Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε αν βλεπαμε τι λεγαμε κανα χρονο πριν θα γελαγατε..........ΟΛΕΣ θα κανουν νινι ειπα...και εγω θα κανω..δυσκολα αλλα θα κανω!!!!!χαχαχααχαχα

χαχαχαχαχαχα πνευματωδες πνευματωδες....!!!!!!!!!!!!!:mad::x:x

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε αν βλεπαμε τι λεγαμε κανα χρονο πριν θα γελαγατε..........ΟΛΕΣ θα κανουν νινι ειπα...και εγω θα κανω..δυσκολα αλλα θα κανω!!!!!χαχαχααχαχα

Και τί νινί.... νίναρο!!!! το καλό πράγμα αργεί να γίνει...

eskasa απο το φαι η γελοία... εχασα τπτ συνταρακτικό?

ουουουουουουουουουουου τί να σου λέμε τώρα....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χεχε .. σ' έσκησα!!!

ναι ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ απο τα γελια μερικες μερικες.........:tongue::tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: δεν σ αντέχω ..... :lol: :lol: :lol:

Πάω για μάσα... μάκια τσούπες!!! μου φτιάξατε την διάθεση!

U6Vip2.png

Μα τι γινεται ουτε να βαρεθει δεν μπορει κανεις.....τσουπ τις γεμισατε τις σελιδες....αααααα..δεν προλαβαινω να διαβάσω....ωωωω

Τεσπα ειμαι ενα γλυκο κοτοπουλακι και ειμαι καλα.....

Εντατσει τωρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

εντατσει τωλα!!!!!!!!!!γιουπι!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα πνευματωδες πνευματωδες....!!!!!!!!!!!!!:mad::x:x

ΦΙΛΗ μου μονο πνευμα διαθετω..εντωμεταξυ αρχισα και διαιτα!!οπου εχω ενα βαρος στην δεξια μερια μου και δεν εξρω και τι ειναι...και μου λεει μια ΠΟΛΥ καλη φιλη μου ρε συ λες να εχεις καμια κυστη δεξια???γιαυτο παω γιατρο!!!χαχαχαχαχαχ:rolleyes::rolleyes:

2011.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χεχε .. σ' έσκησα!!!

κοιταξε εμεις δεν θελαμε να σε διωξουμε αλλα πρεπει να φας!!!!καλο μεσημερι γλωσσου μου!!!!:-P:-P:-P

Μα τι γινεται ουτε να βαρεθει δεν μπορει κανεις.....τσουπ τις γεμισατε τις σελιδες....αααααα..δεν προλαβαινω να διαβάσω....ωωωω

Τεσπα ειμαι ενα γλυκο κοτοπουλακι και ειμαι καλα.....

Εντατσει τωρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

οοοοχιιιιιιι δεν ειμαατε εντατσει η Ελπιδογλωσσου λεει οτι ζεν με αγαπας!!!!βαλε τα πραγματα στη θεση του σε παλακαλωω τωλααα!!!:-(

να πας να φας για να γινεις χοντρουλααα!!!!:tongue::tongue:

καλη ορεξη γλωσσου μου καλο μεσημερι αλλα αυτο που κανεις εγω θα το θυμαμαι για να μαθεις!!!:tongue::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ΦΙΛΗ μου μονο πνευμα διαθετω..εντωμεταξυ αρχισα και διαιτα!!οπου εχω ενα βαρος στην δεξια μερια μου και δεν εξρω και τι ειναι...και μου λεει μια ΠΟΛΥ καλη φιλη μου ρε συ λες να εχεις καμια κυστη δεξια???γιαυτο παω γιατρο!!!χαχαχαχαχαχ:rolleyes::rolleyes:

ενα εχω να πω: αλλαξε φιλη αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ακου ακου τωρα να φοβασε να πεις που νιωθεις ενα βαρος γιατι δεν θα ξερεις τι αρρωστια θα σου βγαλει!!!απαπα!!!!!!

οοοοχιιιιιιι δεν ειμαατε εντατσει η Ελπιδογλωσσου λεει οτι ζεν με αγαπας!!!!βαλε τα πραγματα στη θεση του σε παλακαλωω τωλααα!!!:-(

ολα σε αγαπανεεεεεεεεεε!!!!!!

2011.png

να σου πω....ΠΟΣΕΣ φορες ειπα θα κανεις νινι συντομα??????????εε?????

ηηηηηηηηηηηηη στο εχει πει και δεν την ακους!!!!!!!!!ντροπη σου να το ακους το κοριτσακι μας πεφτει μεσα να το ξελεις!!!!γιουπι!!!!:-P:-P:-P:-P

το τσερωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :oops::oops::oops::oops::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

παλιαααααααααα και αγαπημεεεεεεεεεναααααααα....!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...