Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλε εγω δεν κολλαω τπτ!! ΟΛΟΙ στην οικογενεια ειναι τεζαρισμενοι με 40αρια πυρεο και διαροιεσ και εμετους και εγω εκει ντουρα μχοαχθαθχθοαχθοα με προστατευει το παιδακι μου εμενα!

μαρηηηηηηηη τι τους εχεις κανει?????:lol::lol::lol:

μηπως θελεις να ξεφορτωθεις καποιον???:rolleyes::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xoxooxoxoxoxo egv φταιω μαρι? απο παρασκευη εως καθαρ αδυτερα βράδυ ετρωγαν χωρις ανασα..απο μπριζολεσ και κεφαλακια αρνισια μεχρυ χτενια καραβιδεσ, γαριδεσ κυδωνια και τα συναφη.. ε καποια στιγμη θα τους ερχοταν στουφος!

υγ. η κινητικοτητα που λεγαμε..ειναι πολυ εντονη απο χτεσ το βραδυ σχεδον νον στοπ..να ανησυχω?

dZJip3.png

αααααααααααα εδώ είστε πουλάκια μου? Πάω να διαβάσω και έρχομαι!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ βρηκες το δρομο τι μας λες????:tongue::tongue::tongue:

xoxooxoxoxoxo egv φταιω μαρι? απο παρασκευη εως καθαρ αδυτερα βράδυ ετρωγαν χωρις ανασα..απο μπριζολεσ και κεφαλακια αρνισια μεχρυ χτενια καραβιδεσ, γαριδεσ κυδωνια και τα συναφη.. ε καποια στιγμη θα τους ερχοταν στουφος!

υγ. η κινητικοτητα που λεγαμε..ειναι πολυ εντονη απο χτεσ το βραδυ σχεδον νον στοπ..να ανησυχω?

:lol::lol::lol::lol::lol: οχι να μην ανησυχεις οταν δεν θα το ακους να ανησυχεις!!και οταν λεω δεν θα το ακους εννοω εαν σου κανει κανενα 2μερο να φανει!!!!

ααααααααα τοτε τους χρειαζοτανε με τοσα που φαγανε!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα Ελπιδάκι. Τι καλό μαγειρεύεις? Ωχ δεν υπάρχει πιο σπαστικό απ' αυτό!..Ντούμπου, ντούμπου όλη μέρα!..Σε ανησύχησε η μπέμπα το βράδυ και δεν κοιμήθηκες καλά? Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν κοιμάμαι καθόλου καλά!..

Ναι ρε γμτ μου δεν κοιμάμαι καλά.. το 4-6.30 ξάγρυπνη ωστόσο έχει γίνει στανταράκι.

Όσο για τα κιλά κι εγώ τόσα είχα πάρει στην εβδομάδα που βρίσκεσαι μόνο τον περασμένο μήνα έκανα κράτη γιατί τα πόδια μου είχαν γίνει νταούλια.. Αυτήν την στιγμή έχω σύνολο 11,5.

Bonjour mes amis!!!!!!!!:D:D:D

Πώς φαίνεται οτι η κυρά πέρασε καλά... ααααααχχχχχ έρμα μου νιάτα και πούούού-τσαλακωθήκατε :lol: :lol: :lol:

edv eimai ηρθα ήρθα... κοριτσιααα τρεξτε καλεεεεεεε κατι κουνιεται στην κοιλια μου καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:wink: ;-) :wink::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ρε σου λεω εφαγαν λεσ και δεν υπηρχε αυριο! 2 ψυγεια αδειάσανε ο ηλιασ, η μανα μου. ο πατερασ μου η πεθερα μου και ενασ ξαδεροσ του ηλια που φιλοξενησαμε Plus διαφοροι guest stars... μωρε χαλάλι τους.. απλά τώρα ταλαιπωρουνται

dZJip3.png

Ναι ρε γμτ μου δεν κοιμάμαι καλά.. το 4-6.30 ξάγρυπνη ωστόσο έχει γίνει στανταράκι.

Όσο για τα κιλά κι εγώ τόσα είχα πάρει στην εβδομάδα που βρίσκεσαι μόνο τον περασμένο μήνα έκανα κράτη γιατί τα πόδια μου είχαν γίνει νταούλια.. Αυτήν την στιγμή έχω σύνολο 11,5.

Πώς φαίνεται οτι η κυρά πέρασε καλά... ααααααχχχχχ έρμα μου νιάτα και πούούού-τσαλακωθήκατε :lol: :lol: :lol:

:wink: ;-) :wink::lol:

που φυλας σκοπιααααα μαρηηηηηη να ερθουμε να σε δουμε???:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

που φυλας σκοπιααααα μαρηηηηηη να ερθουμε να σε δουμε???:lol::lol::lol:

ναι.. σκέφτηκα μιας και δεν κοιμάμαι να γίνω σεκιουριτού τις νύχτες! :lol:

παλι για σενα λες?????:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

τι μαγειρεψες προκομενο μου κοριτσι?

:tongue: :tongue: :tongue:

ζήλεψα το κοτόπουλο που έφαγες προχθές και έβαλα μια κοτόσουπα με τραχανά και έφτιαξα και μια σπανακόπιττα να παίζει.... και όπως καταλαβαίνεις έχω τουμπανιάσει και μπήκα να χωνέψω λίγο για να την πέσω για ύπνο... το απόγευμα έχω ποδαρόδρομο (σα πάω για καλότσι γιούιούπιιιιιι)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τις αγορές πότε τις αρχίζουμε οεο??? να αγχωθω?? θα προκαμω?

ναι ρε.. εγώ τα ψώνισα όλα όταν έκατσα απ' την δουλειά.. Μιας εβδομάδας υπόθεση είναι.

742480mp87kxcxgu.gif

μα που πηγατε παλι?????:mad::x:x:x

εγώ για καλή σου τύχη φεύγω πάλι... επισκέψεις.. #$#%!@#$@$@$#!!# :mad:

U6Vip2.png

ναι.. σκέφτηκα μιας και δεν κοιμάμαι να γίνω σεκιουριτού τις νύχτες! :lol:

:tongue: :tongue: :tongue:

ζήλεψα το κοτόπουλο που έφαγες προχθές και έβαλα μια κοτόσουπα με τραχανά και έφτιαξα και μια σπανακόπιττα να παίζει.... και όπως καταλαβαίνεις έχω τουμπανιάσει και μπήκα να χωνέψω λίγο για να την πέσω για ύπνο... το απόγευμα έχω ποδαρόδρομο (σα πάω για καλότσι γιούιούπιιιιιι)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μμμμμμμ πολυ ωραιο το φαγακι σου ζηλευω!!!

εγω παλι φιλετο κοτοπουλο οπως παντα!!!!:mad::x

εμεις πηραμε της cam 3 σε 1!!!!πολυ ωραιο!!!

αντε με το καλο!!!τελικα κουνια εκλεισες???

τις αγορές πότε τις αρχίζουμε οεο??? να αγχωθω?? θα προκαμω?

αμεεεεεεεε γιατι να μην προλαβεις!!!!εγω οταν μπηκα στον 8ο ξεκινησα τα ψωνια!!!:wink::wink::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι ρε.. εγώ τα ψώνισα όλα όταν έκατσα απ' την δουλειά.. Μιας εβδομάδας υπόθεση είναι.

εγώ για καλή σου τύχη φεύγω πάλι... επισκέψεις.. #$#%!@#$@$@$#!!# :mad:

εεεε δεν μας χ@@@@@@@@@@@ς!!!!!!ελεος!!:mad::-x:-x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...