Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Όνειρα...

Σαν δεν ντρεπούστε τέτοιες που' στε!!!

Κι ούτε πρόκειται να το ξεστομίσω.......ντρέπομαι...

Καλημέρα Νούλι!!!

Καλέ εγώ το παθαίνω και τώρα, που δεν είμαι έγκυος!!!

αληθεια????????:cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τι κόλπα!!!

Χα!...επανήλθα!!!

Καλημέρα στο καρπουζάκι και το Ελινάκι!!!!!

τι μας λες???για ποσο??????:tongue:

Καλά είμαι Κατια μου :D:D:D

Κάνουμε μία ήπια ορμονική θεραπεία για να αυξήσουμε λιγάκι κάποιες ορμόνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά για να καλυτερεύσουμε κάπως τη κατάσταση κάνουμε τη θεραπεία και είμαι όσο μπορώ ήρεμη και χαλαρή για να έρθει το νινί!!! :D:D:D

Μπραβο Ασμινακι μου ολα καλα θα πανε υπομονη μονο!!!!

Καλά βρε κορίτσια σε φόρουμ μαγειρικής μπήκα???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπιφτεκάκια, κοτοπουλάκια, καρπουζάκια!!!!

Τόση πείνα έπεσε πρωί πρωί???? :lol::lol::lol:

αααααααα αυτο το καφε τα εχει πλεον ολαααααααααα!!!!!

Απο λυσσαρες γλωσσουδες μεχρι φαγητο!!!!

Και μιας και το αναφεραμε σημερα και εμεις ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ εχουμε!!!!!

Οχι εσενα παντως μπιφτεκακι μου εντατσει????:wink::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Άλλο αυτό....!!!

Ένα θα σας πω....πονάει η μέση μου, λέμεεεεε......!!!!!!

Αχ, και δεν είναι και η Νένος εδώ που με δούλευε προχθές στον καφέ ότι λόγω σηκωμένου ποδιού έπαθα αυχενικό!!!:lol::lol::lol::lol:

Γιατι αδικο εχει...

Ας σε βοηθησω λιγω. θα το παμε βημα βημα

λοιπον με τη σταση αυτη το αιμα σου ανεβαινει στο κεφάλι...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλά βρε κορίτσια σε φόρουμ μαγειρικής μπήκα???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπιφτεκάκια, κοτοπουλάκια, καρπουζάκια!!!!

Τόση πείνα έπεσε πρωί πρωί???? :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλά είμαι Κατια μου :D:D:D

Κάνουμε μία ήπια ορμονική θεραπεία για να αυξήσουμε λιγάκι κάποιες ορμόνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά για να καλυτερεύσουμε κάπως τη κατάσταση κάνουμε τη θεραπεία και είμαι όσο μπορώ ήρεμη και χαλαρή για να έρθει το νινί!!! :D:D:D

Ετσι κοριτσακι μου......θελει ηρεμια πανω απ ολα!!!

Δεν ξερω εαν εχεις διαβασει στο αλλο παρεντς το θεμα που ειχα ανοιξει και ανακοινωνα την εγυμοσυνη μου.....αυτο που λεω και ξαναλεω,οτι τον μηνα που ειπα το βγαζω απ το μυαλο μου και ετσι κι εγινε ομως.....το πιασαμε το κουτσουνι!!!Ειχα παρει αποφαση οτι δεν προκειτε να μεινω φυσιολογικα εγκυος και ειχα βαλει στο μυαλο μου την σπερματεγχυση.....ετσι χαλαρωσα και ειχα πει αντε να περιμενω αλλον ενα μηνα να τελειωσει η θεραπεια(επερνα προγεστερονη) και το μυαλο ειχε απορριψει αυτους τους δυο τελευταιους μηνες γιατι σκεφτομουν κατι αλλο!!!!

Οσο μπορεις σκεψου κατι αλλο......βαλε αλλους στοχους και ειμαι σιγουρη θα ερθει το μωρακι σου γλυκουλα μου!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Γιατι αδικο εχει...

Ας σε βοηθησω λιγω. θα το παμε βημα βημα

λοιπον με τη σταση αυτη το αιμα σου ανεβαινει στο κεφάλι...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:και αν ναι για ποση ωρα????μενεις εκει και μετα την ολοκληρωση της πραξης???

