Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γιατι τωρα που νομιζεις οτι κοιμαται? μονο στην αγκαλια...

Για τα βαφτισια σας το ειπα αλλα ειχατε φυγει.... στις 20-6 και ειστε ολες καλεσμενες... θα λαβετε βεβαια και επιση προσκληση αλλα το λεω απο τωρα για να ετοιμαστειτε...

τελεια.ελπιζω η βαφτιση να γινει στο λητω γιατι εγω τοτε γενναω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια σοβαρα τωρα εγω δεν βλεπω σεξουαλικα ονειρα.ολο εφιαλτες βλεπω.το λιγο που κοιμαμαι τα βραδια(μετα τις 3.00 κανω βολτες και ξανα κοιμαμαι το πρωι)ολο τα χειροτερα βλεπω.τουε εχω πεθανει ολους.τη μαμα μου το μπαμπα μου το μωρο καθε βραδυ γεννιεται με προβλημα και εγω απελπιζομαι.εχει κανει και σεισμο παω καιστο λητω και δεν υπαρχει κανεις να με ξεγεννησει γιατι εχει βαλει λουκετο λογο κρισης. ολο τετοια βλεπω. το εχετε περασει?

Ελινακι μου στην αρχη εγω της εγκυμοσυνης εβλεπα ολο εφιαλτες!!!!Πολυ δραμα......απο το αγχος μας ειναι!!!

Τωρα απο τους εφιαλτες μεταπηδησα στα σεξουαλικα...να σου πω...τα προτιμω:lol::lol::lol:!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

δεν ειναι τιποτα τετοια βλεπω κι εγω....
σου λεω εχω παθει πλακα.υπαρχουν βραδια που νομιζω οτι χτυπαει το κουδουνι και τρεχω στο θυροτηλεφωνο και δεν ειναι κανεις.

Διαφημίσεις

Ελινακι μου στην αρχη εγω της εγκυμοσυνης εβλεπα ολο εφιαλτες!!!!Πολυ δραμα......απο το αγχος μας ειναι!!!

Τωρα απο τους εφιαλτες μεταπηδησα στα σεξουαλικα...να σου πω...τα προτιμω:lol::lol::lol:!!!

μακαρι να μεταπηδησω κι εγω.θα ειναι το μονο πηδημα που μπορει να μου συμβει!!!!!!!!!!!

σου λεω εχω παθει πλακα.υπαρχουν βραδια που νομιζω οτι χτυπαει το κουδουνι και τρεχω στο θυροτηλεφωνο και δεν ειναι κανεις.

Ελινακι μου ειναι φυσιολογικο και η αδερφουλα μου βλεπει και εβλεπε πολους εφιαλτες αλλα ειναι το αγχος της μανας να ειναι το μωρο της καλα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλε γεωργιτσα μεσημερι ειναι ακομη.... περιμενε εστω να ερθει το απογευμα...

Γιατι σε κρεβατι με ροδιτσες δεν ερχεσαι?

:lol::lol::lol::lol:τρελοκομειο!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εγω παλι τα βλεπω ανακατεμενα....κοιμαμαι βλεπω κατι και μετα ξυπναω να παω προς νερου μου και το επομενο ονειρο εχει αλλο περιεχομενο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Μαχη τρεχω να ραφτωωωωωωωωωωωω...............

Φιλακια κοριτσακια μου......θα σας πω το απογευμα νεα απο τον γιατρο!!!

Αντε καλο μεσημερι Κατιουσκα και ολα καλα να πανε στον γιατρουλη!!!:-P

σας παρακολουθώ εγώ......:cool:

τρώω και τη μπανάνα μου.....:lol::lol:

Μαχούλα μου, καλημέρα!!!...Τι κάνει ο γιόκας σου???....Ετοιμάζετε την βάφτιση,ε?...Τέλεια...!!!

κουτσομπολιτσα καλα θα κανω και θα σε φαω σημερα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δε μας εβαλες ολη τη φωτο να δουμε τη φατσα σου!!!!:lol::lol:

Δεν θελω να σας κομπλαρω...ειδη το σωμα μου λέει πολλα....χιχιχιχ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω παλι τα βλεπω ανακατεμενα....κοιμαμαι βλεπω κατι και μετα ξυπναω να παω προς νερου μου και το επομενο ονειρο εχει αλλο περιεχομενο...
ααα!!! εσυ εχει και ποικιλια!!!!! μη σχολιασω βεβαια αυτο το προς νερου μου.4-5 φορες θα σηκωθω στανταρ μεσα στη νυχτα.την ημερα σαν τα σκυλακια.οπου βρω και οπου προλαβω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...