Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανονίστε να έχετε βγει όταν θα μπορέσω να μπω!!!

Ουαί κι αλίμονό σας!!!!!!!!!!!

Εγω θα ειμαι εδω μεχρι τις 2 παρα περιπου.....εσυ κανονισου να μην εχεις ερθει μεχρι τοτε!!!:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

άσε ...σε πείρανε χαμπάρι :tongue:

έτσι! εσένα δικηγόρο σε ορίσαμε? :tongue:

όόόόόχι.. εγώ θα ακολουθήσω αυτά που μου λέει η πεθερά... άλλωστε εκείνη ξέρει καλύτερα...

επίσης θα βάλω στην κόρη μου τα ζιπουνάκια τα σταυρωτά που φόραγε ο άντρας μου πριν 37 χρόνια... και φυσικά θα χρησιμοποιήσω την ίδια κουνουπιέρα... τί στο καλό την κρατάγαμε τόσα χρόνια.. πώς γλίτωσα την κούνια δεν ξέρω!

άσε με γιατί μ' έσκασε το Σάββατο. πήγα για κούνιες και προικιά και μου τα βγαλε απ' τη μύτη.

:shock::shock::shock::shock:την πηρες μαζι σου?????????μεγααααααα λαθος!!!!εμεις πηγαμε τα ειδαμε τα κλεισαμε και μετα της τα δειξαμε!!!!

Που ειναι η φατσα που πεταγονται τα ματια εξωωωωωωωωωωω?????????

Ρε συ Αθηνουλα....σε λυπαμαι.......ενταξει και η δικια μου εχει χαλακια,αλλα οχι και τετοιο χαλι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Πω πω.....για πες και κανενα αλλο!!!!:lol::lol::lol:

εμεις παιδακι περασαμε σε αλλο σταδιο βεβαια μονο φανταρο δεν τον εχουμε στειλει ακομη τον εχουμε βαλει σε αθλημα ομως!!!!επισης αμα εχει πονακια να μην το φασκιωσουμε γιατι ακουσε μια μαια οτι κανει κακο καμια σχεση γιατι την ιδια εκπομπη την ειχα δει και εγω!!!!ασε που δεν εχει ιδεα 2 παιδια εκανε και τα 2 η γιαγια τα μεγαλωσε!!!και τωρα μου το παιζει παντογνωστης!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

βαζω το κοτοπουλακι μου και ερχομαι!!!

Καλε που με βάζεις????:(:(:(:(:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ Παναγιτσα μου την τρελλη τι θα με κανει παλι..:confused::confused:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ψητη με πατατουλεσ και φετα και τζατζικι και χωριατικη και σωσ μουσταρδασ και ψωμι!

ψεμματαταααααααααααα!!!!ατιμη και εσυ μη την τρομαζεις!!!

Καλε που με βάζεις????:(:(:(:(:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ Παναγιτσα μου την τρελλη τι θα με κανει παλι..:confused::confused:

στο φουρνο εβαλα φιλετακι κοτοπουλο κοτοπουλακι μου οσι εσενα!!!!δεν θα σου κανω κακο αλησεια σου λεω!!!!!:lol:

ΚΑΙ ναι ηρθα!!!!!!!!!!!!!!καλημεραααααααααααααααααααααα

βρε βρε βρε σαν τα χιονιαααα!!!!Εμμακιιιιιιι τι κανεις????:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

μην ανησυχει ςγλυκο μου....η συνταγη ειναι της Κρις οποτε καταλαβες...:tongue:

αααααααα δεν ξεκιναμε καλα ομορφη!!!!γιατι λες κακιες για την συμπεθερα μου??????εεεεε??:mad::tongue:

καλε που πηγανε οι υπολοιπες????

Γλωσσου δεν πιστευω να μιλας με την συμπεθερα σου και να μας εχετε γραψει???:mad::x:x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ψητη με πατατουλεσ και φετα και τζατζικι και χωριατικη και σωσ μουσταρδασ και ψωμι!

