Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ενα εχω να πω: αλλαξε φιλη αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ακου ακου τωρα να φοβασε να πεις που νιωθεις ενα βαρος γιατι δεν θα ξερεις τι αρρωστια θα σου βγαλει!!!απαπα!!!!!!

δεν ξερω τι πλανητης με χτυπαει ρε σεις αλλα τετοια αναισθησια χρονιααααααα......εδω μου ειπε ρε μπας και ειναι εξωμητριο??σε ποια ???ΣΕ ΜΕΝΑ την γιατρο!!χαχαχαχαααχ..μπα καμια κυστη θα ειναι απο το θυρεοειδη....θ απαω γιατρο και θα μου πει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οοοοχιιιιιιι δεν ειμαατε εντατσει η Ελπιδογλωσσου λεει οτι ζεν με αγαπας!!!!βαλε τα πραγματα στη θεση του σε παλακαλωω τωλααα!!!:-(

369220a3hjk9pcg9.gif

Σ΄αγαπώ..πολυ πολυ....

να σου πω....ΠΟΣΕΣ φορες ειπα θα κανεις νινι συντομα??????????εε?????

Ποσο συντομα:lol::lol::lol::lol:

Κοτοπουλακι μου τι σου κανανε???

Οι ορμονες μου και εμενα και δεν ερχεται η ριμαδα να ηρεμισω....:rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ηηηηηηηηηηηηη στο εχει πει και δεν την ακους!!!!!!!!!ντροπη σου να το ακους το κοριτσακι μας πεφτει μεσα να το ξελεις!!!!γιουπι!!!!:-P:-P:-P:-P

Το τσελω......:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

369220a3hjk9pcg9.gif

Σ΄αγαπώ..πολυ πολυ....

Ποσο συντομα:lol::lol::lol::lol:

Οι ορμονες μου και εμενα και δεν ερχεται η ριμαδα να ηρεμισω....:rolleyes::rolleyes:

στειλε πμ ημερα και ωρα γιατι μου εσβησαν τα αρχεια...θα κανω δηλωση με ΜΑρΤΥΡΕΣ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα????που εισια μαρη????πρεπει να παμε για καφε να σε βαρεσω....ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!!!!!!!!!!

Αχ...παει δεν μεβλεπει...θαμπωσε απο τα κλαματα...εδω ειμαι συμπεθεράκι μου....σε ακουω οτι και αν μου λες...Καλα παμε για καφε αλλα μη με βαλέσεις....

κοτοπουλακι μου κοιτα ποσο σε αγαπαωωωωωω!!!

927160eg59i77i25.gif

Αχου ποσο μα ποσο μου αλεσει...εισαι μια γλυκα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

λοιπον τσουπριτσες μου και εγω σας αφηνω παω να φαω(τι χαρα) γιατι αρχισε το στομαχι μου παλι.

Φιλακια πολλα πολλα σε ουλες σας!!!

ουλα ουλα ουλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αχ....θα παμε οταν γεννησει η Αθηνα????ε?????που γεννας μπεμπα???

ΜΗΤΕΡΑ!!!να ερθετε εγω παντως πιστευω εαν οχι αυριο την επομενη εβδομαδα θα σας βγαλω ανακοινωση ποτε θα μπω μεσα!!!!:lol:

Αχ...παει δεν μεβλεπει...θαμπωσε απο τα κλαματα...εδω ειμαι συμπεθεράκι μου....σε ακουω οτι και αν μου λες...Καλα παμε για καφε αλλα μη με βαλέσεις....

Αχου ποσο μα ποσο μου αλεσει...εισαι μια γλυκα....

με κανεις και ντλεπομαι!!

927161h6cxhl134w.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λοιπον τσουπριτσες μου και εγω σας αφηνω παω να φαω(τι χαρα) γιατι αρχισε το στομαχι μου παλι.

Φιλακια πολλα πολλα σε ουλες σας!!!

ουλα ουλα ουλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλη ορεξη συμπεθερα μου και καλη ξεκουραση!!!!

φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Το τσελω......:lol::lol::lol::lol:

ΑΚΟΥ προσεκτικα...:rolleyes::rolleyes:θα κανεις εναν γιο ΘΕΟ με υπεροχα ματια!!!(ΑΡΑ εγω θα κανω κορη)ΣΥΝΤΟΜΑ αλλα θα παλουκωθεις σε κρεβατι και δεν θα κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!!αν δεν κανεις εσυ παιδι εγω θα τα σκισω!!!!!!ηρεμησε λοιπον αγαπα τον συζυγο ως εαυτον και ολα θα πανε τελεια!!:tongue::tongue:τελος προβλεψης!

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...