ξαναηρθα...καλα δεν ντρεπεστε να μιλατε για s@xxxxxxxxxxxxxx......

και ενταξει οσες προσπαθουν αλλα και οι εγκυες....τσ.τσ..τσ..τσ..τι διαγωγη θα δωσετε στα παιδια σας...

76IGp3.png

σε φαγανε ολες μπιφτεκακι:lol::lol::lol: εγω ρουφιανα δε γινομαι!!!! αλλα αυτη.....αυτη...κι αυτη....τα λεγανε ολα...εγω ημουν η μονη που δεν θελησα να μαθω....ρωτα το κοτοπουλακι να δεις αληθεια λεω:lol::lol::lol:

Αλιμονο..το καρπουζακι τα ξερει τα κολπα απο μονο του..!!!

Το θέμα είναι να ξαναγίνει ο χθεσινός και προχθεσινός χαμός την εβδομάδα που έρχεται και είναιοι γόνιμες.....

Η εβδομάδα των Παθών......:lol::lol::lol:

Καλα ετσι και δεν μου το αποκαλυψεις θα ερθω κατω απο το σπιτι σου και θα σηκωσω πανο να διαμαρτυρηθω...:lol::lol::lol:

τι μας λες???για ποσο??????:tongue:

Μπραβο Ασμινακι μου ολα καλα θα πανε υπομονη μονο!!!!

αααααααα αυτο το καφε τα εχει πλεον ολαααααααααα!!!!!

Απο λυσσαρες γλωσσουδες μεχρι φαγητο!!!!

Και μιας και το αναφεραμε σημερα και εμεις ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ εχουμε!!!!!

Οχι εσενα παντως μπιφτεκακι μου εντατσει????:wink::lol:

Αχ και εγω μπιφτεκακια εχω....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

σε φαγανε ολες μπιφτεκακι:lol::lol::lol: εγω ρουφιανα δε γινομαι!!!! αλλα αυτη.....αυτη...κι αυτη....τα λεγανε ολα...εγω ημουν η μονη που δεν θελησα να μαθω....ρωτα το κοτοπουλακι να δεις αληθεια λεω:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: οχι καρπουζακι μου μην γινεσαι ρουφιανιτσα!!!!!

Καλα ετσι και δεν μου το αποκαλυψεις θα ερθω κατω απο το σπιτι σου και θα σηκωσω πανο να διαμαρτυρηθω...:lol::lol::lol:

διακρινω μια δοση ειρωνιας κοτοπουλακι???????:mad::x

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ετσι κοριτσακι μου......θελει ηρεμια πανω απ ολα!!!

Δεν ξερω εαν εχεις διαβασει στο αλλο παρεντς το θεμα που ειχα ανοιξει και ανακοινωνα την εγυμοσυνη μου.....αυτο που λεω και ξαναλεω,οτι τον μηνα που ειπα το βγαζω απ το μυαλο μου και ετσι κι εγινε ομως.....το πιασαμε το κουτσουνι!!!Ειχα παρει αποφαση οτι δεν προκειτε να μεινω φυσιολογικα εγκυος και ειχα βαλει στο μυαλο μου την σπερματεγχυση.....ετσι χαλαρωσα και ειχα πει αντε να περιμενω αλλον ενα μηνα να τελειωσει η θεραπεια(επερνα προγεστερονη) και το μυαλο ειχε απορριψει αυτους τους δυο τελευταιους μηνες γιατι σκεφτομουν κατι αλλο!!!!

Οσο μπορεις σκεψου κατι αλλο......βαλε αλλους στοχους και ειμαι σιγουρη θα ερθει το μωρακι σου γλυκουλα μου!!:D

Αυτό το θέμα με την προγεστερόνη μου το αναλύεις?.....Εγώ μόνο κλομιφαίν παίρνω, ούτε μου είπε να το παρακολουθώ ούτε τίποτα......μόνο σεξ μέρα παρά μέρα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

ααααααααχ και εγω Μπιφτεκακια με σαλτσα εχω!!!!:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...