Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβό! Σε φώτισα καθόλου?

ααα δεν στα είπα τα νέα... δεν έχουμε μιλήσει. Δεν έχει πάρει θέση καθόλου η σουρπουίτσα μου.. θα με δει 1η Μαρτίου κι αν παραμένουν τα πράγματα έτσι πάμε για καισαρική... + κάτι που μουρμούραγε για 1ο στάδιο γήρανσης πλακούντα κλπ κλπ.. Μας βλέπω πραγματικά μαζί στο Ιασώ να κάνει η μία παρέα στην άλλη.

πρέπει να τρώω κρέας χαμηλος αιματοκρίτης + πρωτεϊνη που χάνω από ούρα...

ρε συ εμενα εχει παρει την πρωτη θεση μη σου πω απο τον 6ο μηνα, φαντασου τι περπατημα εχω ριξει αφου μου ειπε μεχρι τις 26 να μη το κουνησω απο το σπιτι γιατι ειναι ακριβως πανω αποτην πυελικη εξοδο, σε διαφωτισα καθολου?

μαλλον η νυφη μου δε θελει να βγει, παντως οπως και να χει ολα θα πανε καλα, μακαρι να ειμαστε μαζι, εμενα θα με ξαναδει στις 2 Μαρτιου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα δεν στα είπα τα νέα... δεν έχουμε μιλήσει. Δεν έχει πάρει θέση καθόλου η σουρπουίτσα μου.. θα με δει 1η Μαρτίου κι αν παραμένουν τα πράγματα έτσι πάμε για καισαρική... + κάτι που μουρμούραγε για 1ο στάδιο γήρανσης πλακούντα κλπ κλπ.. Μας βλέπω πραγματικά μαζί στο Ιασώ να κάνει η μία παρέα στην άλλη.

να τρως καλη μου και εγω τρωω αλλα περισσοτερο κολοτοπο πλεον και μαις και το ανεφερα μισο να το βαλω να γινεται!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .........ξεχασα τον Σακη τον Θεοοοοο!!!

Μαλον ομως η μνημη μου ηθελε να σβησει αυτο το θλιβερο επεισοδιο.....μα να βγει ο Σταυρος ο αγελαδοβλεμμας που κοιματε ορθιος????????

Ελεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςς

Η Νινι ειχε και γαμω τις φωνες η κοπελα.....κριμα!!!!

Τωρα για τον Σακη.......ας ελπισουμε σε ενα χ-φακτορ 3!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol:εχεις δικιο ηΝινι ητανε φοβερη αλλα και οι 48 ωρες αλλα τι να το κανεις αφου ολα ητανε πουλημενα!!!

αχαααααααα μαρη Αθηνα τι σκατα ειναι αυτα που μας λες?

σοβαρα?

ε καλα εχει και το δικιο της εδω που τα λεμε, πες της να σηκωνεται απο τις 5 το πρωι

το κανειιιιιιιιιιιιι οταν ειναι να ταξιδεψη!!!παιδακι μου η γυναικα εχει κ...ο στον εγκεφαλο!!!!!!επισης δεν τρωει σουπες γιατι τρωνε μονο οι αρρωστοι και δεν τρωει κανενα γλυκο με κουταλακι παρα μονο με πηρουνακι γιατι επισης κουταλακι χρησιμοποιουν μονο οι αρρωστοι!!!!θες κι αλλα???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μπουαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω κι εγώ να κουτσομπολέψω μαζί σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μεσημέρι που θα μπω, θα έχετε φύγει πάλι!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

Ελπιδάκι μου, τι κάνεις κουκλάρα μου?:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια νταξ καλη η νινι αλλά ολο αυτο το δράμα με το παιδάκι της και κλπ κλπ οοοοολο αυτο το κλάμα δεν το άντεξα... εγω πάντως ψηφισα σταυρο γιατι ειναι πολύ κουλ τυπακος

Δεν ξρω ρε γμτ.....επειδη μου αρεσουν πολυ αυτα τα μουσικα σοου και οι διαγωνισμοι,παντα ειμαι αντικειμενικη!!!!Λατρευω την μουσικη και παλαιοτερα ειχα ασχοληθει και με το τραγουδι και παντα κρινω απο την φωνη και μονο καποιον!!!!

Και κακα τα ψεμματα......θεωρω οτι η Νινι ειχε την κορυφαια φωνη απ ολους εκει μεσα!!!Και τι με νοιαζει εαν εκλαιγε για το παιδι της.που στην τελικη σε ενα βιντεο το εδειξαν και το κανανε απο μονοι τους η παραγωγη και ο Μουρατιδης(μπλιαχ) σιριαλ!!!!

Τελος παντων......εξεφρασα τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες!!!:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

δεν μπορω τωρα να μην μιλησω θα σκασω!!!!

