Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ήρθα πάλι....:D

Χαπουλίνι μου, καλημέρα!!...Τι κάνεις?....Αχ, μωρέ πόσο ζηλεύω τα τσιμπήματα που νιώθετε! (με την καλή έννοια βέβαια, ζηλεύω...)

Παπάκι, μου έδωσε τα κλομιφαίν για να βοηθήσουμε τη σύλληψη, πριν καταφύγουμε σε άλλες λύσεις. Θεραπεία για 6 μήνες. Αφού είναι καλές οι εξετάσεις μας, πιστεύω ότι θα γίνει κάτι....ελπίζω, δηλαδή....

Α, κατάλαβα.Είναι ορμόνες που δημιουργούν περισσότερα αυγουλάκια και έτσι αυξάνουν τις πιθανότητες σύλληψης.Ολα καλά θα πάνε!Για όλα υπάρχει λύση!Και εγώ έχω κάνει διάφορα,για να καταλήξω τελικά εγκυούλα!...

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, κατάλαβα.Είναι ορμόνες που δημιουργούν περισσότερα αυγουλάκια και έτσι αυξάνουν τις πιθανότητες σύλληψης.Ολα καλά θα πάνε!Για όλα υπάρχει λύση!Και εγώ έχω κάνει διάφορα,για να καταλήξω τελικά εγκυούλα!...

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, σαν τι έχεις κάνει?:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γλωσσούουουουουουου!!!!!!!!!!!Καλημέρα, ζουζουνιάρα μου!!!!

Ναι, μαρήηηη.....μια εβδομάδα έχω να κάνω κι έχω σαλτάρει λέμε....

αααα κοίτα που θα φάμε τις κοτσίδες μας... :lol: :lol: Δεν τα λένε έτσι αυτά βρε κορίτσι μου.... υπάρχουν γυναίκες που νηστεύουν εδώ μέσα.. :lol:

Πού να δείς εγώ τί έχω κάνει... :wink::tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, σαν τι έχεις κάνει?:rolleyes:

Καθόλου αδιάκριτη Nadimoraki μου.

'Εχω κάνει 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις έκ των οποίων η μια διπλή και μια εξωσωματική όπου ευτυχώς είχε επιτυχία και πιάσαμε τον μπέμπη μας!..Να σημειώσω ότι σύμφωνα με τις εξετάσεις δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα!...Ανεξήγητη υπογονιμότητα!...

6b98f09093.png

και τί κοριτσάκι.... από τώρα παιδεύει την μαμά του. και η μαμά του στήνεται στον καθρέφτη και χαζογελάει... είμαστε μαζόχες παιδάκι μου τέλος.

έχουμε όντως ήδη τον γαμπρό. Τον γιο της Λίας. χεχε

U6Vip2.png

αααα κοίτα που θα φάμε τις κοτσίδες μας... :lol: :lol: Δεν τα λένε έτσι αυτά βρε κορίτσι μου.... υπάρχουν γυναίκες που νηστεύουν εδώ μέσα.. :lol:

Πού να δείς εγώ τί έχω κάνει... :wink::tongue: :tongue: :tongue:

Έχεις εσύ, μαρή κοτσίδες???....Ε?....Έχεις???:lol::lol::lol:
Καθόλου αδιάκριτη Nadimoraki μου.

'Εχω κάνει 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις έκ των οποίων η μια διπλή και μια εξωσωματική όπου ευτυχώς είχε επιτυχία και πιάσαμε τον μπέμπη μας!..Να σημειώσω ότι σύμφωνα με τις εξετάσεις δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα!...Ανεξήγητη υπογονιμότητα!...

Αχ, αυτή η "ανεξήγητη υπογονιμότητα"!!!...Το ίδιο ακριβώς μου είπε κι εμένα ο γιατρός μου, απλά μου είπε πως μετά τα κλομιφαίν, μου προτείνει κατευθείαν εξωσωματική, θεωρεί πως η σπερματέγχυση δεν έχει επιτυχία.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Έχεις εσύ, μαρή κοτσίδες???....Ε?....Έχεις???:lol::lol::lol:

Αχ, αυτή η "ανεξήγητη υπογονιμότητα"!!!...Το ίδιο ακριβώς μου είπε κι εμένα ο γιατρός μου, απλά μου είπε πως μετά τα κλομιφαίν, μου προτείνει κατευθείαν εξωσωματική, θεωρεί πως η σπερματέγχυση δεν έχει επιτυχία.

Και εγώ Nadimoraki μου για να είμαι ειλικρινής άν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα ξανά σπερματέγχυση.Εχει πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας!..Νιώθω ότι χαράμισα ένα χρόνο άδικα!..

6b98f09093.png

Και εγώ Nadimoraki μου για να είμαι ειλικρινής άν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα ξανά σπερματέγχυση.Εχει πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας!..Νιώθω ότι χαράμισα ένα χρόνο άδικα!..
Πόσο καιρό παλεύατε για φυσιολογική σύλληψη?

Ελπιδάκι μου, ciao!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...