Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:εγωωωωωωωωωωωωωωωω τετοιο πραγμαααααα αποκλειεται!!!!

εσυυυυυυυυυ τα φανταζεσαι ολα αυτα για να μας βαλεις να τσακωθουμε με την μπουμπουκα μου!!!!!!:tongue:

:lol: :lol: :lol: .. είπα κι εγώ... το άφησε να πέσει κάτω? :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααχ Κατιουσκα μου τι ωραια που τα ειπες!!!!αυτο που εχει η πεθερα σου το εχει και η δικια μου συν το τσιγαρο!!!αχ βαχ !!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

εσυ πως τα πας το εχεις συνειδητοποιησει???:roll::roll::roll:

Παλι καλα δεν καπνιζουν.....αλλα και αυτα που εχει ειναι πολυ ασχημα!!!:(

Κατα τα αλλα....δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα συνειδητοποιημενη!!!:rolleyes:Την Παρασκευη εχω ραντεβου για να το ξαναδουμε και να κλεισουμε ραντεβου για την αυχενικη......μαλλον τοτε θα το καταλαβω!!!:lol::lol:

Μονο το δικο σου δε βγαίνει..οεοοοοοοο:lol::lol::lol::lol:

Οεοοοοοο......μα δεν βλεπω κανενα.....:confused::lol::lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ούτε για αστείο να μην το ρίξεις στο κλάμα, γιατί τσίλο, ακούς?Με αυτό το τρόπο δεν βγάζεις τίποτα.Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε!..

ωπα ωπα τωρα γιατι κατι εχασα!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ????????????:mad::x:x:x

ΠΟΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα Puppy m!!! Μια χαρά ειμαι...το μπεμπε δεν το ακουω αλλά οκ..προφανως ειναι ενα τεμπελομωρο που θελει μονιμως να κοιμαται..ναιιιιιιι πανω κατω μαζι γεννάμε..εσυ που???

Θα το ακούσεις που θα πάει!..Μάλλον βαριέται λίγο παραπάνω!..

Στο ΙΑΣΩ γεννάω.Εσύ?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

για εναν περιεργο λογο εκτος απο το οτι μονο εσυ δεν βλεπεις τα τικερακια δεν βλεπεις και τις απαντησεις μας επισης!!!στραβουλιακακι μου κανε ανανεωση λιγο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν φταιω εγωωωωωω........μαλλον η μητροτητα με εχει βαρεσει στα ματακια!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

αααααααχ Κατιουσκα μου τι ωραια που τα ειπες!!!!αυτο που εχει η πεθερα σου το εχει και η δικια μου συν το τσιγαρο!!!αχ βαχ !!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

εσυ πως τα πας το εχεις συνειδητοποιησει???:roll::roll::roll:

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Κατια μου και η δικη μου τα εχει ολα αυτα που λες εκτος απο το τσιγαρο που εχει η δικη σου συμπεθερα μου αλλααααααααααααα εχει κατι που δεν νομιζω οτι το εχουν οι δικες σας!!!!

Ενας σωστος ανθρωπος για να βγει εξω πρεπει να χεζει 3 φορες το πρωι αλλιως δεν κανει να βγει απο το σπιτι!!!!τι εχετε να πειτε????περιμενω απνατησεις!!!!και πολλα αλλα ακομη δραμα σας λεω η κατασταση!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

για εναν περιεργο λογο εκτος απο το οτι μονο εσυ δεν βλεπεις τα τικερακια δεν βλεπεις και τις απαντησεις μας επισης!!!στραβουλιακακι μου κανε ανανεωση λιγο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κακιά!! :lol::lol:

Εγω φταιω που σου εστειλα και φιλακι..να μου το στειλεις πισω παρακαλω....!!!!:wink:;-):wink::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

κοριτσια...μπορω να σασ τα τουμπανιάσω λιγο παρακαλω?

μα φυσικα το τουμπανιασμα αλλωστε ειναι το φετιχ μου τις τελευταιες εβδομαδες!!!

Σε παρακαλω Μαρα μου φουσκωσε τα σωθικα μας το επιθυμουμε πολυ ολες μας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Κατια μου και η δικη μου τα εχει ολα αυτα που λες εκτος απο το τσιγαρο που εχει η δικη σου συμπεθερα μου αλλααααααααααααα εχει κατι που δεν νομιζω οτι το εχουν οι δικες σας!!!!

Ενας σωστος ανθρωπος για να βγει εξω πρεπει να χεζει 3 φορες το πρωι αλλιως δεν κανει να βγει απο το σπιτι!!!!τι εχετε να πειτε????περιμενω απνατησεις!!!!και πολλα αλλα ακομη δραμα σας λεω η κατασταση!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δηλαδη καθε πρωι το κανει αυτο???????Και τι τρωει για να τα βγαζει 3 φορες???????:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...