Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα κοτοπουλακι μου μαλλον 7 μεινανε θα δουμε αυριο τι θα μας πει!!εσυ τι εγινε ηρθε η ατιμη?????

Αχ..αντε να γεννησεις Αθηνούλι μου..ενυπομωνω...εσυ πως αισθάνεσαι?

Εμένα ακομα να εμφανιστει..μιλησα και με το γιατρο για νακανονισω να παω να με δει...Βγηκαν και τα αποτελεσματα απο τον καρυοτυπο ήταν αγοράκι και ολα ηταν φυσιολογικα δεν βρέθηκε τιποτα...τωρα θα δουμε...

καλημερα Λιακο μου!!!!:-P:-P:-P

ουου απο ξαπλα αλλο τιποτα.....!!!!!!!!!!το Σαββατο το απογευμα παω στο γιατρουλη!!!!:-P:-P:-P

Εσυ τι κανεις σκατουλα μου???μολις ηρθε και η πεθερα μου και μου εφερε φαγακι αχ ας ειναι κατι καλο εχω ξελιγωθει για πρωτη φορα!!!παιδια ακουσατε???νομιζω οτι πειναω.....ειναι φοβερο!!!!!!:-P:-P:-P

Μπραβο κοριτσακι μου...ετσι να πεινας και να τρως για να μεγαλωνει το μπεμπε......:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα που ειπες γαμπρο εχω να καταγγηλω οτι επειδη η αδερφη μου εχει αγορι ολοι στην οικογενεια μιλανε στο αρσενικο στο παιδι μου

και τα εχω παρει ασχημα:mad::x:x

και σαν να μην εφτανε αυτο προχθες του ξεφευγει και του κορδελα μου η λεξη <<μπεμπης>>>:mad::x:x:x και συ τεκνον βρουτε????

αμα ειναι κοριτσακι θα τα εχει παρει με ολους!!!!μονο εμενα θα αγαπαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχχααχαχαχα πλακα θα εχει!!!!

εμενα η κουμπαρα μου ελεγε κοριτσι ειναι και της ελεγα φαντασου να ειναι αγορι και εσυ ατιμη απο τωρα να μου τον κανεις φ.......τη!!!:rolleyes:

Εννοειται οτι εσενα θα σε αγαπαει περισσοτερο 9 μηνες ειναι συμπεθερα μονο με εμας!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τωρα που ειπες γαμπρο εχω να καταγγηλω οτι επειδη η αδερφη μου εχει αγορι ολοι στην οικογενεια μιλανε στο αρσενικο στο παιδι μου

και τα εχω παρει ασχημα:mad::x:x

και σαν να μην εφτανε αυτο προχθες του ξεφευγει και του κορδελα μου η λεξη <<μπεμπης>>>:mad::x:x:x και συ τεκνον βρουτε????

αμα ειναι κοριτσακι θα τα εχει παρει με ολους!!!!μονο εμενα θα αγαπαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:...οχι μπεμπης γιατι θα χαλασει το συμπεθεριο...πολυ αγορι βρε παιδι μου...τι πραγμα και αυτο....εμ αφου όλες υπολογίζουμε τις γονιμες πετυχαίνουμε διανα...:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εμένα ακομα να εμφανιστει..μιλησα και με το γιατρο για νακανονισω να παω να με δει...Βγηκαν και τα αποτελεσματα απο τον καρυοτυπο ήταν αγοράκι και ολα ηταν φυσιολογικα δεν βρέθηκε τιποτα...τωρα θα δουμε...

Μπραβο κοριτσακι μου...ετσι να πεινας και να τρως για να μεγαλωνει το μπεμπε......:lol::lol::lol:

Καλα αισθανομαι ακομη κοτοπουλακι μου ουτε αγωνια ουτε τιποτα!!!

σνιιφφφφφφ λυπαμαι κοριτσακι μου θα δεις ολα θα πανε καλα την επομενη φορα!!!!:lol:

Καλημερα φιλεναδες...

Ειστε καλα? βλεπω μαζευτηκε η παρεουλα....

Καλημεραααα Μαχουλαααα μου τι κανετε??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Λιακο μου!!!!:-P:-P:-P

ουου απο ξαπλα αλλο τιποτα.....!!!!!!!!!!το Σαββατο το απογευμα παω στο γιατρουλη!!!!:-P:-P:-P

Εσυ τι κανεις σκατουλα μου???μολις ηρθε και η πεθερα μου και μου εφερε φαγακι αχ ας ειναι κατι καλο εχω ξελιγωθει για πρωτη φορα!!!παιδια ακουσατε???νομιζω οτι πειναω.....ειναι φοβερο!!!!!!:-P:-P:-P[/QUO

ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι σου εφερε για πες???

αντε να ερθει το σαββατο να δεις το σπορακι να μας πεις τι κανει!!!!:lol::lol:

και ξαπλωμενη να μεινεις δεν θελω χαζομαρες εντατσει??

μου εφερε τσουρεκακι γιατι ποναει η γναθος μου και εψαχνε να βρει κατι μαλακο που να μπορω να μασισω:lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:...οχι μπεμπης γιατι θα χαλασει το συμπεθεριο...πολυ αγορι βρε παιδι μου...τι πραγμα και αυτο....εμ αφου όλες υπολογίζουμε τις γονιμες πετυχαίνουμε διανα...:lol::lol::lol:

Μαλλον ειναι η χρονια τους!!!!!:lol::lol::lol:

Καλα δεν σας ειπα εβαψα μαλλι εχθες με τις νεες βαφες inoa επαθα πλακα χωρις αμμωνια δεν μυριζε καθολου και το μαλλι γυαλιζει πολυ!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μου εφερε τσουρεκακι γιατι ποναει η γναθος μου και εψαχνε να βρει κατι μαλακο που να μπορω να μασισω:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γλυκακι δηλαδη!!!!!το νου σου παχαινει!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααααααχ τωρα που ειπες αγορες παπακι δεν ανυπομονεις να ερθει η ωρα να κανεις ολα τα ψωνια????εεεεεεεε????:roll::roll::roll:

Εσυ πηρες τιποτα ή κρατηθηκες????

