Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ναι Λιακο μου ειμαστε σιγουρες απο καθαρα μαθησιακους λογους και μονο!!!:lol:αυριο μεθαυριο ρε παιδακι μου πας σε ενα τηλεπαιχνιδι και σου πεφτει αυτη η ερωτηση...να χασεις τοσα λεφτα τζαμπα????κριμας ειναι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol:

καλημερααααααα!!!!!τι κανετε?

ΣΕΧ!!!!!!!!:lol::lol::lol:Η Κατιουσκα εχει ορεξουλες!!!:lol:

Συμπεθερουλα μου καλημερα και να χαιρεσε τον αντρουλη σου!!!να ειναι γερος και δυνατος να σε αντεχει!!!:rolleyes:

:mad::xευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!!:tongue::tongue: τωρα κανει πατζουρια!!!!:lol:

Ευχαριστω συμπεθερουλα μου για τις ευχες!!!!:lol:

:lol::lol: Συγνωμη αυτο μου ειχε διαφυγει...

Εμ αφου τρως συνέχεια κοτοπουλακια.....:(

Αντε ντε φανταζεσαι...να παν τοσα λεφτα χαμενα ..ε ποτε!!!!

και τι να φαω το καημενο????αφου ετσι ειναι η διατροφη μου κοτοπουλακι μου!!!:-(

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλέεεεε δεν ντρέεεεπεστεεεεε???? :oops::oops::oops:

Λίγο έλειψα σήμερα και ξεσαλώσατε!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Πες τα Ασμινακι μου πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!! σταματημο δεν εχουν οι λυσσαρες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Θελω απεγνωσμενα.............................................

.......................................

S@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!

Δεν μπορω.....εχω σαλταρει.....οι ορμονες εχουν τρελαθει.....

Και το χειροτερο......ο συζυξ μου το ξεκαθαρισε οτι απο τον Οκτωβριο να κανω χαρουλες!!!

Τι θα κανωωωωωωωω?????

Όνειρα...
Καλημέρα στα πιο γλυκα κοριτσια του κόσμου...(τροπος του λέγειν)

Λοιπον σας αποκαλυψε τελικα το σεξογυνεο (Nandimor) πως γινεται και δεν χανεις ουτε σταγόνα..

Σαν δεν ντρεπούστε τέτοιες που' στε!!!
οχι παιδι μου το κραταει επτασφραγγιστο μυστικο η ρουφιανιτσα:lol:
Κι ούτε πρόκειται να το ξεστομίσω.......ντρέπομαι...
ΑΣΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ καλως ηρθες παλι κοριτσακι μου!!!!

τι κανεις????μη χαθεις παλι εντατσει?????:wink:

Καλημέρα Νούλι!!!

Ρε συ σου λεω εχω σοβαρο προβλημα.......και εγω δεν ημουν ποτε ετσι!!!!

Αχ....το βλεπω......δεν θα τον γλυτωσει τον βιασμο......μου γυριζει το ματι!!:lol::lol::lol::lol:

Και απο ονειρα.......εχω παρει ολο το hollywood και κατι αγνωστους επισης!!!:lol::lol::lol:

Καλέ εγώ το παθαίνω και τώρα, που δεν είμαι έγκυος!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Για πες!!!! Για πες!!!!

Λίγο καιρό έλειψα και γέμισε η παρέα μας εγκυούλες!!!!! :D:D:D

ναι γεμισε ο τοπος γκαστριες.στο σωστο μερος εισαι!!!!!!!!!!!εγω ειμαι μια χαρα.τρωω κατι κλωτσιες μουρλια!!!!!!

:lol::lol:

ΣΕΧ!!!!!!!!:lol::lol::lol:Η Κατιουσκα εχει ορεξουλες!!!:lol:

:mad::xευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!!:tongue::tongue: τωρα κανει πατζουρια!!!!:lol:

Ευχαριστω συμπεθερουλα μου για τις ευχες!!!!:lol:

και τι να φαω το καημενο????αφου ετσι ειναι η διατροφη μου κοτοπουλακι μου!!!:-(

καλα που ηρθε το παιδι και βαζεται πατζουρια στο σπιτι τοσο καιρο χωρις βουκηνο γινατε σε ολη την γειτονια!!!!ολοι ξερουν ποτε το πιασατε!!!!τσ τσ τσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Kαλέεεεε δεν ντρέεεεπεστεεεεε???? :oops::oops::oops:

Λίγο έλειψα σήμερα και ξεσαλώσατε!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Ασμινακι...εμεις δεν νομιζω να τα εχουμε πει η αν τα εχουμε πει θα ειναι για λιγο...