Αμαν βρε κοριτσι μου ..θες να κανω κοπανα απο τη δουλεια..μμμμμ

μην ανησυχει ςγλυκο μου....η συνταγη ειναι της Κρις οποτε καταλαβες...:tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Καλως το συμπεθεράκι μου...αντε ντε και με εχεις αφωσει μοναχουλικο....:wink:

ψεμματαταααααααααααα!!!!ατιμη και εσυ μη την τρομαζεις!!!

στο φουρνο εβαλα φιλετακι κοτοπουλο κοτοπουλακι μου οσι εσενα!!!!δεν θα σου κανω κακο αλησεια σου λεω!!!!!:lol:

Αχ Αθηνουλι μου και τρομαξα προς στιγμή....:confused::confused::confused: Νομιζα πως ηθελες να με φας...και δεν σου εκανα και κατι....αλλα αφου ειμαι το κοτοπουλακι σου...με αγαπάς..ετσι δεν ειναι...και εγω θα σου καλαηδαω καθε πρωι...:lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:shock::shock::shock::shock:την πηρες μαζι σου?????????μεγααααααα λαθος!!!!εμεις πηγαμε τα ειδαμε τα κλεισαμε και μετα της τα δειξαμε!!!!

εμεις παιδακι περασαμε σε αλλο σταδιο βεβαια μονο φανταρο δεν τον εχουμε στειλει ακομη τον εχουμε βαλει σε αθλημα ομως!!!!επισης αμα εχει πονακια να μην το φασκιωσουμε γιατι ακουσε μια μαια οτι κανει κακο καμια σχεση γιατι την ιδια εκπομπη την ειχα δει και εγω!!!!ασε που δεν εχει ιδεα 2 παιδια εκανε και τα 2 η γιαγια τα μεγαλωσε!!!και τωρα μου το παιζει παντογνωστης!!!!!

Οιμε....οιμεεεε!!!Αχ τι εχεις ακομη να τραβηξεις Αθηνουλα μου!!!!

Κουραγιοοοοο!!!

Μαρη Κρις....την πηρατε μαζι???????????

Βρε τα κανουνε αυτα?????????

Εμεις...παρολο που θα μας κανουν δωρο την κουνια,την αλλαξιερα και την στρωση της κουνιας....ουτε που ρωτησαμε!!!Αν και ξερω δεν εχω τετοιου ειδους προβληματα,αλλα κοριτσακι μου αυτο αφορα εσας και μονο εσας!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Οιμε....οιμεεεε!!!Αχ τι εχεις ακομη να τραβηξεις Αθηνουλα μου!!!!

Κουραγιοοοοο!!!

Μαρη Κρις....την πηρατε μαζι???????????

Βρε τα κανουνε αυτα?????????

Εμεις...παρολο που θα μας κανουν δωρο την κουνια,την αλλαξιερα και την στρωση της κουνιας....ουτε που ρωτησαμε!!!Αν και ξερω δεν εχω τετοιου ειδους προβληματα,αλλα κοριτσακι μου αυτο αφορα εσας και μονο εσας!!!

κανωωωωωωωωωωωω και τιποτε αλλο?????ευτυχως που μιλαει ο αντρας μου και ετσι της κοβει τη φορα!!!!:lol:

Αμαν βρε κοριτσι μου ..θες να κανω κοπανα απο τη δουλεια..μμμμμ

:lol::lol::lol::lol:

Καλως το συμπεθεράκι μου...αντε ντε και με εχεις αφωσει μοναχουλικο....:wink:

Αχ Αθηνουλι μου και τρομαξα προς στιγμή....:confused::confused::confused: Νομιζα πως ηθελες να με φας...και δεν σου εκανα και κατι....αλλα αφου ειμαι το κοτοπουλακι σου...με αγαπάς..ετσι δεν ειναι...και εγω θα σου καλαηδαω καθε πρωι...:lol::lol:

Οχι κοτοπουλακι εσενα σε αγαπαω και δεν εχω σκοπο να σε φαω ουτε στη σχαρα ουτε στο φουρνο αλλα ουτε και κοκκινιστη ενταξει?????:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...