Καλε εννοειτε οτι τα πηρε σιγα μην δεν τα επερνε τα πραγματα του γαμπρου μου...!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυριο εχω ραντεβου και ελπιζω οτι θα μου πει την τελικη ημερομηνια!!!;)μαλλον θα αποκτησεις πρωτα το γαμπρο!!!!:lol::lol::lol:

Ναι πλησιασαμε οσο για κλοτσιες με εχει τρελλανει δεν κοιμαται καθολου!!:lol::lol:

σχεδον τελειωσαμε κατι λιγα ακομη!!!!!εσυ ψωνισες????:lol:

Εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει σιγά-σιγά τα ψώνια και πρέπει να σας ομολογήσω ότι έχω πάθει εξάρτηση.Ευτυχώς που έχω κάνει λίστα με τα πρώτα απαραίτητα και προσπαθώ να μην ξεφεύγω!Διαφορετικά.....είναι πολύ δύσκολα να αντισταθώ!Τα θέλω όλα!..Του ψώνισα το σ.κ. μερικά φορμάκια, μπουρνουζάκια, καλτσάκια, ζακετάκι, σελτεδάκια, πιπίλες και διάφορα άλλα!..Λίγο πολύ έδωσα 200 ευρώ!Α!..ξέχασα...του έκλεισα και τις κουρτίνες!..Ριγέ γαλάζιο-άσπρο!..Αυτά προς το παρόν!..

Εσύ Chrisaki? Μάλλον η συμπεθέρα σου μας έχει περάσει στα ψώνια!..

6b98f09093.png

Καλημερα φιλεναδες...

γεια σου κουμπαρουλα μου!!!!!!!!!!!:-P:-P:-Pτι κανει ο μπεμπης????κοιματε???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες...

Καλημέρα Μαχούλι μου...τι κανει ο παιδαρος...??/

αααα......κουραστηκε στο μαγειρεμα δηλαδη....:tongue::tongue::tongue:

Μαλλον ειναι η χρονια τους!!!!!:lol::lol::lol:

Καλα δεν σας ειπα εβαψα μαλλι εχθες με τις νεες βαφες inoa επαθα πλακα χωρις αμμωνια δεν μυριζε καθολου και το μαλλι γυαλιζει πολυ!!!:lol::lol:

ααα ωραία θα σε καταλαβουμε στο μαιευτηριο γιατι θα φωσφοριζεις!!!:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει σιγά-σιγά τα ψώνια και πρέπει να σας ομολογήσω ότι έχω πάθει εξάρτηση.Ευτυχώς που έχω κάνει λίστα με τα πρώτα απαραίτητα και προσπαθώ να μην ξεφεύγω!Διαφορετικά.....είναι πολύ δύσκολα να αντισταθώ!Τα θέλω όλα!..Του ψώνισα το σ.κ. μερικά φορμάκια, μπουρνουζάκια, καλτσάκια, ζακετάκι, σελτεδάκια, πιπίλες και διάφορα άλλα!..Λίγο πολύ έδωσα 200 ευρώ!Α!..ξέχασα...του έκλεισα και τις κουρτίνες!..Ριγέ γαλάζιο-άσπρο!..Αυτά προς το παρόν!..

Εσύ Chrisaki? Μάλλον η συμπεθέρα σου μας έχει περάσει στα ψώνια!..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ε ναι βρε παπακι μου αφου γενναω πρωτη να μην σας περασω?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα Μαχούλι μου...τι κανει ο παιδαρος...??/

αααα......κουραστηκε στο μαγειρεμα δηλαδη....:tongue::tongue::tongue:

ααα ωραία θα σε καταλαβουμε στο μαιευτηριο γιατι θα φωσφοριζεις!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εεε οχι κι εστι ειπαμε σημερα ειναι η πρωτη μερα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πλακα μου κανεις Λιακο μου???αγορακι ητανε???:-(:-(:-(

με κανεις και κλαιω βρε κοριτσακι μου θυμαμαι πως ημουνα οταν εμαθα οτι ητανε κοριτσακι το μωρο μου.:-(Λιακο μου σε αγαπαω παρα πολυ και σου υποσχομαι οτι ειναι το τελευταιο πραγμα που περνας.τελος οτι περασες περασες κοριτσακι μου παρε μια αγκαλιτσα<<<<<<<<σμουτσ>>>>>

Αθηνούλα γεννας? σε εχω στο νου μου συνεχεια... χθες χτυπησε το κινητο, ο αριθμος απο αθηνα... τρεχα του λεω του Κώστα γεννάει η Αθηνούλα....

Κρισακι να δεις που θα εχεις αγορι τελικα.... ετσι για να μαθετε εσυ και η Αθηνούλα που δεν με θελατε για συμπεθερα...

Γεωργιτσα μου τι κάνεις? εισαι λιγο στα κατω σου? γιατι βρε κουκλιτσα μου...

Τα νεα μας... χθες καναμε το πρωτο μας εμβολιο... οχι δεν εκλαψε καθολου ο κυριος... αντρας σωστος..... και εμενα μου ξαναηρθε περιοδο..... και οσο το ειχαμε κανονισει σημερα για ρομαντζαδα με τον αντρουλη.... ειναι δυνατον σε 2 μηνες που γεννησα να αδιαθετησα 2 φορες? αλλες κανουνε 5,6,8, και 10 μηνες....

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...