Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Όσο με χαρήκατε, με χαρήκατε....το αφεντικό επέστρεψε....!!!!!Γκρρρρρ.....!!!Μαρή Τζορτζίνα, ηρέμησε....!!!!!Ακούς εκεί στα 2 ή στα 4!!...Ωρέ τι λυσσάρα είσαι εσύ?

Λοιπον οπως λεει και το καρπουζομωρο εμεις δεν το κανουμε για να καταστουμε εγκυες αλλα για την ευχαριστηση... :lol::lol::lol:

αλλιως και με τον πατροπαραδοτο τροπο δεν δυσκολευομαστε δοξα συ ο θεος μεχρι στιγμης...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα! μολις ηρθα γραφειο απο ραντεβου..τουλαχιστον τσιμπησα και δωρεάν καλλυντικακια μοχοαυοχαυοχα πινω λιγο καφε και ξαναφευγω και παλι για ραντεβου

τι μου κανετε τρελουτσικα?

γεια σου κουκλα...!!!!!!!!!!!!!

76IGp3.png

εεεεε,εσυ μου φαινεται εχεις ξεφυγει....τελειως....και οχι τιποτα αλλο εμεις ειμαστε στη νηστεια....και ξερεις τι ειναι να σου δινει το οκ ο γιατρος και ο χαπακος να λεει αν δεν κλεισεις και τον 3ο ξεχασε το....

Καλα λεει ο Χαπακος ηρεμα εσυ λυσσαρα Νο 4!!!!!:lol::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Όσο με χαρήκατε, με χαρήκατε....το αφεντικό επέστρεψε....!!!!!Γκρρρρρ.....!!!Μαρή Τζορτζίνα, ηρέμησε....!!!!!Ακούς εκεί στα 2 ή στα 4!!...Ωρέ τι λυσσάρα είσαι εσύ?

Αμαν και αυτος Παρασκευιατικα τετοια ωραια μερα δεν παει για κανενα καφε???:mad::x:x

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ............μαρη.......:lol::lol::lol::lol:

καλεεεε γιατι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε εμενα???η αλλη τοση ωρα μιλαει για τους τροπους να μεινουν μεσα!!!!!:lol:

και εγω τι ειπα για ενα τοσο δα λουκανικακι???????:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλα πολυ σας χαιρομαι.... δεν προλαβαινω να διαβασω τι εχετε γραψει αλλα μπορω μαλλον να τα φανταστω....

Ασμινακι καλως ηρθες και παλι... μας ελειψες πολυ...

Εμας ο μπεμπης μας μια απο τα ιδια.... δεν του αρεσει ο υπνος αλλα του αρεσει πολυ η αγκαλιτσα....τον εχω κακομαθει και εγω βεβαια αλλα και με μονο που με κοιταει λιωνω... μολις παρηγγειλα εναν μαρσιπο και ελπιζω να βολευτουμε....

Εσεις εκτος απο σεξ τι άλλο κάνετε?

a84026bdda.png

Αμαν και αυτος Παρασκευιατικα τετοια ωραια μερα δεν παει για κανενα καφε???:mad::x:x

Ελαααα ντε μια χαρα μερα εχει εξω!!!!Μπιφτεκακι του δινουμε το ελευθερο πες του να παει να πιει καφεδακι!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα λεει ο Χαπακος ηρεμα εσυ λυσσαρα Νο 4!!!!!:lol::tongue:

εγω λυσσαρα...με κατηγορεις αδικα...

αλλα δεν πειραζει μια χαρα γινεται και στα ονειρα μου...ειναι τοσο εντονα που καμια φορα μου ερχεται να τον βιασω στον υπνο του;);););)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω τι να κανω.εδω μεσα ειστε ολες σεξομανεις!!!!!!!!!!!!!!!που εχω μπλεξει σε τι κοσμο θα φερω το παιδι μου????? πραγματικα απορω:!: εγω οταν φερνω στο μυαλο μου το σεξ πλεον κανω το λυκο!!!!!! απο ποτε εχω να κανω? ουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουυουουοουουυου!!!!!