Παλια ημουν και εγω καντυ καντυ....αλλα αφου δεν ερχεται το μπεμπε ειπα να το βαλω για αβαταρ να το βλεπω να με βλεπει μπας και με συνηθησει και ερθει:lol::lol::lol:

καλημερα καρπουζομωρο....κυριως η αναπαρασταση νομιζω ειναι η πιο σημαντικη!!!!πες οτι παιζεις παντομιμα???ταμπου???τι κανεις???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και να φανταστεις ειμαι πολυ καλη στο ταμπου....:lol::lol::lol: φανταζεσαι να μην μπορω να το δειξω εξετιας τις φατσας..αλλα τι να πει κανεις..για το ....της ....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρα καλως τη...εμαθες τα νεα ε?..η Ναντιμορ εχει βρει καινουργια κολπα και δεν μας τα λεει....τα κρατάει για πάρτη της....

Καλα βρε Αθηνούλα η φατσουλα τα κανει τα περιεργα εγω θα την πληρωσω...εγω απλα ρωτησα να μάθω..απο καθαρα μαθησιακους λόγους....:lol::lol::lol::lol:

Και τι κόλπα!!!
γεια σου τσουπριτσα μου καλα ειμαστε θαβουμε το Μπιφτεκακι που λειπει:lol::lol::lol:
Χα!...επανήλθα!!!

Καλημέρα στο καρπουζάκι και το Ελινάκι!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Εγω σας προειδοποιησα οτι ντρεπομουν να το πω.......εσειε φαγωθηκατε!!!:lol::lol::lol::lol:

Πες μας τα νεα σου βρε Ασμινακι μου......πως εισαι???

Καλά είμαι Κατια μου :D:D:D

Κάνουμε μία ήπια ορμονική θεραπεία για να αυξήσουμε λιγάκι κάποιες ορμόνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά για να καλυτερεύσουμε κάπως τη κατάσταση κάνουμε τη θεραπεία και είμαι όσο μπορώ ήρεμη και χαλαρή για να έρθει το νινί!!! :D:D:D

Όνειρα...

Καλημέρα Νούλι!!!

Ναι να το πεις ντρεπεσαι όταν το κανεις όμως!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα που ηρθε το παιδι και βαζεται πατζουρια στο σπιτι τοσο καιρο χωρις βουκηνο γινατε σε ολη την γειτονια!!!!ολοι ξερουν ποτε το πιασατε!!!!τσ τσ τσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλα μαρη δεν παιζεσαι με τιποτα...παει θα με διωξει απο τη δουλεια σήμερα και οχι τιποτα αλλο ειναι και δυσκολες εποχες...

αλλα πολυ καλο!!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Όνειρα...

Καλημέρα Νούλι!!!

:lol::lol::lol::lol:

Να σου πω....εαν δεν μπορεις να το ξεστομισεις........ζωγραφισε το!!!!:lol::lol:

Ελα και θα σκασω......

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Και τι κόλπα!!!

Χα!...επανήλθα!!!

καλως την.εχω να σου ρουφιανεψω οτι οσο ελειπες εδω σε εθαβαν δε λεω ποιες αλλα γκαστρωμενες ειναι!!!!!μην πεις οτι σου το ειπα εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πες τα Ασμινακι μου πες τα χρυσοστομε!!!!!!!!! σταματημο δεν εχουν οι λυσσαρες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλεεεε εσυ μιλας????το Μπιφτεκακι λες λυσσαρα αλλα και εσυ δεν πας πισω!!!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι να το πεις ντρεπεσαι όταν το κανεις όμως!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άλλο αυτό....!!!

Ένα θα σας πω....πονάει η μέση μου, λέμεεεεε......!!!!!!

Αχ, και δεν είναι και η Νένος εδώ που με δούλευε προχθές στον καφέ ότι λόγω σηκωμένου ποδιού έπαθα αυχενικό!!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Και τι κόλπα!!!

Χα!...επανήλθα!!!

σε φαγανε ολες μπιφτεκακι:lol::lol::lol: εγω ρουφιανα δε γινομαι!!!! αλλα αυτη.....αυτη...κι αυτη....τα λεγανε ολα...εγω ημουν η μονη που δεν θελησα να μαθω....ρωτα το κοτοπουλακι να δεις αληθεια λεω:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...