Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουμε να την δούμε τόσο καιρό και την ρωτάς που πέταξε χαρταετό???????...

Σοβαρές απορίες έχεις!!!:lol::lol::lol:

Καλέ ρώτα κάτι πιο ουσιώδες....πιο γαργαλιστικό.....:lol::lol:

ειναι αυτο που λεμε ο καθενας με τον πονο του!!!:lol::lol::lol:αυτο ειναι το αποθημενο μου επειδη ειναι η πρωτη φορα που δεν πεταξα χαρταετο κοπελια αυτο ρωταω!!!

τι να ρωτησω δηλ αν ανακαλυψε τιποτα καινουριο πιπερατο να το μοιραστει μαζι μας???σαν μερικες μερικες που δεν μας το λενε???ονοματα δεν λεμε και ουτε δειχνουμε μπιφτεκακι μου:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Θελω απεγνωσμενα.............................................

.......................................

S@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!

Δεν μπορω.....εχω σαλταρει.....οι ορμονες εχουν τρελαθει.....

Και το χειροτερο......ο συζυξ μου το ξεκαθαρισε οτι απο τον Οκτωβριο να κανω χαρουλες!!!:(:(:(:(:(

Τι θα κανωωωωωωωω?????

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μαρή Κάτιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μας πεις???????

Κατιουσκα κατεβασε δυο σφινακια πορτοκαλαδα και πες μας επιτελους αντε!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Θελω απεγνωσμενα.............................................

.......................................

S@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!

Δεν μπορω.....εχω σαλταρει.....οι ορμονες εχουν τρελαθει.....

Και το χειροτερο......ο συζυξ μου το ξεκαθαρισε οτι απο τον Οκτωβριο να κανω χαρουλες!!!:(:(:(:(:(

Τι θα κανωωωωωωωω?????

αη μαρη αυτο ητανε????θα κανεις αυτο που κανουμε και εμεις ονειρευομαστε....!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα πιο γλυκα κοριτσια του κόσμου...(τροπος του λέγειν) :tongue::tongue::tongue:

Λοιπον σας αποκαλυψε τελικα το σεξογυνεο (Nandimor) πως γινεται και δεν χανεις ουτε σταγόνα..:lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αη μαρη αυτο ητανε????θα κανεις αυτο που κανουμε και εμεις ονειρευομαστε....!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρηηηη εχω δει τοσα ονειρα που αισθανομαι οτι στα ονειρα μου εχω καταντησει λυσαρα!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα στα πιο γλυκα κοριτσια του κόσμου...(τροπος του λέγειν) :tongue::tongue::tongue:

Λοιπον σας αποκαλυψε τελικα το σεξογυνεο (Nandimor) πως γινεται και δεν χανεις ουτε σταγόνα..:lol::lol::lol::lol:

οχι παιδι μου το κραταει επτασφραγγιστο μυστικο η ρουφιανιτσα:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα Τζορτζακι μου......αληθεια αυτη την απορια την εχω κι εγω!!!

Ναντομορακιιιιιιι.........ουουυυυυυυυυυυυυ....θα μας πεις τελικα ή το κρατας μονο για την παρτι σου??????

οχι παιδι μου το κραταει επτασφραγγιστο μυστικο η ρουφιανιτσα:lol::lol::lol::lol:

Κοιτα εκει τι παρτακιας μας βγηκε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: που θα παει μολις ξεζοιμιστει θα μας το πει....:?:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μαρηηηη εχω δει τοσα ονειρα που αισθανομαι οτι στα ονειρα μου εχω καταντησει λυσαρα!!!:lol::lol::lol::lol:

δεν θελω να σ στεναχωρησω αλλα εισαι λυσσαρα παρτο αποφαση να τελειωνουμε δεν βλεπεις εμενα που το εχω παρει αποφασηαφου ο κορδελας μου με ρωταει οταν ξυπναω τι ειδαμε κοριτσακι μου σημερα???:lol::lol::lol:

Καλημερα Τζορτζακι μου......αληθεια αυτη την απορια την εχω κι εγω!!!

Ναντομορακιιιιιιι.........ουουυυυυυυυυυυυυ....θα μας πεις τελικα ή το κρατας μονο για την παρτι σου??????

Για σου μικρη λυσσαρα μου και εσυ:lol::lol:....ακου εκει...βλεπει σκανδαλωδη ονειρα.....αχ τι θα σας κανω εσας τις εγκυούλες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα σουσουραδομουσίτσες!!!! :):):)

Τελικά δεν μου γλιτώσατε, σας ανακάλυψα!!!! :lol::lol::lol:

ΑΣΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ καλως ηρθες παλι κοριτσακι μου!!!!:lol::lol::lol:

τι κανεις????μη χαθεις παλι εντατσει?????:wink:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν θελω να σ στεναχρησω αλλα εισαι λυσσαρα παρτο αποφαση να τελειωνουμε δεν βλεπεις εμενα που το εχω παρει αποφασηαφου ο κορδελας μου με ρωταει οταν ξυπναω τι ειδαμε κοριτσακι μου σημερα???:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Ρε συ σου λεω εχω σοβαρο προβλημα.......και εγω δεν ημουν ποτε ετσι!!!!

Αχ....το βλεπω......δεν θα τον γλυτωσει τον βιασμο......μου γυριζει το ματι!!:lol::lol::lol::lol:

Και απο ονειρα.......εχω παρει ολο το hollywood και κατι αγνωστους επισης!!!:lol::lol::lol:

ΑΣΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ καλως ηρθες παλι κοριτσακι μου!!!!:lol::lol::lol:

τι κανεις????μη χαθεις παλι εντατσει?????:wink:

Μοναδικη μου αγάπη τι κάνεις....???:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Ρε συ σου λεω εχω σοβαρο προβλημα.......και εγω δεν ημουν ποτε ετσι!!!!

Αχ....το βλεπω......δεν θα τον γλυτωσει τον βιασμο......μου γυριζει το ματι!!:lol::lol::lol::lol:

Και απο ονειρα.......εχω παρει ολο το hollywood και κατι αγνωστους επισης!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ηταν καλοι τουλαχιστον....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...