Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω σκεφτομαι ουδετερα χρωματα.ουτε ροζ ουτε γαλαζια.αμα το επομενο βγει αγορι δηλαδη θα τα ξανα αγοραζω!!!!!!(δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ειμαι πολυ σιγουρη για το δευτερο!!!!):lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σκέφτεσαι και άσχημα... πάνω κάτω και μένα τα υπόλοιπα 200 μου πήγαν... κι εμάς δώρο της πεθεράς (η κόρη θα έχει το όνομά της).. για καλή μας τύχη είχαμε μεγάλη υποστήριξη και από τις οικογένειές μας και από φίλους γιατί εδώ που τα λέμε μαζί και με τα έξοδα του μαιευτηρίου παναγιά μαζί της και γερή να είναι το κοριτσάκι μας αλλά στοιχίζει περισσότερο και απ' ό,τι στοίχισε ο γάμος μας... χαλάλι! δεν με νοιάζει αφού πρόκειται για τούτην.. Για τον εαυτό μου δεν έχω κοιτάξει ποτέ το καλύτερο. Γι' αυτήν τα θέλω όλα καλά (μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια έτσι?)

U6Vip2.png

εγω σκεφτομαι ουδετερα χρωματα.ουτε ροζ ουτε γαλαζια.αμα το επομενο βγει αγορι δηλαδη θα τα ξανα αγοραζω!!!!!!(δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ειμαι πολυ σιγουρη για το δευτερο!!!!):lol::lol::lol:

γιατί να μην σκέφτεσαι δεύτερο? καλά κάνεις.

Κι εγώ για ουδέτερα πήγαινα αλλά οι επιλογές μου μετά ήταν κίτρινο, πράσινο, μπεζ. Το πράσινο δεν μου άρεσε σε ό,τι είδα, το μπεζ μου φαινόταν άχρωμο για μωράκι, το κίτρινο πότε μου φαινόταν άχρωμο πότε έντονο πολύ .. οπότε κατέληξα στα ροζ .. πάλι!!! Θα με συχτηρίζει όταν μεγαλώσει :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

ετσι ειναι.κι εμας μας βοηθανε πολυ γιατι χρειαζοντε πολλα λεφτα.και απο φιλους και απο συγγενεις δεν εχω παραπονο.εξαλου αυτα ειναι δανεικα.κι εγω στις φιλες ετσι εκανα.πες μου τι χρειαζεσαι.οσο για τους παπουδες και τους θειους δεν καταλαβα!!!!!!κοτσαμ εγγονια και θα τσιγγουνευτουν?????μου ειπαν διαλεξε και θα τα πληρωσουμε.βαβαια κι εγω δεν ειμαι γαιδουρα να τους χρεωσω τα πανακριβα.το ψαχνω.οι γονεις μου θα πληρωσουν το μαιευτηριο σε εμας με τον ανδρα μου εμεινε η αμοιβη γιατρου.δοξα το θεο παραπονο δεν εχω.να πανε ολα καλα θελω μονο.

γιατί να μην σκέφτεσαι δεύτερο? καλά κάνεις.

Κι εγώ για ουδέτερα πήγαινα αλλά οι επιλογές μου μετά ήταν κίτρινο, πράσινο, μπεζ. Το πράσινο δεν μου άρεσε σε ό,τι είδα, το μπεζ μου φαινόταν άχρωμο για μωράκι, το κίτρινο πότε μου φαινόταν άχρωμο πότε έντονο πολύ .. οπότε κατέληξα στα ροζ .. πάλι!!! Θα με συχτηρίζει όταν μεγαλώσει :lol: :lol: :lol:

ειναι ενα τελειο χρωμα που το ζαχαρωνω.κατι μεταξυ σομον και κιτρινο που το λενε μπανανι.με εχει ξετρελανει.

Διαφημίσεις

και θα πάνε βρε Ελινάκι μου... η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Το ξέρουμε κι οι δυο καλά αυτό έτσι δεν είναι? Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.. πέρα δηλαδή απ' αυτό που με αγχώνει εμένα δηλαδή μην μου φύγει καμμία από το σφήξιμο στη γέννα χα χα χα χα χαχα.. δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα μπορούσε να πάει στραβά... μα τίποτα όμως!!!!

