Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλεεεε γιατι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε εμενα???η αλλη τοση ωρα μιλαει για τους τροπους να μεινουν μεσα!!!!!:lol:

και εγω τι ειπα για ενα τοσο δα λουκανικακι???????:rolleyes::rolleyes:

αυτο ηταν το προβλημα την ενοχλησε το μεγεθος μαλλον!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τα ιδια ειχα παθει και εγω στην εγκυμοσυνη... ατιμες ορμονες...

Και που εισαι ακομη Ελινακι..... εγω εδω και μια εβδομαδα πηρα το οκ απο τον γιατρο για σεξ αλλα δεν βρισκουμε χρονο.... :rolleyes:

Αφου σκεφτηκα να τον αφησω στη μαμα μου τον μπεμπη και να δωσω ραντεβου με τον αντρουλη μου.... εχει γυρισει το ματι μου σας λεω... και καλα στην εγκυμοσυνη τα εβλεπα στα ονειρα... τωρα ουτε αυτο δεν μπορω... με το που ξεκιναει το ονειρο το ¨καλο¨ κλαιει ο μπεμπης.... :lol:

μηπως το παιρνει χαμπαρι και σου κανει σπασιμο????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ωχ ωχ ωχ αν ερχεται ο μαρσιπος θα εχεις κακα ξεμπερδεματα!!!!

Της κουμπαρας μου ειναι 8 μιση μηνων και δεν κοιματε μονη της πρεπει να την κοιμησεις στα χερια ή στον μαρσιπο!!!Κουμπαρουλα προσεχεεεεεεεε!!!

Βεβαια ειναι μικρουλης ακομα για να κανει κολπα αλλα προσεχε θα σου φυγει η μεση και η πλατη και μετα θα αργησεις να κανεις το βαφτιστηρι μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Γιατι τωρα που νομιζεις οτι κοιμαται? μονο στην αγκαλια...

Για τα βαφτισια σας το ειπα αλλα ειχατε φυγει.... στις 20-6 και ειστε ολες καλεσμενες... θα λαβετε βεβαια και επιση προσκληση αλλα το λεω απο τωρα για να ετοιμαστειτε...

a84026bdda.png

ρε κοριτσια σοβαρα τωρα εγω δεν βλεπω σεξουαλικα ονειρα.ολο εφιαλτες βλεπω.το λιγο που κοιμαμαι τα βραδια(μετα τις 3.00 κανω βολτες και ξανα κοιμαμαι το πρωι)ολο τα χειροτερα βλεπω.τουε εχω πεθανει ολους.τη μαμα μου το μπαμπα μου το μωρο καθε βραδυ γεννιεται με προβλημα και εγω απελπιζομαι.εχει κανει και σεισμο παω καιστο λητω και δεν υπαρχει κανεις να με ξεγεννησει γιατι εχει βαλει λουκετο λογο κρισης. ολο τετοια βλεπω. το εχετε περασει?

Διαφημίσεις

Γιατι τωρα που νομιζεις οτι κοιμαται? μονο στην αγκαλια...

Για τα βαφτισια σας το ειπα αλλα ειχατε φυγει.... στις 20-6 και ειστε ολες καλεσμενες... θα λαβετε βεβαια και επιση προσκληση αλλα το λεω απο τωρα για να ετοιμαστειτε...

αααααααα!!!!περιμενω με ανυπομονησια προσκληση!!!ααααχ ελπιζω μεχρι τοτε να με εχει αφησει να σηκωθω και να ρθουμε!!!!:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε κοριτσια σοβαρα τωρα εγω δεν βλεπω σεξουαλικα ονειρα.ολο εφιαλτες βλεπω.το λιγο που κοιμαμαι τα βραδια(μετα τις 3.00 κανω βολτες και ξανα κοιμαμαι το πρωι)ολο τα χειροτερα βλεπω.τουε εχω πεθανει ολους.τη μαμα μου το μπαμπα μου το μωρο καθε βραδυ γεννιεται με προβλημα και εγω απελπιζομαι.εχει κανει και σεισμο παω καιστο λητω και δεν υπαρχει κανεις να με ξεγεννησει γιατι εχει βαλει λουκετο λογο κρισης. ολο τετοια βλεπω. το εχετε περασει?

δεν ειναι τιποτα τετοια βλεπω κι εγω....

76IGp3.png

ναι εχει καιρο να μπει

Ναι εχει καιρο ηταν να κανει τιποτα???μηπως το κοριτσι μας εχει τιποτα εξετασεις και τετοια και εχει τρεξιμο???:confused:

221692mq0yuige6o.jpg

Εμεις σεξομανεις..θα αστειευσαι μου φαινεται.....:lol::lol::lol:

καλε γεωργιτσα μεσημερι ειναι ακομη.... περιμενε εστω να ερθει το απογευμα...

αααααααα!!!!περιμενω με ανυπομονησια προσκληση!!!ααααχ ελπιζω μεχρι τοτε να με εχει αφησει να σηκωθω και να ρθουμε!!!!:-P:-P:-P

Γιατι σε κρεβατι με ροδιτσες δεν ερχεσαι?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...