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα! μολις ηρθα γραφειο απο ραντεβου..τουλαχιστον τσιμπησα και δωρεάν καλλυντικακια μοχοαυοχαυοχα πινω λιγο καφε και ξαναφευγω και παλι για ραντεβου

τι μου κανετε τρελουτσικα?

Τι να κανουμε Μαρουσκα εδωωωω εχουμε κατι λυσσαρες που θελουν σεξ!!!εγκυουλες και μη!!!!!!!!!αστα να πανε οργια γινονται!!!!εσυ τι κανεις???

Γλυκούλες μου πρέπει να φύγω για κάποιες δουλειές του γραφείου :-(

Θα τα ξαναπούμε όμως συντομα, τώρα που σας ξαναβρήκα θα έρχομαι όποτε μπορώ για καφεδάκι :D:D:D

Μου ανοίξατε και την όρεξη για ... διάφορα!!!! :wink::lol::lol:

Φιλάκια,

καλό μεσημέρι

Καλο μεσημερι Ασμινακι μου θα σε περιμενουμε παλι φιλακια πολλααααα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αλλα δεν πειραζει μια χαρα γινεται και στα ονειρα μου...ειναι τοσο εντονα που καμια φορα μου ερχεται να τον βιασω στον υπνο του;);););)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: να σου πω την αληθεια και εμενα μου ειχε ερθει κατι στις αρχες αλλα οκ το ξεπερασαμε!!!!!!!

δεν ξερω τι να κανω.εδω μεσα ειστε ολες σεξομανεις!!!!!!!!!!!!!!!που εχω μπλεξει σε τι κοσμο θα φερω το παιδι μου????? πραγματικα απορω:!: εγω οταν φερνω στο μυαλο μου το σεξ πλεον κανω το λυκο!!!!!! απο ποτε εχω να κανω? ουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουυουουοουουυου!!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: καλυτερα να κανουμε πως δεν θυμομαστε!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα πολυ σας χαιρομαι.... δεν προλαβαινω να διαβασω τι εχετε γραψει αλλα μπορω μαλλον να τα φανταστω....

Ασμινακι καλως ηρθες και παλι... μας ελειψες πολυ...

Εμας ο μπεμπης μας μια απο τα ιδια.... δεν του αρεσει ο υπνος αλλα του αρεσει πολυ η αγκαλιτσα....τον εχω κακομαθει και εγω βεβαια αλλα και με μονο που με κοιταει λιωνω... μολις παρηγγειλα εναν μαρσιπο και ελπιζω να βολευτουμε....

Εσεις εκτος απο σεξ τι άλλο κάνετε?

ωχ ωχ ωχ αν ερχεται ο μαρσιπος θα εχεις κακα ξεμπερδεματα!!!!

Της κουμπαρας μου ειναι 8 μιση μηνων και δεν κοιματε μονη της πρεπει να την κοιμησεις στα χερια ή στον μαρσιπο!!!Κουμπαρουλα προσεχεεεεεεεε!!!

Βεβαια ειναι μικρουλης ακομα για να κανει κολπα αλλα προσεχε θα σου φυγει η μεση και η πλατη και μετα θα αργησεις να κανεις το βαφτιστηρι μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τα ιδια ειχα παθει και εγω στην εγκυμοσυνη... ατιμες ορμονες...

Και που εισαι ακομη Ελινακι..... εγω εδω και μια εβδομαδα πηρα το οκ απο τον γιατρο για σεξ αλλα δεν βρισκουμε χρονο.... :rolleyes:

Αφου σκεφτηκα να τον αφησω στη μαμα μου τον μπεμπη και να δωσω ραντεβου με τον αντρουλη μου.... εχει γυρισει το ματι μου σας λεω... και καλα στην εγκυμοσυνη τα εβλεπα στα ονειρα... τωρα ουτε αυτο δεν μπορω... με το που ξεκιναει το ονειρο το ¨καλο¨ κλαιει ο μπεμπης.... :lol:

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...