U6Vip2.png

και θα πάνε βρε Ελινάκι μου... η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.. Το ξέρουμε κι οι δυο καλά αυτό έτσι δεν είναι? Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.. πέρα δηλαδή απ' αυτό που με αγχώνει εμένα δηλαδή μην μου φύγει καμμία από το σφήξιμο στη γέννα χα χα χα χα χαχα.. δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα μπορούσε να πάει στραβά... μα τίποτα όμως!!!!
καλα αυτο ειναι δεδομενο.μου το ειπε και η γιατρος.εκεινες τις στιγμες λεει συμβαινουν αυτα:oops: εγω παλι φοβαμαι αντι για αερια μην εξαγω τιποτε αλλο:oops: πανω στι σφυξιμο.πραγμα το οποιο επισης δεν ειναι σπανιο.η κουμπαρα μου την ωρα του τοκετου τους εχ@@@@σε 2 φορες.αλλα απο οτι μου ειπε δεν πτοηθικαν.το εχουν ξανα δει το εργο.

καλα αυτο ειναι δεδομενο.μου το ειπε και η γιατρος.εκεινες τις στιγμες λεει συμβαινουν αυτα:oops: εγω παλι φοβαμαι αντι για αερια μην εξαγω τιποτε αλλο:oops: πανω στι σφυξιμο.πραγμα το οποιο επισης δεν ειναι σπανιο.η κουμπαρα μου την ωρα του τοκετου τους εχ@@@@σε 2 φορες.αλλα απο οτι μου ειπε δεν πτοηθικαν.το εχουν ξανα δει το εργο.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: επίσης τελευταία μου έχει γεννηθεί η εξής απορία.... υπάρχει ένα σημείο που δεν βλέπω πλέον να ξυρίσω... if you know what i mean :lol: :lol: πώς θα παρουσιαστώ σαν γοριλάκι μου λες? σε ινστιτούτο δεν πάω.. τέλος!!! δεν το δείχνω εγώ όπου και όπου :tongue: :tongue: για πεντικιούρ όμως θα πάω οπωσδήποτε το νύχι στο πόδι έχει γινει σαν του χεριού πια

U6Vip2.png

λοιπον θα σου πω τι κανω εγω.απλωνουμε πετσετουλα στο κρεβατι βαζουμε αναμεσα στα ποδαρακια καθρεφτη πισω απο τον καθρεφτη ξαλπα το φωτιστικο του κομοδινου εχουμε και μια μηχανη με μπαταρια και ξυριζομαστε.ειναι που ειναι η διαθεση μου χαλια να ειμαι και σαν αρκουδα δε λεει.;)

χα χα χα κάτι από επικίνδυνες αποστολές μου λεέι.. επίσης η λύση που έχω σκεφτεί είναι να φωνάξω τον σύζυξ στο μπάνιο (μισή ντροπή δική μου μισή δική του) και να του πώ αγάπη μου βάλε ένα χεράκι μη γίνουμε ρεζίλι...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Να περιμένω δηλαδή? ούτως ή άλλως έχει και μπάλα δεν νομίζω να σου δώσει και πολύ σημασία... :lol:

κοπελιά είμαι απο τις τυχερές ΔΕΝ του αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο, το πολύ να δει κανενα τεταρτο!!!!!

:lol::lol::lol:θα σου κανουν ενα ωραιοτατο κλησματακι και ολα καλα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: επίσης τελευταία μου έχει γεννηθεί η εξής απορία.... υπάρχει ένα σημείο που δεν βλέπω πλέον να ξυρίσω... if you know what i mean :lol: :lol: πώς θα παρουσιαστώ σαν γοριλάκι μου λες? σε ινστιτούτο δεν πάω.. τέλος!!! δεν το δείχνω εγώ όπου και όπου :tongue: :tongue: για πεντικιούρ όμως θα πάω οπωσδήποτε το νύχι στο πόδι έχει γινει σαν του χεριού πια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μην ανησυχεις καθολου θα σε ξυρισουν εκει βεβαια το ακανουν γρηγορα και νομιζεις οτι εισαι κοτοπουλο και το ξεπουπουλιαζουν!!!!!!

χα χα χα κάτι από επικίνδυνες αποστολές μου λεέι.. επίσης η λύση που έχω σκεφτεί είναι να φωνάξω τον σύζυξ στο μπάνιο (μισή ντροπή δική μου μισή δική του) και να του πώ αγάπη μου βάλε ένα χεράκι μη γίνουμε ρεζίλι...

Καμια ντροπη γλωσσου μου εγω ακομη μπορω και ξυριζομαι ακομη μονη μου εκει:wink: αλλα τα ποδια τα κανει ο συζυγος!!!!!!περναμε τοσα δεν νομιζω να εχουν προβλημα να βοηηθησουν σε αυτο!!!!ο δικος μου τουλαχιστον εινια πολυ προθυμος!!!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...