Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πλακα μου κανεις Λιακο μου???αγορακι ητανε???:-(:-(:-(

με κανεις και κλαιω βρε κοριτσακι μου θυμαμαι πως ημουνα οταν εμαθα οτι ητανε κοριτσακι το μωρο μου.:-(Λιακο μου σε αγαπαω παρα πολυ και σου υποσχομαι οτι ειναι το τελευταιο πραγμα που περνας.τελος οτι περασες περασες κοριτσακι μου παρε μια αγκαλιτσα<<<<<<<<σμουτσ>>>>>

Εχεις δικιο μωρό μου ..οταν μαθαινεις το φύλο ειναι ακόμα πιο ασχημα...δεν μπορω να το βγάλω απο το μυαλο μου...τεσπα...και εγω σε αγαπω ΄΄πολυ πολυ...απο τον ουρανο μεχρι τη γη......:lol::lol::lol:

Σε ευχαριστω για την αγκαλιτσα...τωρα ερχομαι να σου δωσω και εσενα μια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει σιγά-σιγά τα ψώνια και πρέπει να σας ομολογήσω ότι έχω πάθει εξάρτηση.Ευτυχώς που έχω κάνει λίστα με τα πρώτα απαραίτητα και προσπαθώ να μην ξεφεύγω!Διαφορετικά.....είναι πολύ δύσκολα να αντισταθώ!Τα θέλω όλα!..Του ψώνισα το σ.κ. μερικά φορμάκια, μπουρνουζάκια, καλτσάκια, ζακετάκι, σελτεδάκια, πιπίλες και διάφορα άλλα!..Λίγο πολύ έδωσα 200 ευρώ!Α!..ξέχασα...του έκλεισα και τις κουρτίνες!..Ριγέ γαλάζιο-άσπρο!..Αυτά προς το παρόν!..

Εσύ Chrisaki? Μάλλον η συμπεθέρα σου μας έχει περάσει στα ψώνια!..

Καλημερα puppy... να κανεις ψωνια τωρα που μπορεις γιατι μετα αστα να πανε....

γεια σου κουμπαρουλα μου!!!!!!!!!!!:-P:-P:-Pτι κανει ο μπεμπης????κοιματε???

Ναι ο καημενουλης... αλλα παντα με το ενα ματι ανοιχτο... μην του ξεφυγει τιποτα.... χθες τον εβαλα και πρωτη φορα στο Mei tai γιατι ειχαμε λιγακι γκρινια απο το εμβολιο και μια χαρα τα πηγαμε...

Αχ! θελω να ανοιξει ο καιρος να παρω το καροτσι και τον μπεμη και να σουρτουκευω... βαρεθηκα μεσα στο σπιτι....

με κανεις και κλαιω βρε κοριτσακι μου θυμαμαι πως ημουνα οταν εμαθα οτι ητανε κοριτσακι το μωρο μου.:-(Λιακο μου σε αγαπαω παρα πολυ και σου υποσχομαι οτι ειναι το τελευταιο πραγμα που περνας.τελος οτι περασες περασες κοριτσακι μου παρε μια αγκαλιτσα<<<<<<<<σμουτσ>>>>>

Γεωργιτσα μου τωρα καταλαβα γιατι εισαι ετσι..

Να μην σε παρει απο κατω ομως.... το νινι σου ερχεται ερχεται....

a84026bdda.png

Αχ..αντε να γεννησεις Αθηνούλι μου..ενυπομωνω...εσυ πως αισθάνεσαι?

Εμένα ακομα να εμφανιστει..μιλησα και με το γιατρο για νακανονισω να παω να με δει...Βγηκαν και τα αποτελεσματα απο τον καρυοτυπο ήταν αγοράκι και ολα ηταν φυσιολογικα δεν βρέθηκε τιποτα...τωρα θα δουμε...

Μπραβο κοριτσακι μου...ετσι να πεινας και να τρως για να μεγαλωνει το μπεμπε......:lol::lol::lol:

Ζουζούνα μου, μην στεναχωριέσαι, είμαι σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα είναι πιο τυχερή!!! Τώρα θα πρέπει να σε καθοδηγήσει σωστά ο γιατρός σου!..

6b98f09093.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ε ναι βρε παπακι μου αφου γενναω πρωτη να μην σας περασω?

εεεε σαν να εχεις δικιο νομιζω......κατι λιγο μας περνας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι.......!!!

Λείπει το ένα αφεντικό, αλλά έχω το άλλο εδώ και με έχω σε για φασίνα :mad::-x!!!

Πονάει και σήμερα ο λαιμός μου.....κι ο άντρας μου έπαθε κάτι σαν λουμπάγκο, ΄πονάει πολύ η μέσητου....πως θα εκμεταλλευτώ τις γόνιμές μου τώρα,εεεεε?????.......Σκατούλες!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αθηνούλα γεννας? σε εχω στο νου μου συνεχεια... χθες χτυπησε το κινητο, ο αριθμος απο αθηνα... τρεχα του λεω του Κώστα γεννάει η Αθηνούλα....

