Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το κρυφτουλι παιζουμε εδω μεσα?αμαν ρε κοριτσια.ποτε θα βρεθουμε? που ειναι οι παλιες καλες μερες που γεμιζαν οι σελιδες?μου λειπετε.την τριτη παω για αυχενικη(σαν ψεμετα μου φαινετε) και δεν μπορω να το μυραστω μαζι σας.φιλακια.

Γεια σας γλυκά μου κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Πρωί πρωί δεν μπαίνει καμιά σας, ε?

Φτου σας. Μπαίνετε το μεσημέρι που δεν μπορώ.

Τι κάνουν οι κοιλιές σας, όσες είστε έγκυες?

Οι υπόλοιπες?

Από μερικές μαθαίνω νέα από το τηλ.

Από τις υπόλοιπες μαθαίνω από δω.

PENIBA2, κοριτσάκι μου γλυκό, έκανα γκάφα στο φεις μπουκ.

Πρώτα σου στέλνω μήνυμα "καλή λευτεριά" και μετά βλέπω μια φωτο που είσαι με το μωρό 3 μηνών και λέω "καλέ η κοπέλα γέννησε, με άλλη την μπέρδεψα" και σου έγραψα "να σου ζήσει το μωρό".

Μπαίνω στο φόρουμ να δω με ποια σε μπέρδεψα και κατάλαβα ότι δεν ήταν το μωρό της κοιλιάς αλλά η κορούλα σου και σου ξανάγραψα "καλή λευτεριά".

Πω, πω, ντροπή!

ήσουν σαφέστατη :lol::lol::lol:

796544edkag6y6jq.gif

ελα να μαζευομαστε κοριτσιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι ναι την όρεξη να σε βλέπουμε έχουμε νομίζεις :tongue::tongue:

το κρυφτουλι παιζουμε εδω μεσα?αμαν ρε κοριτσια.ποτε θα βρεθουμε? που ειναι οι παλιες καλες μερες που γεμιζαν οι σελιδες?μου λειπετε.την τριτη παω για αυχενικη(σαν ψεμετα μου φαινετε) και δεν μπορω να το μυραστω μαζι σας.φιλακια.

τζα!

Αυχενική ε? πάρε μαζί σου κανα μπεμπιλίνο για καλό και για κακό γιατί κατουρημένοι θα φύγετε.. χιχι

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ελινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να παρετε και χαρντομαντηλα μαζι σας εκτος απο πανες οπως η γλωσσου!!!!

Ειναι φοβερη εμπειρια!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ήσουν σαφέστατη :lol::lol::lol:

ναι ναι την όρεξη να σε βλέπουμε έχουμε νομίζεις :tongue::tongue:

τζα!

Αυχενική ε? πάρε μαζί σου κανα μπεμπιλίνο για καλό και για κακό γιατί κατουρημένοι θα φύγετε.. χιχι

φτου σου γαιδουρα!!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1020813lxqkhjzahj.gif

Βρε κοριτσια....πραγματικα......που ειναι οι εποχες που δεν προλαβαιναμε να πουμε γεια και γεμιζαν οι σελιδες!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

να'μαι και εγω αλλα βλεπω οτι ειμαι μονο εγω.

καλα ειμαστε σκορποχωρι ετσι;;;

μηπως να οργανωθουμε λιγο;;;

αν και κοινοτυπο αλλα και μενα μου λειπουν οι ατελειωτες συζητησεις μας πρωϊ-μεσημερι-βραδυ...

bp μην μου αγχωνεσαι!!!και το καλη λευτερια και το να σου ζησει μια χαρα ευχες ειναι και οταν ερχονται απο εσας δεν με ενοχλουν καθολου εστω και εταιροχρονισμενες!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Κοριτσάκια μου?....Καμιά δεν είναι εδώ?...Μου λείπετε...:D

Και σε εμάς λείπεις αν θέλεις να ξέρεις φατσουλοφατσουλινάκι μου!!!!

Ειπαα να μην ειμαι τοσο καλη μαζι σου!!!

αντε να θυμηθουμε τα παλια Ελπιδακι!!

Γιατί μαρή τα ξεχάσαμε ποτές???? :confused::tongue:

Αλλα επειδη ειμαι καλο κοριτσι εξακολουθω να σου φερομαι ομορφα!!!!!

ααααααααααα ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαια? δηλαδή πότε? :lol::lol:

θα ερθει καμια η να φυγω?????

Να φύγεις...... ο γιος σου ξεσηκώνει την κόρη μου :lol::lol::lol:

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!! που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλώς την φουσκίτσα μας!! Τί γίνεσαι εσύ καλέ? συνεχίζεις να κατεβάζεις τον αγλέωρα? χεχε

Βρε κοριτσια....πραγματικα......που ειναι οι εποχες που δεν προλαβαιναμε να πουμε γεια και γεμιζαν οι σελιδες!!!!!

Γεια σου Κατιούσκα :D

Άστα ... αίσχος θα έλεγα ντροπή μας!!! :mrgreen:

να'μαι και εγω αλλα βλεπω οτι ειμαι μονο εγω.

καλα ειμαστε σκορποχωρι ετσι;;;

μηπως να οργανωθουμε λιγο;;;

αν και κοινοτυπο αλλα και μενα μου λειπουν οι ατελειωτες συζητησεις μας πρωϊ-μεσημερι-βραδυ...

Κι εμένααααααααα ουααααααααα αλλά στο σπίτι πέφτω ξερή για ύπνο (όταν δεν κοιμάμαι όρθια δηλαδή :rolleyes:) και στο γραφείο με πρήζουν... θα έρθετε να τους δείρετε? :cool:

Νομίζω οτι σας κάλυψα όλες!!!!

Καλημερούδια και πολλά φιλιά!!!!:D:D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...