Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επ??? Τι σύμβαίνει? Τί γίνεται εδώ? χιχι

καλώς την να σε ρωτησω κάτι?

έκανες πάντα δουλειες και πριν μείνεις έγκυος ή τωρα τις κάνεις:rolleyes:

σε ρωτάω γιατι εγώ τώρα δεν το έχω και πολύ λες εαν μείνω έγκυος να κάνω περισσότερες?:confused:

εισαι οργιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

έχω πέσει κάτω από τα γέλια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ενώ εσύ πάλι... όχι ε? :lol: :lol: :lol: Καλησπέρα κουκλίτσα ... πώς πάν τα ζα?

καλως την.τι κανεις?

Τα συνηθισμένα.. νυστάζω, πεινάω, θέλω γλυκό, βαριέμαι.. .πήρα καρότσι... αυτά!!!! :D

U6Vip2.png

καλώς την να σε ρωτησω κάτι?

έκανες πάντα δουλειες και πριν μείνεις έγκυος ή τωρα τις κάνεις:rolleyes:

σε ρωτάω γιατι εγώ τώρα δεν το έχω και πολύ λες εαν μείνω έγκυος να κάνω περισσότερες?:confused:

Να σου απαντήσω ειλικρινέστατα... τον κάλο αγαπητή μου τον είχα από πριν... απλώς τώρα δεν έχω κουράγιο για πολλά πολλά και μου σπάνε τα νεύρα. Αλλά ναι.. πάντα σπαστικιά ήμουν.... :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ενώ εσύ πάλι... όχι ε? :lol: :lol: :lol: Καλησπέρα κουκλίτσα ... πώς πάν τα ζα?

Τα συνηθισμένα.. νυστάζω, πεινάω, θέλω γλυκό, βαριέμαι.. .πήρα καρότσι... αυτά!!!! :D

τι καροτσι?για πες.εγω ακομα δεν εχω παρει τιποτα.

να σου πω... πήρα ένα της chicco. Δεν είναι πολυμορφικό. Εχω ήδη πορτ μπεμπε που δένει στο τουτούνι, μου έχουν ήδη τάξει καρεκλάκι για το αυτοκίνητο αργότερα και έχω και καλαθούνα δανεική. Είναι ένα απλό όμορφο καρότσι με ασφαλή δεσίματα κλπ κλπ, τεντούλα κλπ κλπ ...ψάχναμε κιόλας να είναι μαζεμένο για να χωράει στο τεράστιο ceincento μου.. τελικά είναι τελείως υποκειμενικά τα κριτήρια για να επιλέξεις καρότσι..

U6Vip2.png

ωχ γύρισε ο αντρας του σπιτιού οπότε δεν με παίρνει άλλο πάω να τα κάνω και έρχομαι!

Να περιμένω δηλαδή? ούτως ή άλλως έχει και μπάλα δεν νομίζω να σου δώσει και πολύ σημασία... :lol:

U6Vip2.png

να σου πω... πήρα ένα της chicco. Δεν είναι πολυμορφικό. Εχω ήδη πορτ μπεμπε που δένει στο τουτούνι, μου έχουν ήδη τάξει καρεκλάκι για το αυτοκίνητο αργότερα και έχω και καλαθούνα δανεική. Είναι ένα απλό όμορφο καρότσι με ασφαλή δεσίματα κλπ κλπ, τεντούλα κλπ κλπ ...ψάχναμε κιόλας να είναι μαζεμένο για να χωράει στο τεράστιο ceincento μου.. τελικά είναι τελείως υποκειμενικά τα κριτήρια για να επιλέξεις καρότσι..
κι εγω με το καροτσι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.εκτος απο το οτι το πορτ παγκαζ του ΑΤΟΣ μου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!εχω και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!ασανσερ.κανονικο καροτσι δεν χωραει.κι εγω ενα της κικο εχω δει στα τζαμπο που ειναι ασφαλες και μικρουλι.κατα τα αλλα μου εχουν ταξει το καθισματακι του αυτοκινητου την καλαθουνα και το ριλαξ!!!!!οπωτε οκ.κατα τα αλλα δεν θελω να παρω ακομα τιποτα.να γινει και η β επιπεδου και βλεπουμε.παντος και η αδελφη μου που απο τη χαρα της ειχε χαλασει ενα σωρο λεφτα και ειχε παρει κατι υπερπαραγωγες τελικα το μετανιωσε.τα περισσοτερα δεν τη βολεψαν.με το μικρο καροτσι πας και πιο ευκολα στα πεζοδρομια που ειναι χαλια.

Διαφημίσεις

το ιδιο λεμε!!!!!!και σε αυτο το χρωμα!!!!!κατα τα αλλα πηγα σε 2 μαγαζια με επιπλα.αυτα που θελω να παρω βγαινουν περιπου στα 1200.στο ενα αμα πληρωσουμε μετρητα και δεν θελουμε αποδειξη μας κανουν δωρο και μια δωροεπιταγη 190 ευρω.την τριτη εχω β επιπεδου.αρχες του αλλου μηνα θα παμε να τα κλεισουμε και θα τους πω να μου τα φερουν μαιο.

το ιδιο λεμε!!!!!!και σε αυτο το χρωμα!!!!!κατα τα αλλα πηγα σε 2 μαγαζια με επιπλα.αυτα που θελω να παρω βγαινουν περιπου στα 1200.στο ενα αμα πληρωσουμε μετρητα και δεν θελουμε αποδειξη μας κανουν δωρο και μια δωροεπιταγη 190 ευρω.την τριτη εχω β επιπεδου.αρχες του αλλου μηνα θα παμε να τα κλεισουμε και θα τους πω να μου τα φερουν μαιο.

πριν κλείσεις πήγαινε και αφού είσαι Αθήνα πήγαινε κι εδώ.... www.motherbaby.gr

Απ' όσα γύρισα βρήκα τις καλύτερες τιμές και ωραίες ποιότητες σε όλα και έπιπλα και ρούχα κλπ κλπ.... να σκεφτείς η κούνια είναι πολυμορφική και μαζί με το στρώμα και την προίκα μας στοίχισε 434€ ... κατσε να σου την δείξω...

U6Vip2.png

ωραια πραγματακια.εμενα ολα θα τα πληρωσει η οικογενεια του αντρα μου.ειναι το πρωτο τους εγγονι.να σου πω οπου κοιταξα μεχρι τωρα πανω κατω στα 1200 παιζουν αυτα που μου αρεσουν.κρεββατακι συρταριερα καλαθουνα προικα κλπ κλπ.αφου θα τα πληρωσουν αλλοι σκεφτομαι με τη δωροεπιταγη που θα μου μεινει να παρω τα υπολοιπα.πιπιλες μπιμπερο σεντονακια πετσετακια φανελακια κλπκλπ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...