αυτο το 1ο στάδιο γήρανσης πλακούντα ψωμοτυρι το εχουν κανει πια οι γιατροι ελεος!!!!!!

Και στην κουμπαρα μου και στις δυο φιλες μου τα ιδια ειπανε κλαματα κακο αγχος......και μια χαρα στην ωρα τους γεννησανε και μονες τους!!!!

καλε αυτο δεν ειναι κατι εμενα με ειχε τρομαξει ο αιματολογος οταν ειδε την β-επιπεδου και ητανε ετσι ο πλακουντας μου αλλα οπως μου ειπε και ογυναικολογος αυτο ειναι φυσιολογικο να γινεται οταν εισαι τοσες εβδομαδες!!!εγω τοτε ημουνα 22η!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαναρακι μου σου ειπε να περπατας απο δω και περα ?

αυτο με τον πλακουντα τι ειναι?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ουπς....:confused::confused::confused:

άσε ...σε πείρανε χαμπάρι :tongue:

Γλωσσουουουουουουοου γιατι πειραζεις το κοτοπουλακι μου????:mad::tongue:

έτσι! εσένα δικηγόρο σε ορίσαμε? :tongue:

μαρη τρελλη πλυνε τα ρουχα του παιδιου μη βγαλει σπυρια, με το αρκαδι που ειναι φυσικο σαπουνακι οχι με κανενα ariel

όόόόόχι.. εγώ θα ακολουθήσω αυτά που μου λέει η πεθερά... άλλωστε εκείνη ξέρει καλύτερα...

επίσης θα βάλω στην κόρη μου τα ζιπουνάκια τα σταυρωτά που φόραγε ο άντρας μου πριν 37 χρόνια... και φυσικά θα χρησιμοποιήσω την ίδια κουνουπιέρα... τί στο καλό την κρατάγαμε τόσα χρόνια.. πώς γλίτωσα την κούνια δεν ξέρω!

Ααααααααααα δεν το εχουμε σημερα μαρηηηηηηηη αυτη θα τα πλυνει η πεθερα της οδειρετε οτι δεν χρειαζεται!!!!!!!!!ααααααααααα με σκασατε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

άσε με γιατί μ' έσκασε το Σάββατο. πήγα για κούνιες και προικιά και μου τα βγαλε απ' τη μύτη.

U6Vip2.png

ρε κοριτσια νταξ καλη η νινι αλλά ολο αυτο το δράμα με το παιδάκι της και κλπ κλπ οοοοολο αυτο το κλάμα δεν το άντεξα... εγω πάντως ψηφισα σταυρο γιατι ειναι πολύ κουλ τυπακος

αααααααααααχ συμφωνω απόλυτα δεν μου αρεσε και εμενα ολο αυτο το θεμα με το παιδι της!!!!!

και ο Σταυρος μου αρεσε επειδη δεν ητανε τραγουδιστης και καταφερε να φτασει ως εδω με ταπεινοτητα και πολυ προσπαθεια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

να τρως καλη μου και εγω τρωω αλλα περισσοτερο κολοτοπο πλεον και μαις και το ανεφερα μισο να το βαλω να γινεται!!!

:lol::lol:εχεις δικιο ηΝινι ητανε φοβερη αλλα και οι 48 ωρες αλλα τι να το κανεις αφου ολα ητανε πουλημενα!!!

το κανειιιιιιιιιιιιι οταν ειναι να ταξιδεψη!!!παιδακι μου η γυναικα εχει κ...ο στον εγκεφαλο!!!!!!επισης δεν τρωει σουπες γιατι τρωνε μονο οι αρρωστοι και δεν τρωει κανενα γλυκο με κουταλακι παρα μονο με πηρουνακι γιατι επισης κουταλακι χρησιμοποιουν μονο οι αρρωστοι!!!!θες κι αλλα???

Που ειναι η φατσα που πεταγονται τα ματια εξωωωωωωωωωωω?????????

Ρε συ Αθηνουλα....σε λυπαμαι.......ενταξει και η δικια μου εχει χαλακια,αλλα οχι και τετοιο χαλι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:Πω πω.....για πες και κανενα αλλο!!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ααααα ουτε εγω τρωω σουπες.. μου θυμιζει νοσοκομειο! οπως επισης και το ζελεδακι μου θυμιζει νοσοκομειο και εχει δικιο και για το κουταλακι!

ααααα να στη στειλω τοτε να κανετε παρεαααα!!!πες μου οτι εισαι και κριαρακι????

Μπουαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω κι εγώ να κουτσομπολέψω μαζί σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μεσημέρι που θα μπω, θα έχετε φύγει πάλι!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

Ελπιδάκι μου, τι κάνεις κουκλάρα μου?:D:D

οτι θελουμε θα κανουμε ζηλαειααααααααααα

ε μα αδικο εχουμε?:lol:

οοοοχιιιιιιι και ο δικος μου το ιδιο ειπε!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...