Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ είμαι βρε μπαίνω συχνά αλλά δεν βλέπω καμία και την κάνω, τώρα περιμένω τον άντρα μου να κάνει μπανάκι και θα πάμε να δουμε ταινία. εσείς τι κάνετε?

το ιδιο κανω και εγω αλλα σημερα οτι εινια η γλωσσου μου μεσα και ειπα να μπω αλλα οπως βλεπω δεν θα συνατηθουμε παλι!!!εσυ μπηκες για λιγο οποτε θα την κανω συντομα!!

Καλα ειμαστε πηγαμε σημερα μας ειδε ειμαστε καλα κοντευουμε πλεον και την αλλη τεταρη θα μας πει την ημερα που θα παμε για τοκετο!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

το ιδιο κανω και εγω αλλα σημερα οτι εινια η γλωσσου μου μεσα και ειπα να μπω αλλα οπως βλεπω δεν θα συνατηθουμε παλι!!!εσυ μπηκες για λιγο οποτε θα την κανω συντομα!!

Καλα ειμαστε πηγαμε σημερα μας ειδε ειμαστε καλα κοντευουμε πλεον και την αλλη τεταρη θα μας πει την ημερα που θα παμε για τοκετο!!!:lol::lol::lol:

πλάκα κάνεις :shock::shock: ήρθε η ώρα? αμάν αγχώθηκα! το σκέφτεσαι καθόλου?

Διαφημίσεις

η γλωσσού να την δω όταν θα γεννήσει θα προλαβαίνει καθόλου να μπαινει?????

την φαντάζομαι από την μία να θηλάζει και από την άλλη να ποστάρει!!!!

κοπελάρα μου εσύ! α και να σου πω για άντε πάρε το πωπώ σου και έλα για κανένα καφεδάκι.

πλάκα κάνεις :shock::shock: ήρθε η ώρα? αμάν αγχώθηκα! το σκέφτεσαι καθόλου?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ακομη οχι μαλλον θα με πιασει την αλλη εβδομαδα που θα ξερω την ημερομηνια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοπελάρα μου εσύ! α και να σου πω για άντε πάρε το πωπώ σου και έλα για κανένα καφεδάκι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ωχ φωνάζει ο νεναρος. πάω κουκλίτσα . άσε που νύσταξα σιγά μη δω όλη την ταινία. τυχερός θα είναι εαν δω το μισάωρο. καληνύχτα. φιλάκια στο μπεμπάκο σου.

καληνυχτα:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol: αληθειααα?????που εισαι τωλα?

:mad: :mad: :mad: εδώ είμαι.. χαζεύω για καρότσι στο ιντερνετ.. και δεν νυστάάάάάάάάάάζωωωωωωωωωωωω.. γύρνα πίσω σου λέω!

ναι ναι κοροϊδευε εσύ.. άμα θες να ξέρεις κυρία μου εγώ σήμερα κατέβασα κουρτίνες (ο άντρας μου δηλαδή), έπλυνα, τις ξανακρέμασα (ο άντρας μου δηλαδή), έκανα το μπάνιο, ξεσκόνισα το σπίτι, μαγείρεψα.... αμέέέέέέ :tongue: :tongue: και λίγα με τον πισινό μου παρακαλώ... άντε :lol: :lol: :lol:

ο πωπός πως γράφεται? κόλλησα τώρα!

ωωωωωχου.. το πιάσαμε το υπονοούμενο εντάξει ... κ@λόπαιδο κι εσύ!!!! :lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...