Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαπακι μην ανησυχεισ καθολου... απο την στιγμη που η αυχενικη σου ηταν τζετ τοτε οοοοοοοοοοοοοοοοολα καλα ναι ναι μπαινω 5οοοοοοοο ιουυ ιουυυυ! παει μεγαλωσαμε και εμεις!

dZJip3.png

λεω να σταματησω οσο το δυναοτν αργοτερα... 119 μερεσ δικαιουμε + ενα μηνα το καλοκαιρι το όλον 5 μηνάκια... ε λεω να μην τα σπάσω και αναγκαστώ να το αφησω μετά το καημενο μονο του απο 3 μηνών....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

λολ χαπυ επόμενη ερωτηση παρακαλώ..εχω πάρει ηδη 12...15 μάλλον δεν θυμάμαι.. δεν μετριέμαι πια αρνουμε! δεν μπορώ να κοψω και το φαγητο όλα τα άλλα τα εχω κόψει...και απο την στιγμή που και εγώ και το μπεμπέ είμαστε υγιείς.. ε ας φάω κάτιτις

dZJip3.png

λεω να σταματησω οσο το δυναοτν αργοτερα... 119 μερεσ δικαιουμε + ενα μηνα το καλοκαιρι το όλον 5 μηνάκια... ε λεω να μην τα σπάσω και αναγκαστώ να το αφησω μετά το καημενο μονο του απο 3 μηνών....

και με τα επιδοματα τι παιζει ξερεις???

κι εγω λεω να κατσω μεχρι 9ο,εξαλλου ειναι δεν κουραζομαι ιδιαιτερα,αλλα δεν θελω να χασω και τα επιδοματα απο το ικα

76IGp3.png

λολ χαπυ επόμενη ερωτηση παρακαλώ..εχω πάρει ηδη 12...15 μάλλον δεν θυμάμαι.. δεν μετριέμαι πια αρνουμε! δεν μπορώ να κοψω και το φαγητο όλα τα άλλα τα εχω κόψει...και απο την στιγμή που και εγώ και το μπεμπέ είμαστε υγιείς.. ε ας φάω κάτιτις

αφου νοιωθεις μια χαρα τοτε ολα οκ....κι εγω δεν μπορω να πω οτι προσεχω ιδιαιτερα,ειδικα τωρα τελευταια

76IGp3.png

νομιζω οτι τα παιρνεις αγαπη ειτε ετσι ειτε γιουβετσι... ειναι βοηθηματα για οτν τοκετο κλπ επειδη δεν καλυπτουν 100% το ποσο της γεννας και πάει λέγοντας..βασικα ρωτα και την λογιστρια σου για να εισαι σιγουρη

dZJip3.png

χαπι ασε με γιατι ωρες ωρες βγαινω απο τα ορυχα μου..μη αυτο μη εκεινο προσεχε αυτο προσεχε το αλλο...δλδ ελεοσ πια! εγκυεσ ειμαστε και οχι ανημπορεσ! μας κάνουν ανήμπορες!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

νομιζω οτι τα παιρνεις αγαπη ειτε ετσι ειτε γιουβετσι... ειναι βοηθηματα για οτν τοκετο κλπ επειδη δεν καλυπτουν 100% το ποσο της γεννας και πάει λέγοντας..βασικα ρωτα και την λογιστρια σου για να εισαι σιγουρη

ναι αυτο θα κανω για να ξερω τι μου γινεται....

76IGp3.png

χαπι ασε με γιατι ωρες ωρες βγαινω απο τα ορυχα μου..μη αυτο μη εκεινο προσεχε αυτο προσεχε το αλλο...δλδ ελεοσ πια! εγκυεσ ειμαστε και οχι ανημπορεσ! μας κάνουν ανήμπορες!

χαχαχα,τι μου θυμιζεις...η μανα μου το κανει αυτο συνεχεια...σπαστικο ε??

και το αλλο που καθε μερα με ρωταει..πινεις χυμους...???

μην τρως γλυκα,μην τρως ψωμι,μην τρως εκεινο και το αλλο ...τα νευρα μου σου λεω...

76IGp3.png

xapi....κανε οτι σε ευχαριστει και αρα ευχαριστει και το μπεμπε..οκ δεν ειπαμε να πλακώσεις ενα ταψι μπακλαβα... αλλα ενα κοματακι να το φας μην σου μεινει και απωθημενο..γενικοτερα οι εξετασεισ σου οι αιματολογικεσ πως ειναι? κάνεις συχνά?

dZJip3.png

μεχρι στιγμης εχω κανει μια φορα,λιγο με το ζακχαρο δεν ηταν ευχαριστημενος ο γιατρος μου ειπε οτι επρεπε να ειχα μεχρι 90 και ειχα 106,αλλα τι να κανω δεν μπορω να πω οτι τρωω ιδιαιτερα πολλα γλυκα...το κακο ομως ειναι οτι τρωω πολυ ψωμι γιατι σχεδον καθε μερα τρωω σαντουιτσ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...