Κρισακι να δεις που θα εχεις αγορι τελικα.... ετσι για να μαθετε εσυ και η Αθηνούλα που δεν με θελατε για συμπεθερα...

Γεωργιτσα μου τι κάνεις? εισαι λιγο στα κατω σου? γιατι βρε κουκλιτσα μου...

Τα νεα μας... χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο... οχι δεν εκλαψε καθολου ο κυριος... αντρας σωστος..... και εμενα μου ξαναηρθε περιοδο..... και οσο το ειχαμε κανονισει σημερα για ρομαντζαδα με τον αντρουλη.... ειναι δυνατον σε 2 μηνες που γεννησα να αδιαθετησα 2 φορες? αλλες κανουνε 5,6,8, και 10 μηνες....

:lol::lol::lol::lol: αααχχχχ Μαχουλα μου μην αγχωνεσαι θα σε ενημερωσω!!!!

μα τι αντρας ειναι αυτος???μπραβο το παλικαρι μας!!!

Υπομονη Μαχουλα θα περασει η ατιμη και μετα θα του δωσετε να καταλαβει!!!!:lol:

:-(:-(:-( αααα μην μου κανετε τετοια και κρατιεμαι με το ζορι και εγω το εχω περασει αυτο και ητανε αγορακι παλι εαν θυμαστε καλα!!!!

ελα τωρα μια αγκαλιτσα ολες μαζι και παμε με ενα μεγαλο χαμογελο!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αθηνούλα γεννας? σε εχω στο νου μου συνεχεια... χθες χτυπησε το κινητο, ο αριθμος απο αθηνα... τρεχα του λεω του Κώστα γεννάει η Αθηνούλα....

Κρισακι να δεις που θα εχεις αγορι τελικα.... ετσι για να μαθετε εσυ και η Αθηνούλα που δεν με θελατε για συμπεθερα...

Γεωργιτσα μου τι κάνεις? εισαι λιγο στα κατω σου? γιατι βρε κουκλιτσα μου...

Τα νεα μας... χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο... οχι δεν εκλαψε καθολου ο κυριος... αντρας σωστος..... και εμενα μου ξαναηρθε περιοδο..... και οσο το ειχαμε κανονισει σημερα για ρομαντζαδα με τον αντρουλη.... ειναι δυνατον σε 2 μηνες που γεννησα να αδιαθετησα 2 φορες? αλλες κανουνε 5,6,8, και 10 μηνες....

Ναι ο καημενουλης... αλλα παντα με το ενα ματι ανοιχτο... μην του ξεφυγει τιποτα.... χθες τον εβαλα και πρωτη φορα στο Mei tai γιατι ειχαμε λιγακι γκρινια απο το εμβολιο και μια χαρα τα πηγαμε...

Αχ! θελω να ανοιξει ο καιρος να παρω το καροτσι και τον μπεμη και να σουρτουκευω... βαρεθηκα μεσα στο σπιτι....

Οχι το εχω παρει αποφαση...ολα θα παν καλα την αλλη φορα...

Ενα θα σου πω...εχω ερωτευτει το παιδι σου...και πολυ παιδαρος μιλάμε..:wink:

Ζουζούνα μου, μην στεναχωριέσαι, είμαι σίγουρη ότι η επόμενη φορά θα είναι πιο τυχερή!!! Τώρα θα πρέπει να σε καθοδηγήσει σωστά ο γιατρός σου!..

Ευχαριστω Παπακι μου...αυτο θα κοιταγουμε τωρα ..να δουμε τι θα κανουμε..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

με το ενα ματι ανοιχτο ε????ποιον να με εμοιξε καλε αυτ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ποιον να εμοιασε.....????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα και πάλι.......!!!

Λείπει το ένα αφεντικό, αλλά έχω το άλλο εδώ και με έχω σε για φασίνα :mad::-x!!!

Πονάει και σήμερα ο λαιμός μου.....κι ο άντρας μου έπαθε κάτι σαν λουμπάγκο, ΄πονάει πολύ η μέσητου....πως θα εκμεταλλευτώ τις γόνιμές μου τώρα,εεεεε?????.......Σκατούλες!!

Αφου μαρηηηηηηηηηηηηη τον εχεις ξεζουμισει τον ανθρωπο!!!!!

τωρα με προσοχη και κανε κατι μια σωστη πορνοσταρ βρισκει τροπους!!:lol:

εεεε σαν να εχεις δικιο νομιζω......κατι λιγο μας περνας:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χμμμμμμμμμμμμμμμμ λες εεεεεε?????:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ακούω το αφεντικό μου να μιλάει στο τηλέφωνο και συγχαίρει μια φίλη της που είναι έγκυος!!!!....Ζηλεύω πολύ.......ζηλεύω πολύυυυυυυ!!!!!

Ερχεται μπιφτεκακι μου υπομονη!!!!!

:wink:;-)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...