Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Κατια μου και η δικη μου τα εχει ολα αυτα που λες εκτος απο το τσιγαρο που εχει η δικη σου συμπεθερα μου αλλααααααααααααα εχει κατι που δεν νομιζω οτι το εχουν οι δικες σας!!!!

Ενας σωστος ανθρωπος για να βγει εξω πρεπει να χεζει 3 φορες το πρωι αλλιως δεν κανει να βγει απο το σπιτι!!!!τι εχετε να πειτε????περιμενω απνατησεις!!!!και πολλα αλλα ακομη δραμα σας λεω η κατασταση!!!

και εγω κυρια μου ευτο πιστευω γιαυτο και ειμαι το τελευταιο καιρο κλεισμενη μεσα περιμενω το καθε 3 μερες να γινει 3φορες την ημερα για να βγω εξω!!!!

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια ξεκιναει το τουμπανιασμα... ρε σεισ.. τι στραβο μπορει να παει στην β επιπεδου όταν ολες οι εξετασεισ προγεννητικου ειναι τζαμι, η αυχενικη γαμάτη αισθάνομαι περιφημα και το παιδι συμφωνα με τον δοχτορα αναπτυσεται θριαμβευτικά?? εννοώ.. τι παιζιε να οδυμε και να ΜΗΝ ειναι καλο?

dZJip3.png

Ρε σεις κορίτσια που κοντεύετε... από πρήξιμο στα πόδια πώς πάτε? έχω κόψει γμτ μου το αλάτι και τα πόδια μου δεν λένε να ξεπρηστούν. Επίσης.. πονάτε πουθενά? ή εγώ είμαι η ευαίσθητη και συνέχεια γκρινιάζω για πόνους? από ύπνο? όλο το βράδυ σεργιανίζω και κοιμάμαι το πρωί μέχρι τις 11. Τί είναι αυτό το πράγμα? από κλάματα και ευαισθησίες? όσες δεν είχα καθ' όλη την διάρκεια τις έχω όλες τώρα........ δεν αισθάνομαι πολυ καλά ψυχολογικά ρε γμτ.. δεν θα έπρεπε να πετάω στα σύννεφα? :(

αμαν μαρηηηηηηηηηη τιποτα αλλο εχεις?

κοιτα ηρεμησε μη βγει νευρικη η νυφη μου! και φερει του παιδιου μου κανα ταψι στο κεφαλι!

συμπεθερουλα μου και γω τα ιδια εχω εκτος απο πρηξιμο στα ποδια το οποιο ειναι φυσιολογικο,

δε κοιμαμαι το βραδυ, ποναει πολυ η πλατη μου,

συνεχεια τουαλετα και ποναω στις κλειδωσεις, αναμεσα στα ποδια λες και εκανα σπαγγατο γιατι το μπεμπε ειναι με το κεφαλι προς τα κατω και σπρωχνει αλλα ο γιατρος ολα αυτα τα λεει φυσιολογικα οποτε κανε λιγο υπομονη, παει περασε ο καιρος

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Καλέ δεν σας προλαβαίνω!!

Καλημέρα στη Κάτια και στο Μαρούλι!!!

Γιατί μου το κάνετε αυτό????

Παρλάρετε όταν έχω δουλειά!!!!!!!!Γκρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!

χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχχιχχι...καλημερααααααα.....σμουτσσσσσσσσ!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια...μπορω να σασ τα τουμπανιάσω λιγο παρακαλω?

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γι αυτο ειμαστε εδω λεγε!

:lol: :lol: :lol: .. είπα κι εγώ... το άφησε να πέσει κάτω? :lol:

:lol::lol::lol::lol: ποτε ποτε ποτε!!!!!!!!!!

τι κανεις γλωσσου μου????λεγε που πονας γιατι και εγω εχω πονακια και καλιω ευκολα αλλααααα δεν εχω πρηστει πουθενα αλλα στην τελευταια εξεταση που εκανα για ουρικο οξυ μου ειπε να μην τρωω αλατι πραγμα που δεν εκανα γιατι δεν μου αρεσει ιδιαιτερα και να τρωω περισσοτερο ψαρι και αμα θελω αυγα αλλα μονο τα ασπραδια και ενα κροκο!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Τζορτζινάκι μου καλημέρααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνεις??????

Καλα ειμαι κοριτσακι μου εσυ????πως περασες???ξεκουραστηκες???γεμισες μπαταριες???:roll::roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοριτσια...μπορω να σασ τα τουμπανιάσω λιγο παρακαλω?

Ναι αμέ.. ρίχτο!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Κατια μου και η δικη μου τα εχει ολα αυτα που λες εκτος απο το τσιγαρο που εχει η δικη σου συμπεθερα μου αλλααααααααααααα εχει κατι που δεν νομιζω οτι το εχουν οι δικες σας!!!!

Ενας σωστος ανθρωπος για να βγει εξω πρεπει να χεζει 3 φορες το πρωι αλλιως δεν κανει να βγει απο το σπιτι!!!!τι εχετε να πειτε????περιμενω απνατησεις!!!!και πολλα αλλα ακομη δραμα σας λεω η κατασταση!!!

