Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω φταιω που σου εστειλα και φιλακι..να μου το στειλεις πισω παρακαλω....!!!!:wink:;-):wink::lol::lol::lol:

Γλωσσουουουουουουοου γιατι πειραζεις το κοτοπουλακι μου????:mad::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δηλαδη καθε πρωι το κανει αυτο???????Και τι τρωει για να τα βγαζει 3 φορες???????:lol::lol:

τι να σου πω Κατια μου δεν ξερω που να την δεις να εχει και ταξιδι μενει νηστικη 2 μερες για να μην την πιασει τιποτα στο δρομο και δεν ξερει τι να κανει!!!!!!τρελλα παιδακι τρελλααααααα!!!!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω!!

Καλημέρα στη Κάτια και στο Μαρούλι!!!

Γιατί μου το κάνετε αυτό????

Παρλάρετε όταν έχω δουλειά!!!!!!!!Γκρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μηπως θα επρεπε να αρχισεις να αναρωτιεσαι περισσοτερο????μηπως φταις σε κατι???:tongue:

και εγω κυρια μου ευτο πιστευω γιαυτο και ειμαι το τελευταιο καιρο κλεισμενη μεσα περιμενω το καθε 3 μερες να γινει 3φορες την ημερα για να βγω εξω!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

:lol:υπομονη εσυ!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουπς....:confused::confused::confused:

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:Δηλαδη εγω που δεν τα παω καλα με την τουαλέτα ...δεν θα επρεπε να εχω βγει απο το σπιτι για 29 χρονια τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:..α...καλα...δεν θα ειχα και σκοτουρες...εμ κατι ξερει η γυναικα...αν δεν ξελαφρωσεις ..πως θα φγεις εξω να φορτωθεις και με αλλες σκοτουρες θα σκασεις στο τέλος...:tongue::tongue::tongue:

ΕΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!:mad::x

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ωραια ξεκιναει το τουμπανιασμα... ρε σεισ.. τι στραβο μπορει να παει στην β επιπεδου όταν ολες οι εξετασεισ προγεννητικου ειναι τζαμι, η αυχενικη γαμάτη αισθάνομαι περιφημα και το παιδι συμφωνα με τον δοχτορα αναπτυσεται θριαμβευτικά?? εννοώ.. τι παιζιε να οδυμε και να ΜΗΝ ειναι καλο?

τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβό! Σε φώτισα καθόλου?

αμαν μαρηηηηηηηηηη τιποτα αλλο εχεις?

κοιτα ηρεμησε μη βγει νευρικη η νυφη μου! και φερει του παιδιου μου κανα .......... το μπεμπε ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και σπρωχνει αλλα ο γιατρος ολα αυτα τα λεει φυσιολογικα οποτε κανε λιγο υπομονη, παει περασε ο καιρος

ααα δεν στα είπα τα νέα... δεν έχουμε μιλήσει. Δεν έχει πάρει θέση καθόλου η σουρπουίτσα μου.. θα με δει 1η Μαρτίου κι αν παραμένουν τα πράγματα έτσι πάμε για καισαρική... + κάτι που μουρμούραγε για 1ο στάδιο γήρανσης πλακούντα κλπ κλπ.. Μας βλέπω πραγματικά μαζί στο Ιασώ να κάνει η μία παρέα στην άλλη.

τι κανεις γλωσσου μου????λεγε που πονας γιατι και εγω εχω πονακια και καλιω ευκολα αλλααααα δεν εχω πρηστει πουθενα αλλα στην τελευταια εξεταση που εκανα για ουρικο οξυ μου ειπε να μην τρωω αλατι πραγμα που δεν εκανα γιατι δεν μου αρεσει ιδιαιτερα και να τρωω περισσοτερο ψαρι και αμα θελω αυγα αλλα μονο τα ασπραδια και ενα κροκο!!!!!

πρέπει να τρώω κρέας χαμηλος αιματοκρίτης + πρωτεϊνη που χάνω από ούρα...

U6Vip2.png

σκαμπιλιζει γεωργία... τα μωρα ΜΙΣΟΥΝ τισ κλαψιάρες μάνουλες να το ξέρεις....

Εγω παντως γελάω...δεν φαίνεται.:confused::confused::confused:..καλα αν δεν βλεπεις καλα πάρε και εσυ ένα φιλάκι...τωρα κάλυτερα...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κατια γλωσσου,

ξεχασες ν πεις να πεις για xfactor και περιμενα τις Παρασκευες να βλεπω τον Σακη, τωρα?

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .........ξεχασα τον Σακη τον Θεοοοοο!!!

Μαλον ομως η μνημη μου ηθελε να σβησει αυτο το θλιβερο επεισοδιο.....μα να βγει ο Σταυρος ο αγελαδοβλεμμας που κοιματε ορθιος????????

Ελεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςς

Η Νινι ειχε και γαμω τις φωνες η κοπελα.....κριμα!!!!

Τωρα για τον Σακη.......ας ελπισουμε σε ενα χ-φακτορ 3!!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ναι αμέ.. ρίχτο!

