Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναι ναι θελεις να μας πεις οτι η μεσουλα σου ποναει απο τις δουλειες!!!εδω γελάμε!!!χαχαχααχαχαχαχαχαχχα!!

Πες καλυτερα οτι εκανες παλι αεροπλανικα και ασε τις δικαιολογιες!!!:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:nadinoraki σε πήρε και άλλη χαμπάρι.:lol::lol::lol::lol:φιλάκιαααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε μπιμπίτσα μου τι ταλαιπωριες ειναι αυτές που τραβάς βρε κοπέλα μου. ήμαρτον πια. υγειά και πάλι υγεία να λέμε!!!υπομονή και θα δεις ο θεούλης δεν θα σε αφήσει ετσι!!!

Διαφημίσεις

alooooooooooooooooooooooooo! ti moy kanete treloytsikes?? Ιολακι μου!!!! ελεοσ ρε αγαπη!!!!! απο δοχτορα σε δοχτορα..αλλα εισια καλά οποτε..όοοολα καλα...

καλα ναντιμορ εχω βασιμεσ υποψιεσ οτι το σκ μεταμορφωθηκεσ σε πορνοσταρ κακακακακακακακα ευγε ευγε ευγε!

dZJip3.png

καλα ειμαστε!!!

εχει κανα δυο μερες που λιγο φαινεται να μπηκαμε σε μια σειρα.

ειχαμε ντραβαλα αλλα ολα πηγαν καλα!!!

εσεις τι μου κανετε;

nadimoraki μου γλυκο τι μου κανεις;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

ρενιιιιιιιιι!! καλε να σου ζησει το ζουζουνι και εκ του συννεγυσ!!!!!! τι ντραβαλα ειχατε??? που γεννησεσ?? πως ηταααανννννννννννννννννννννννννννννννννννν?

dZJip3.png

μαρααααααααααααααααααααααααααα μου ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ!!!!

στο γενεσις γεννησα και ολα ηταν τελεια!!!ο γιατρος μου ηταν συνεχεια εκει οι μαιες τρεχαν πανηκοβλητες μεχρι και η προησταμενη ηρθε τεσσερις φορες να με δει...με προκληση γεννησα.ο μπεμπης δεν ηθελε να βγει με τιποτα.δυο χαπια με εβαλαν κολπικα αλλα εκεινος κοιμοταν.με τον ορο που με εβαλαν αρχισαν οι πονοι.απο τις 12,30 το βραδυ γεννησα στις 11,05 το πρωϊ.χαλαλι του ομως.

τα ντραβαλα ηταν με το στηθος μου παλι.ειπα να το προσπαθησω μπας και θηλασω αυτη τη φορα.ειχα προετοιμαστει και στην εγκυμοσυνη αλλα δεν ηταν τυχερο...παλι πρηστικα παλι εκανα δεκατα παλι πετρωσε παλι οι θηλες δεν ελεγαν να γυρισουν με τιποτα παλι πληγωθηκε το στηθος μου και ματωσε.εκανα υπομονη μια εβδομαδα αλλα δε γινοταν τιποτα.ουτε το θηλαστρο δεν εβγαζε ολο το γαλα παρα μονο με πληγωνε.χαλια μαυρα.αμα το ηξερα οτι θα γινοταν παλι τα ιδια θα το εκοβα απο την πρωτη στιγμη.,ε πηρε και απο κατω τις πρωτες μερες που μου ειπε ο γιατρος μου κοψε το γιατι δε σε βλεπω καλα, φτανει τοσο αφου δε γινεται τιποτα.ευτυχως με ενθαρρυνε οτι δηλαδη δεν πειραζει και αφου δε γινεται δε θα πεθανεις κιολας και να μη στεναχωριεμαι και τρεχουμε για αλλα μετα(προφανως καμια καταθληψη θα εννοουσε).

και το δευτερο ντραβαλο ηταν οτι ο μικρος ειχε λιγο ικτερο(ευτυχως οχι για φωτοθεραπεια ή θερμοκοιτιδα σαν την μικρη μου)και οταν βγηκα απο το γενεσις μου ειπαν να παω στο νοσοκομειο της πολης μου μετα δυο μερες και να το μετρησουν.πηγαινουμε λοιπον και τον μετρανε(μετα απο χιλιες δυο ερωτησεις και ειρωνιες αφου ειπαμε μετα απο ερωτηση τους οτι δεν γεννησα εκει αλλα στο γενεσις)και βγαινει οτι ειχε 16,5.μειναμε...πως γινοταν τεσσαρων ημερων να ειχε 12,5 και εξι ημερων να πηγε 16,5 και το χρωμα του να βελτιωθηκε;;;τελικα οταν ηρθε μια αλλη γιατρος και τον ειδε μονο απο το χρωμα του καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα.τον πηραν αιμα απο την πατουσιτσα και ειχε 9,7 το μωρο.τζαμπα η ταλαιπωρια μας η στεναχωρια και οι τρεις ωρες φωτοθεραπειας.φυσικα και εγινε ενας πανικος τοσο για τη ειρωνια τους οσο και για την βλακεια τους και την ασχετοσινη τους.

αυτα τα ντραβαλα μας κοριτσια...

σας ζαλισα ε;;;:rolleyes:

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

καλα ειμαστε!!!

εχει κανα δυο μερες που λιγο φαινεται να μπηκαμε σε μια σειρα.

ειχαμε ντραβαλα αλλα ολα πηγαν καλα!!!

εσεις τι μου κανετε;

nadimoraki μου γλυκο τι μου κανεις;

Νικούλα μου, καλά είμαι, το πάιζω πορνοστάρ που λέει κι η Μάρα :lol::lol::lol::lol:

Πριν λίγο θαύμαζα τα ζουζούνια σου στο facebook!!!....Καλά....ο μικρός τα σπάει, έτσι???....Κουκλί!!!!...Να μην πω για την Πένη!.....Στο τέλος θα το ματιάσω το παιδί!!!!!....Φτου φτου γερά να είναι τα παιδάκια σου!!!....Άντε,τώρα πάμε για το τρίτο!!:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...