Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εντώ, εντώ!!!..Εσύ Αθηνούλα, πόσα κιλά έχεις πάρει?

Αμαν βρε παπακι μου σημερα δεν λεμε να συντονιστουμε!!!:confused:

Μεχρι στιγμης 9μιση αλλαααα ειμαι με διατροφη απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης!!!!

εσυ ποσα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αμαν βρε παπακι μου σημερα δεν λεμε να συντονιστουμε!!!:confused:

Μεχρι στιγμης 9μιση αλλαααα ειμαι με διατροφη απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης!!!!

εσυ ποσα????

Eγώ γιατί έχω πάρει 8? οέο?Γκρρ γκρρ

6b98f09093.png

edv eimai ηρθα ήρθα... κοριτσιααα τρεξτε καλεεεεεεε κατι κουνιεται στην κοιλια μου καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι ωραιαααααα!!!

πως αισθανεσαι???????δεν ειναι φοβερο συναισθημα????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αθηνα... ειναι σχεδον σκιαχτικό!!! δλδ το βράδυ δεν καταλαβα κ πολλα γιατι εχω και τον ηλια αρωστο και ειμαι και αυπνη.. αλλα ειναι σαν να τρεχει κατι μεσα στην κοιλια μου..σαν να τρεχει ενα ποντικάκι..σαν να μετατοπιζεται κάτι και με ακαριαίο ρυθμό.. ενα μπαμ μπαμ... το παιδι ηταν? η μου συμβαινει κατι φτιχτο?

dZJip3.png

αθηνα... ειναι σχεδον σκιαχτικό!!! δλδ το βράδυ δεν καταλαβα κ πολλα γιατι εχω και τον ηλια αρωστο και ειμαι και αυπνη.. αλλα ειναι σαν να τρεχει κατι μεσα στην κοιλια μου..σαν να τρεχει ενα ποντικάκι..σαν να μετατοπιζεται κάτι και με ακαριαίο ρυθμό.. ενα μπαμ μπαμ... το παιδι ηταν? η μου συμβαινει κατι φτιχτο?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλε το παιδι ειναι!!!!ναι στην αρχη ειναι καπως περιργο αλλα μετα εχει πολυ γελιο!!!!

περαστικα στον Ηλια σου και εσυ εχε το νου σου να μην κολλησεις!!!!

οταν θα ηρεμεις εκει θα το καταλαβαινεις περισσοτερο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλε εγω δεν κολλαω τπτ!! ΟΛΟΙ στην οικογενεια ειναι τεζαρισμενοι με 40αρια πυρεο και διαροιεσ και εμετους και εγω εκει ντουρα μχοαχθαθχθοαχθοα με προστατευει το παιδακι μου εμενα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...