάκο μου, σήμερα έχω χάσει το κουράγιο μου....λες επειδή δεν έχω κάνει σεξ τις τελευταίες 4 μέρες?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! μη το ψαχνεις καθολου!!!!!:lol:

469671bibepuq3ok.gif

και μαλιστα γιατρε μου θα κανω οτι μου πειτε...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν πήρα γιατί μέχρι να κλείσω ραντεβού θα έχει γίνει η ωορηξία και δεν έχει νόημα. Θα εκμεταλλευτώ όσο μπορώ αυτές τις μέρες και θα κανονίσω την άλλη εβδομάδα.

Καλα θα κανεις οποτε βουρ οσο μπορεις!!!:wink:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αν πάω σήμερα στην γιατρό (παθολόγο) και μου πει να πάρω αντιβίωση να πάρω ή δεν κάνει?

να μην παρεις...κανε υπομονη...εκτος και αν εισαι τοσο χαλια...και στο κατω κατω αν εισαι χαλια πάρε μια αδεια και κατσε κουκουλωμένη στο κρεββατάκι με τσαγάκι...ακους???αμαν τρελοκόριτσο...βρηκες μέρες ν΄αρρωστήσεις....:mad:

αλλα παρε και καμια βαθια ανασα γιατι νομιζω πως εισαι ετοιμη να σκασεις....

εισπνοη...............εκπνοη......και παμε παλι..

εισπνοη..............εκπνοη....καλυτερα τωρα???:wink:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα αν σε δω θα σε σαπισω στο ξυλο..παναθεμα σε.....

μπραβο το σπερμα θα ειναι μια χαρα τωρα ξεκουραστο ξεκουραστο...βουρ...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλα αν σε δω θα σε σαπισω στο ξυλο..παναθεμα σε.....

μπραβο το σπερμα θα ειναι μια χαρα τωρα ξεκουραστο ξεκουραστο...βουρ...

Χαμένο.......με κάνεις και γελάω....:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι δεν αντεχω αλλο ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα φιλακια πολλα!!!

436227peh2tec0ns.gif

Καλη ξεκουραση.....γλυκο μου μανουλακι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι δεν αντεχω αλλο ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα φιλακια πολλα!!!

436227peh2tec0ns.gif

Γεια σου κουκλάκι μου, άντε να ξεκουραστείς......:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

αληθεια τι ειναι αυτο???:rolleyes:
τσ τσ τσ τσ ειστε και απο Αθηνα...βλαχαρες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ακους εκει να μην το ξερουν!!!!!!!!πες κουμπαρουλα μου εσυ τι ειναι στις κυριες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειναι μαλακος μαρσιπος αγκαλιας... και ραβετε και στα μετρα σου.. σε λιγο καιρο θα τον μαθεις...

Αχ βρε κοριτσαρες μου με κανετε και λιωνω.....

Γαλανομάτης ε...τι να κανω θα δωσω κατι παραπάνω να τον πάρω....

αλλα (σιγα μην με αξκούσει η Εμμα γιατι ειμαι δική της συμπεθέρα)....:lol::lol::lol::lol:

Αχ! τοτε ναι να μην το φωναζουμε και μας ακουσει....

Καλέ το πέμπτο παιδί θα κάνει η κοπέλα που σας λέω!!!....θα φουντάρω σήμερα δεν αντέχω!!!:-(

Καλε αστην αυτην.... εσυ θα κανεις ομως πιο ομορφα και πιο εξυπνα παιδια...:-P

Λοιπον Ναντιμαρακι με τον πονο μου παιζεις.... κοντευει ενας χρονος απο τοτε που εκανα σεξ οποτε ηθελα και οσο ηθελα... και εσυ για 4 μερες κανεις ετσι...:mad:

Φιλακια καλο μεσημερι....

436227peh2tec0ns.gif

a84026bdda.png

Ίσως με το σεξ φτιάξει κι ο λαιμός μου, βέβαια......:oops:

αναλόγος...βεβαια το φαρμακευτικο υλικο :wink: το χρειαζομαστε για αλλη χρηση αλλα αν εσυ θες να περασει και ο λαιμος σου τι να πω εγώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αναλόγος...βεβαια το φαρμακευτικο υλικο :wink: το χρειαζομαστε για αλλη χρηση αλλα αν εσυ θες να περασει και ο λαιμος σου τι να πω εγώ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φτου σου....αυτό έχω να σου πω.....μόλις μίλησα με τον σύζυγο στο τηλέφωνο και η μεσούλα του είναι καλύτερα...:D:D

Μαχούλα μου, έρχεται ο καιρός που θα ξαναρχίσεις τις τρέλες!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...