Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μαγειρεύω. Νυστάζω και θέλω να πάω απέναντι που κάνουν έργα να τους σπάσω την μούρη...

Καλα το ξερουμε οτι εισαι προκομενο κοριτσι αντε αστα τωρα και ελα να τα πουμε λιγακι!!!!!!:mad::-x:-x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ναι άσε!!! Άλλο πράμα είναι!!!!Θα τα δεις σύντομα και εσύ...όσο κουρασμένη και αν είσαι, σου σκάει ένα χαμόγελο και τα ξεχνάς όλα:P

Να προσπαθείς να τρως υγιεινά πράγματα, φρούτα, λαχανικά, κτλ...και να αποφεύγεις τα γλυκά

Εγώ πάντα έτρωγα υγιεινά!Τρελαίνομαι για σαλάτες, αλλά μπορώ να φάω τεράστιες ποσότητες ώσπου να χορτάσω!Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έχω πάθει, αλλά έχω κολλήσει με τα αγγουράκια τουρσί! Τρώω σχεδόν ένα βάζο την ημέρα!..

Εσύ θυμάσαι πόσα κιλά είχες πάρει ώς τον 6ο μήνα?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Αθηνάαααααααααα.....μου έχεις βγάλει το όνομα!!!:lol::lol::lol:

Ανακάλυψα......την στάση που εμποδίζει τα υγρά να βγουν έξω μετά την επαφή.....

:shock::shock::shock: εγωωωωωωωωωωωωω ντροπη να λες τετοια για μενα!!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops: αληθειααααααα????????πως ακριβως?????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...