επίσης τα καινούργια πράγματα που αγοράσαμε για το μωρό (ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κλπ κλπ) γιατί να τα πλύνουμε? αφού είναι καινούργια!

Εγω φταιω που σου εστειλα και φιλακι..να μου το στειλεις πισω παρακαλω....!!!!:wink:;-):wink::lol::lol::lol:

ναιαιαιαιαι? δεν το είδα! αααα αυτό τ' αλλάζει όλα...

λοιπόν.. κρατάμε το φιλάκι και πέρνουμε πίσω το κακιά.. :tongue:

Τι μου κάνεις??????

ζουζουνίτσα? τί κάνεις?

U6Vip2.png

ωπα ωπα τωρα γιατι κατι εχασα!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ????????????:mad::x:x:x

ΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

ουπς....:confused::confused::confused:

:lol::lol::lol:

Δεν φταιω εγωωωωωω........μαλλον η μητροτητα με εχει βαρεσει στα ματακια!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:Δηλαδη εγω που δεν τα παω καλα με την τουαλέτα ...δεν θα επρεπε να εχω βγει απο το σπιτι για 29 χρονια τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:..α...καλα...δεν θα ειχα και σκοτουρες...εμ κατι ξερει η γυναικα...αν δεν ξελαφρωσεις ..πως θα φγεις εξω να φορτωθεις και με αλλες σκοτουρες θα σκασεις στο τέλος...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ωραια ξεκιναει το τουμπανιασμα... ρε σεισ.. τι στραβο μπορει να παει στην β επιπεδου όταν ολες οι εξετασεισ προγεννητικου ειναι τζαμι, η αυχενικη γαμάτη αισθάνομαι περιφημα και το παιδι συμφωνα με τον δοχτορα αναπτυσεται θριαμβευτικά?? εννοώ.. τι παιζιε να οδυμε και να ΜΗΝ ειναι καλο?

Αααα...εδω δεν ξερω εγω να σου πω....οι πιο παλιες γκαστρωμενουλες θα σου απαντησουν!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα.....καλημερααααααααα..........φιλεναδες!!!!

Ωραια συζητηση εχετε πιασει!!!!

Λοιπον εχω να πω τα εξης....

1.εχθες περασαμε ωραια....στο σπιτι μας.....ησυχα με γονεις και αδελφια!!

2.Ναντιμορακι μου δεν ξερω εαν τα κλομιφεν επηρεαζουν τον θυροειδη.....αυτο που ξερω ειναι οτι απο την 3η μερα μεχρι την 20η ειχα εξαψεις......πολλες εξαψεις.......αλλα πολλες εξαψειςςςςς..:lol::lol::lol::lol::lol:

3.το θεμα μωρο και πεθερικα ειναι κατι που με απασχολει παρα πολυ!!!!

Την πεθερα μου την λατρευω,αλλα παρολο που εχει μεγαλωσει 4 παιδια δεν της εχω εμπιστοσυνη,γιατι δεν ειναι καθολου δυναμικη.....φοβαται με το παραμικρο......εαν πεσει το παιδι,το τρομοκρατει περισσοτερο με τις φωνες της......και γενικως δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις περι διαπαιδαγωγησης του παιδιου!!!και αλλααα πολλαααα.....μου λετε τι να κανω κι εγω????

4.Παλι καλα που βγηκε η Σεραινα στο next top model γιατι εαν εβγαινε η γαιδουρομουτρα....σταβοποδα...και κακασχημη Μονικα.....θα εκοβα τις φλεβες μου!!!!:lol::lol::lol::lol:

5.......εεε...δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα....:lol::lol:

Εσεις τι νεα????:D

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Κατια γλωσσου,

ξεχασες ν πεις να πεις για xfactor και περιμενα τις Παρασκευες να βλεπω τον Σακη, τωρα?

αααααααααααχ!!!!!!!!!δεν ξερω να απαντησω :-(:sad::-(καμια αλλη κοριτσια!!!!!!

Τι μου κάνεις??????

Καλημερα φατσουλα μου...καλα ειμαι εσυ? ελπιζω να περασε ωραία και να μου ξεκουραστηκες γιατι τωρα αρχιζει η δραση..:wink:;-)

ναιαιαιαιαι? δεν το είδα! αααα αυτό τ' αλλάζει όλα...

λοιπόν.. κρατάμε το φιλάκι και πέρνουμε πίσω το κακιά.. :tongue:

Καλα τοτε παρε και αλλα φιλάκια...μάκιαααααααααααα...μάκιααααααααααααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι αμέ.. ρίχτο!

επίσης τα καινούργια πράγματα που αγοράσαμε για το μωρό (ρούχα, σεντόνια, πετσέτες κλπ κλπ) γιατί να τα πλύνουμε? αφού είναι καινούργια!

μαρη τρελλη πλυνε τα ρουχα του παιδιου μη βγαλει σπυρια, με το αρκαδι που ειναι φυσικο σαπουνακι οχι με κανενα ariel

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...