Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καπου εδω σας καληνυχτιζω τα λεμε αυριο(αν και δεν μπορεσα να μιλησω με καμια)

ονειρα γλυκα σε ολες και απονηρευτα..........(χαχαχα,εμενα τις περισσοτερες φορες ειναι πονηρα πλεον...απο εδω παει...απο εκει παει...παντα καταληγουμε στο ιδιο θεμα).......

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπάκι μου, τι κάνεις?...Καλημέρα και σε σένα.

Καλά είμαι, έχω μια πικρή γεύση στο στόμα κι έχω την εντύπωση πως είναι από τα κλομιφαίν. Έχω λαλήσει....έχω μια εβδομάδα χωρίς sex!!! απόψε θα γίνει χαμός!:lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλά είμαι, έχω μια πικρή γεύση στο στόμα κι έχω την εντύπωση πως είναι από τα κλομιφαίν. Έχω λαλήσει....έχω μια εβδομάδα χωρίς sex!!! απόψε θα γίνει χαμός!:lol::lol:

SEX...τι είναι αυτό??? το έχω ξεχάσει τελείως.Νομίζω ότι τελευταία φορά ήταν γύρω στον Αύγουστο!..

Εσύ όμως να του δώσεις να καταλάβει!!;)

Πολλές φορές τα φάρμακα δημιουργούν στο στόμα μια γεύση σαν απο σίδερο.Τα κλομιφαίν γιατί τα παίρνεις ακριβώς?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειμαστε....παπακι μου να ρωτησω κατι?καμια φορα νοιωθω τσιμπηματα χαμηλα,ειναι φυσιολογικο αυτο????

Και εγώ τα νιώθω και μερικές φορές κάτι σε ελαφριά πονάκια! Οταν το είπα στο γιατρό μου δεν έδειξε ανησυχία, αλλά μου έδωσε και άλλο ένα φάρμακο, το trofucard (άν το γράφω σωστά). Νομίζω πάντως ότι είναι απο την μήτρα που μεγαλώνει!..Δεν χρειάζεται να ανησυχείς!..

6b98f09093.png

Και εγώ τα νιώθω και μερικές φορές κάτι σε ελαφριά πονάκια! Οταν το είπα στο γιατρό μου δεν έδειξε ανησυχία, αλλά μου έδωσε και άλλο ένα φάρμακο, το trofucard (άν το γράφω σωστά). Νομίζω πάντως ότι είναι απο την μήτρα που μεγαλώνει!..Δεν χρειάζεται να ανησυχείς!..

αυτο το περνω κι εγω ...2 τη μερα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αυτο το περνω κι εγω ...2 τη μερα...

Και εγώ 2 παίρνω.Ναι τον μπέμπη μου τον νιώθω αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Κάποιες φορές που είμαι ήρεμη με τινάζει.Εσύ το νιώθεις?Δεν έκανες ακόμα το β-επιπέδου ε?

6b98f09093.png

Ήρθα πάλι....:D

Χαπουλίνι μου, καλημέρα!!...Τι κάνεις?....Αχ, μωρέ πόσο ζηλεύω τα τσιμπήματα που νιώθετε! (με την καλή έννοια βέβαια, ζηλεύω...)

Παπάκι, μου έδωσε τα κλομιφαίν για να βοηθήσουμε τη σύλληψη, πριν καταφύγουμε σε άλλες λύσεις. Θεραπεία για 6 μήνες. Αφού είναι καλές οι εξετάσεις μας, πιστεύω ότι θα γίνει κάτι....ελπίζω, δηλαδή....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλέ πήγε 10 παρά η ώρααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας!!:D:D:D:D

Σιγά καλέ!!! Με τις φωνές σου ξύπνησα... :rolleyes::lol:

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Χα... τί να πούμε και κάτι άλλες δηλαδή... :tongue:

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε????

Που σαι μαρή Ευτύχω.. σε έψαχνα χθες.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...