Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα γλυκουλες μου...τι κάμνετε...

φατσουλα μου πως πάει? μου φαίνεται με κόλλησες:lol::lol::lol: με πονάει και εμένα ο λαιμουλης μου...και οχι τιποτα αλλο καπνιζουν όλη την ώρα εδω μεσα και μου εχουν σπάσει τα νευρα...δεν μπορω να παρω ανάσα...

Χαπάκι μου τι κάνει το μπεμπε?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ουουουουου!!!!

καλημερα τσουπριτσες μου ομορφες τι μου κανετε???:tongue::tongue::tongue:(ομορφες τωρα.....που λεει ο λογος..):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ουουουουου!!!!

καλημερα τσουπριτσες μου ομορφες τι μου κανετε???:tongue::tongue::tongue:(ομορφες τωρα.....που λεει ο λογος..):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Καλημεεραααααα συμπεθερα μου τι κανετε????ΘΕΕΣ ειμαστε καλε!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!Τι μου κάνετε??

Πολύ μουρτζουφλιά σήμερα ο καιρός!...Με ρίχνει ψυχολογικά!

Καλημερα Παπακι οντως πολυ χαλια ο καιρος!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Καλημεεραααααα συμπεθερα μου τι κανετε????ΘΕΕΣ ειμαστε καλε!!!

Εσύ Αθηνούλα μου,μετράς αντίστροφα τις μέρες τώρα ε?Σε έχει τρελάνει στις κλωτσιές υποθέτω!...

Με τις αγορές τελείωσες?

6b98f09093.png

Λοιπον συμπεθερακι μου στις 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΙΑ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

εμαθες ακριβη ημερομηνια εσυ???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εσύ Αθηνούλα μου,μετράς αντίστροφα τις μέρες τώρα ε?Σε έχει τρελάνει στις κλωτσιές υποθέτω!...

Με τις αγορές τελείωσες?

αααααααχ τωρα που ειπες αγορες παπακι δεν ανυπομονεις να ερθει η ωρα να κανεις ολα τα ψωνια????εεεεεεεε????:roll::roll::roll:

Εσυ πηρες τιποτα ή κρατηθηκες????

Καλε εννοειτε οτι τα πηρε σιγα μην δεν τα επερνε τα πραγματα του γαμπρου μου...!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα και πάλι αφου πριν με γράψατε...χιχιχι

Παπακι μου ..φουσκώνουμε

Αθηνούλι μου...τι μόνο 7 μερούλες μείνανε...αντε με το καλο...

Κρισακι μου ηρθε ο Λιακος σου...πως παει το μπεμπε και η ξαπλα? πηγες ξανα στο γιατρο?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον συμπεθερακι μου στις 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΙΑ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

εμαθες ακριβη ημερομηνια εσυ???:roll::roll::roll:

Αυριο εχω ραντεβου και ελπιζω οτι θα μου πει την τελικη ημερομηνια!!!;)μαλλον θα αποκτησεις πρωτα το γαμπρο!!!!:lol::lol::lol:

Με τις αγορές τελείωσες?

Ναι πλησιασαμε οσο για κλοτσιες με εχει τρελλανει δεν κοιμαται καθολου!!:lol::lol:

σχεδον τελειωσαμε κατι λιγα ακομη!!!!!εσυ ψωνισες????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Παπακι μου ..φουσκώνουμε

Κρισακι μου ηρθε ο Λιακος σου...πως παει το μπεμπε και η ξαπλα? πηγες ξανα στο γιατρο?

Καλημερα κοτοπουλακι μου μαλλον 7 μεινανε θα δουμε αυριο τι θα μας πει!!εσυ τι εγινε ηρθε η ατιμη?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Παπακι μου ..φουσκώνουμε

καλημερα Λιακο μου!!!!:-P:-P:-P

ουου απο ξαπλα αλλο τιποτα.....!!!!!!!!!!το Σαββατο το απογευμα παω στο γιατρουλη!!!!:-P:-P:-P

Εσυ τι κανεις σκατουλα μου???μολις ηρθε και η πεθερα μου και μου εφερε φαγακι αχ ας ειναι κατι καλο εχω ξελιγωθει για πρωτη φορα!!!παιδια ακουσατε???νομιζω οτι πειναω.....ειναι φοβερο!!!!!!:-P:-P:-P

καλημερα Λιακο μου!!!!:-P:-P:-P

ουου απο ξαπλα αλλο τιποτα.....!!!!!!!!!!το Σαββατο το απογευμα παω στο γιατρουλη!!!!:-P:-P:-P

Εσυ τι κανεις σκατουλα μου???μολις ηρθε και η πεθερα μου και μου εφερε φαγακι αχ ας ειναι κατι καλο εχω ξελιγωθει για πρωτη φορα!!!παιδια ακουσατε???νομιζω οτι πειναω.....ειναι φοβερο!!!!!!:-P:-P:-P[/QUO

ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι σου εφερε για πες???

αντε να ερθει το σαββατο να δεις το σπορακι να μας πεις τι κανει!!!!:lol::lol:

και ξαπλωμενη να μεινεις δεν θελω χαζομαρες εντατσει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αυριο εχω ραντεβου και ελπιζω οτι θα μου πει την τελικη ημερομηνια!!!;)μαλλον θα αποκτησεις πρωτα το γαμπρο!!!!:lol::lol::lol:

Ναι πλησιασαμε οσο για κλοτσιες με εχει τρελλανει δεν κοιμαται καθολου!!:lol::lol:

σχεδον τελειωσαμε κατι λιγα ακομη!!!!!εσυ ψωνισες????:lol:

τωρα που ειπες γαμπρο εχω να καταγγηλω οτι επειδη η αδερφη μου εχει αγορι ολοι στην οικογενεια μιλανε στο αρσενικο στο παιδι μου

και τα εχω παρει ασχημα:mad::x:x

και σαν να μην εφτανε αυτο προχθες του ξεφευγει και του κορδελα μου η λεξη <<μπεμπης>>>:mad::x:x:x και συ τεκνον βρουτε????

αμα ειναι κοριτσακι θα τα εχει παρει με ολους!!!!μονο εμενα θα αγαπαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...