Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα πιο γλυκα κοριτσια του κόσμου...(τροπος του λέγειν) :tongue::tongue::tongue:

Λοιπον σας αποκαλυψε τελικα το σεξογυνεο (Nandimor) πως γινεται και δεν χανεις ουτε σταγόνα..:lol::lol::lol::lol:

:mad::x:x:x κοτοπουλακι μου δεν ντρεπεσαι!!!!!!!!:tongue::tongue:

Θελω απεγνωσμενα.............................................

.......................................

S@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!

Δεν μπορω.....εχω σαλταρει.....οι ορμονες εχουν τρελαθει.....

Και το χειροτερο......ο συζυξ μου το ξεκαθαρισε οτι απο τον Οκτωβριο να κανω χαρουλες!!!:(:(:(:(:(

Τι θα κανωωωωωωωω?????

οτι κανουμε ολες Κατιουσκα μου μονο στα ονειρα μονο στα ονειρα οπως λεει και ο Χατζηγιαννης!!!!:lol::lol:

Κρισουλίνι ουουουουου!!!!!!!!!!!Καλημέραααααα!!!!!

Κατιούσκα τι πρόβλημα έχεις καλέ?

ΕΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol:

Ρε συ σου λεω εχω σοβαρο προβλημα.......και εγω δεν ημουν ποτε ετσι!!!!

Αχ....το βλεπω......δεν θα τον γλυτωσει τον βιασμο......μου γυριζει το ματι!!:lol::lol::lol::lol:

Και απο ονειρα.......εχω παρει ολο το hollywood και κατι αγνωστους επισης!!!:lol::lol::lol:

καλε σε πιστευω απλος εγω το συνηθισα ηδη θα το συνηθισεις και εσυ γιατι ουτε με βιασμο θα κατσει νομιζω:rolleyes:

κοιταξε ψιλολυσσαρα ημουνα και απο πριν ψεματα να μην πω αλλα οχι αυτο το πραγμα......!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ακουσα σεξ και ηρθα......

Βρα καλως τη...εμαθες τα νεα ε?..η Ναντιμορ εχει βρει καινουργια κολπα και δεν μας τα λεει....τα κρατάει για πάρτη της....

:mad::x:x:x κοτοπουλακι μου δεν ντρεπεσαι!!!!!!!!:tongue::tongue:

οτι κανουμε ολες Κατιουσκα μου μονο στα ονειρα μονο στα ονειρα οπως λεει και ο Χατζηγιαννης!!!!:lol::lol:

ΕΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα βρε Αθηνούλα η φατσουλα τα κανει τα περιεργα εγω θα την πληρωσω...εγω απλα ρωτησα να μάθω..απο καθαρα μαθησιακους λόγους....:lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μοναδικη μου αγάπη τι κάνεις....???:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ηταν καλοι τουλαχιστον....

:oops::oops::oops::oops::oops: σιγαααα με κανεις και κοκκινιζω!!!!!:lol::lol:

χαλια ειμαι το στομαχι μου με εχει πεθανει δεν μπορω να κοιμηθω!!!!:-(:-(

και τωρα τα ιδια οτι τρωω μετα υποφερω αστα κοτοπουλακι μου χαλιαααααα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βρα καλως τη...εμαθες τα νεα ε?..η Ναντιμορ εχει βρει καινουργια κολπα και δεν μας τα λεει....τα κρατάει για πάρτη της....

Καλα βρε Αθηνούλα η φατσουλα τα κανει τα περιεργα εγω θα την πληρωσω...εγω απλα ρωτησα να μάθω..απο καθαρα μαθησιακους λόγους....:lol::lol::lol::lol:

κατι πηρε το ματι μου.....αν και το θεμα μου δεν ειναι το συγκρατημα των υγρων....και χωρις αυτο δουλεια γινεται:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

ναι Λιακο μου ειμαστε σιγουρες απο καθαρα μαθησιακους λογους και μονο!!!:lol::lol::lol::lol:αυριο μεθαυριο ρε παιδακι μου πας σε ενα τηλεπαιχνιδι και σου πεφτει αυτη η ερωτηση...να χασεις τοσα λεφτα τζαμπα????κριμας ειναι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλα ειμαι πολυ γαιδουρα δεν ειπα ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε καμια!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα ομορφες γκαστρουλες μου αλλα και μελλουσες γκαστρουλες!!!!:lol:

Συμπεθερουλα μου καλημερα και να χαιρεσε τον αντρουλη σου!!!να ειναι γερος και δυνατος να σε αντεχει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για σου μικρη λυσσαρα μου και εσυ:lol::lol:....ακου εκει...βλεπει σκανδαλωδη ονειρα.....αχ τι θα σας κανω εσας τις εγκυούλες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τελικα δεν ειμαστε ποτε ευχαριστημενες.........οσο το προσπαθουσαμε ελεγα...αχ δεν θα μεινω εγκυος να ηρεμησω λιγακι????

Το χαμε κανει ολυμπιακο το αθλημα....:lol::lol::lol:και τωρα ....καλα να παθω!!!:lol::lol:

Θα ερθει σε λιγο και η σειρα σου ζουζουνα μου και θα δεις κι εσυ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο!:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι Λιακο μου ειμαστε σιγουρες απο καθαρα μαθησιακους λογους και μονο!!!:lol::lol::lol::lol:αυριο μεθαυριο ρε παιδακι μου πας σε ενα τηλεπαιχνιδι και σου πεφτει αυτη η ερωτηση...να χασεις τοσα λεφτα τζαμπα????κριμας ειναι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol: καλοοοο...καλημερα λελουδομωρο........πραγματικα πες οτι στηριζεται η τυχη σου στην ερωτηση μα να μην ξερεις? να μην κανεις επι τοπου μια αναπαρασταση????

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...