επίσης τα καινούργια πράγματα που αγοράσαμε για το μωρό (ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κλπ κλπ) γιατί να τα πλύνουμε? αφού είναι καινούργια!

μαρη τρελλη πλυνε τα ρουχα του παιδιου μη βγαλει σπυρια, με το αρκαδι που ειναι φυσικο σαπουνακι οχι με κανενα ariel

Ααααααααααα δεν το εχουμε σημερα μαρηηηηηηηη αυτη θα τα πλυνει η πεθερα της οδειρετε οτι δεν χρειαζεται!!!!!!!!!ααααααααααα με σκασατε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ .........ξεχασα τον Σακη τον Θεοοοοο!!!

Μαλον ομως η μνημη μου ηθελε να σβησει αυτο το θλιβερο επεισοδιο.....μα να βγει ο Σταυρος ο αγελαδοβλεμμας που κοιματε ορθιος????????

Ελεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςς

Η Νινι ειχε και γαμω τις φωνες η κοπελα.....κριμα!!!!

Τωρα για τον Σακη.......ας ελπισουμε σε ενα χ-φακτορ 3!!!!:lol::lol::lol:

οι 48 ωρες εμενα μου αρεσαν, δε βαριεσαι αμα κερδιζαν πως θα μοιραζαν και το αμαξι?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αμαν μαρηηηηηηηηηη τιποτα αλλο εχεις?

κοιτα ηρεμησε μη βγει νευρικη η νυφη μου! και φερει του παιδιου μου κανα ταψι στο κεφαλι!

συμπεθερουλα μου και γω τα ιδια εχω εκτος απο πρηξιμο στα ποδια το οποιο ειναι φυσιολογικο,

δε κοιμαμαι το βραδυ, ποναει πολυ η πλατη μου,

συνεχεια τουαλετα και ποναω στις κλειδωσεις, αναμεσα στα ποδια λες και εκανα σπαγγατο γιατι το μπεμπε ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και σπρωχνει αλλα ο γιατρος ολα αυτα τα λεει φυσιολογικα οποτε κανε λιγο υπομονη, παει περασε ο καιρος

αααααχχχχχχ εκει ποναω και εγω λες και κανω ολη μερα σπαγκατο!!!!

Ναι αμέ.. ρίχτο!

επίσης τα καινούργια πράγματα που αγοράσαμε για το μωρό (ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κλπ κλπ) γιατί να τα πλύνουμε? αφού είναι καινούργια!

ναιαιαιαιαι? δεν το είδα! αααα αυτό τ' αλλάζει όλα...

λοιπόν.. κρατάμε το φιλάκι και πέρνουμε πίσω το κακιά.. :tongue:

ζουζουνίτσα? τί κάνεις?

:lol:ααα εμας μας ειπε να της τα δωσουμε να τα πλυνει στα χερια για να μην γεμισουν μικροβια στο πλυντηριο!!!σας τρωμε λαχανο στις ατακες!!!!

ωραια ξεκιναει το τουμπανιασμα... ρε σεισ.. τι στραβο μπορει να παει στην β επιπεδου όταν ολες οι εξετασεισ προγεννητικου ειναι τζαμι, η αυχενικη γαμάτη αισθάνομαι περιφημα και το παιδι συμφωνα με τον δοχτορα αναπτυσεται θριαμβευτικά?? εννοώ.. τι παιζιε να οδυμε και να ΜΗΝ ειναι καλο?

απλα στην αυχενικη εξεταζουν και μετρανε τα παντα στο μωρο ενα ενα για να δουν εαν εχουν αναπτυχθει κανονικα!!!!!!αυτο βλεπουν!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ναι αμέ.. ρίχτο!

Αμανννννν.......τι ειν τουτη καλε??????

Καλα πλυνε τα πραγματα εσυ και ας την να τραγουδαει!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβό! Σε φώτισα καθόλου?

ααα δεν στα είπα τα νέα... δεν έχουμε μιλήσει. Δεν έχει πάρει θέση καθόλου η σουρπουίτσα μου.. θα με δει 1η Μαρτίου κι αν παραμένουν τα πράγματα έτσι πάμε για καισαρική... + κάτι που μουρμούραγε για 1ο στάδιο γήρανσης πλακούντα κλπ κλπ.. Μας βλέπω πραγματικά μαζί στο Ιασώ να κάνει η μία παρέα στην άλλη.

πρέπει να τρώω κρέας χαμηλος αιματοκρίτης + πρωτεϊνη που χάνω από ούρα...

δεν μπορω τωρα να μην μιλησω θα σκασω!!!!

αυτο το 1ο στάδιο γήρανσης πλακούντα ψωμοτυρι το εχουν κανει πια οι γιατροι ελεος!!!!!!

Και στην κουμπαρα μου και στις δυο φιλες μου τα ιδια ειπανε κλαματα κακο αγχος......και μια χαρα στην ωρα τους γεννησανε και μονες τους!!!!

ρε κοριτσια νταξ καλη η νινι αλλά ολο αυτο το δράμα με το παιδάκι της και κλπ κλπ οοοοολο αυτο το κλάμα δεν το άντεξα... εγω πάντως ψηφισα σταυρο γιατι ειναι πολύ κουλ τυπακος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...