Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ποσες μερες εχουν περασει????

Σημερα κλεινω μήνα...αλλα προχτες που πηγα να κανω μια εξετασει για ουρεοπλασμα με ρωτησε αυτη αν περιμενω να αδιαθετησω...? Ηταν ποιο σκουρα..αλλα ακομα τιποτα ...ελπιζω να μην αργησει απο το αγχος μου...

λοιπον τσουπριτσες μου και εγω σας αφηνω παω να φαω(τι χαρα) γιατι αρχισε το στομαχι μου παλι.

Φιλακια πολλα πολλα σε ουλες σας!!!

ουλα ουλα ουλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλακια μπουμπουκα μου....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΚΟΥ προσεκτικα...:rolleyes::rolleyes:θα κανεις εναν γιο ΘΕΟ με υπεροχα ματια!!!(ΑΡΑ εγω θα κανω κορη)ΣΥΝΤΟΜΑ αλλα θα παλουκωθεις σε κρεβατι και δεν θα κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!!αν δεν κανεις εσυ παιδι εγω θα τα σκισω!!!!!!ηρεμησε λοιπον αγαπα τον συζυγο ως εαυτον και ολα θα πανε τελεια!!:tongue::tongue:τελος προβλεψης!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΑΚΟΥ προσεκτικα...:rolleyes::rolleyes:θα κανεις εναν γιο ΘΕΟ με υπεροχα ματια!!!(ΑΡΑ εγω θα κανω κορη)ΣΥΝΤΟΜΑ αλλα θα παλουκωθεις σε κρεβατι και δεν θα κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!!αν δεν κανεις εσυ παιδι εγω θα τα σκισω!!!!!!ηρεμησε λοιπον αγαπα τον συζυγο ως εαυτον και ολα θα πανε τελεια!!:tongue::tongue:τελος προβλεψης!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σημερα κλεινω μήνα...αλλα προχτες που πηγα να κανω μια εξετασει για ουρεοπλασμα με ρωτησε αυτη αν περιμενω να αδιαθετησω...? Ηταν ποιο σκουρα..αλλα ακομα τιποτα ...ελπιζω να μην αργησει απο το αγχος μου...

Φιλακια μπουμπουκα μου....

κανε υπομονη και θα ερθει σε εμενα και στις 3 ηρθε μετα 35 μερες μη σου μετα και απο 40!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κανε υπομονη και θα ερθει σε εμενα και στις 3 ηρθε μετα 35 μερες μη σου μετα και απο 40!!!!!

Καλα εμενα την δευτερη μου ηρθε μετα απο 60 και αυτο ειναι που με αγχωνει τωρα...γιατι θελω να παω στο γιατρο να ξεμπερδευω..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

επισης...ΠΕΡΑΝ του αγχους σου θεωρω οτι απο υγεια σφυζεις!!!αρα οπως λεει και μαι φιλη που εμεινε ΑΜΕΣΩΣ ακριβως γιατι δεν ειχε αγχος (.......μην χε...) ριχτο στο χαβαλε!!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

Καλα εμενα την δευτερη μου ηρθε μετα απο 60 και αυτο ειναι που με αγχωνει τωρα...γιατι θελω να παω στο γιατρο να ξεμπερδευω..

εγω στην 3η πηγα και με βοηθησε για να ερθει!!!

κανε υπομονη τοτε και θα ερθει!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

διαβαζουμε ενα ποστ πιο κατω.......ετσι!!!!!!!!!!!!!!

2011.png

ξερετε τι ονομα θα δωσουμε στο παιδι μας οταν το κανουμε με το καλο??????αν το κανω συντομα Στεφανια η Στεφανο αλλιως θα αλλαξω το δικο μου σε Σαρα μπας και γινει τιποτε...........καλο ε???????χαχαχαχαχαχαχ

2011.png

ξερετε τι ονομα θα δωσουμε στο παιδι μας οταν το κανουμε με το καλο??????αν το κανω συντομα Στεφανια η Στεφανο αλλιως θα αλλαξω το δικο μου σε Σαρα μπας και γινει τιποτε...........καλο ε???????χαχαχαχαχαχαχ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εισαι τρελληηηηηηηη!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω...ευτυχω μου φταχνεις τι διαθεση παναθεμα σε για παιδι..

καλοοοοοοοοοοο:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσακι μου σας αφηνω να ξαπλωσω λιγακι γιατι εχω σουβλιτσες στην κοιλιτσα μου!!!!

Καλο μεσημερι φιλακιαααααα πολλα!!

Μπιφτεκακι μου λυπαμαι αλλα δεν θα προλαβεις καμιαααα!!!!!νιανιανα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσακι μου σας αφηνω να ξαπλωσω λιγακι γιατι εχω σουβλιτσες στην κοιλιτσα μου!!!!

ξεκουρασης λοιπον!!!!!φιλακιαααααααααααα!!!!!!!!!!:P:p

2011.png

Καλη ξεκουραση ματακια μου...

ΓΙΑΤΙ ρε φιλε αυτη εκανε παιδι στα 120?????????????εγω στα 36 δεν μπορω????ε????χαχαχαχαχαχαχαχα

εισαι χαμενο τελικα:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...