Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα μαρηηηηηη πρωτα μας μιλας για σαρακοστη και μετα λες οτι θα φτιαξεις λουκανικα????????τσ τσ τσ ντροπη σου ρουφ!!!!

εκτος εαν εννοεις κατι αλλο με το λουκανικο απο αυτο να φας οσο θες!!!!:cool::lol:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ............μαρη.......:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

[/b]

:lol::lol::lol::lol:αμαν ρε καρπουζομωρο ετσι που το ειπες ηταν σαν να μετανοιωσες που δεν εκανες και εσυ φασολαδα και εκανες αυτα τα απαισια λουκανικα με πατατες...τρελοκομειο!!!:lol::lol::lol:

ε μα τι να πω η ερμη.....ολα μαζι αχταρμας:lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλημερα φιλεναδιτσες

Κουμπαρουλα μου!!!!ουουουουουου!!!!τι κανετε μαμα και μπεμπης???μπηκατε σε προγραμμα υπνου???:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Γλυκούλες μου πρέπει να φύγω για κάποιες δουλειές του γραφείου :-(

Θα τα ξαναπούμε όμως συντομα, τώρα που σας ξαναβρήκα θα έρχομαι όποτε μπορώ για καφεδάκι :D:D:D

Μου ανοίξατε και την όρεξη για ... διάφορα!!!! :wink::lol::lol:

Φιλάκια,

καλό μεσημέρι

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα! μολις ηρθα γραφειο απο ραντεβου..τουλαχιστον τσιμπησα και δωρεάν καλλυντικακια μοχοαυοχαυοχα πινω λιγο καφε και ξαναφευγω και παλι για ραντεβου

τι μου κανετε τρελουτσικα?

dZJip3.png

εγω παντως κοριτσια επιασα οταν σταματησα τα κατακορυφα...απλα οταν τελειωνεται πειτε στους συζυξ να μην βγαινουν αμεσως...καθιστε λιγο αγκαλιτσα με χαδακια και το οργανο μεσα στο ....

76IGp3.png

Θα τα ξαναπούμε όμως συντομα, τώρα που σας ξαναβρήκα θα έρχομαι όποτε μπορώ για καφεδάκι :D:D:D

Φιλάκια,

καλό μεσημέρι

Καλο μεσημερι Ασμινακι θα σε περιμενουμε!!!:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Φιλάκια,

καλό μεσημέρι

καλο μεσημερι κουκλιτσα

76IGp3.png

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα! μολις ηρθα γραφειο απο ραντεβου..τουλαχιστον τσιμπησα και δωρεάν καλλυντικακια μοχοαυοχαυοχα πινω λιγο καφε και ξαναφευγω και παλι για ραντεβου

τι μου κανετε τρελουτσικα?

καλα ειμαστε προσπαθουμε να μαζεψουμε το Μπιφτεκακι που εχει ξεφυγει!!!

Το κοτοπουλακι εχει σοκαριστει τετεια προστυχα δεν τα αντεχει καθολου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ μια χαρα βλεπω ε???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...