Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και αν δεν κατάλαβα θα κάνω πώς κατάλαβα να μην μας καταλάβουν.. κατάλαβες?? :rolleyes::lol:

καταλαβα οτι εσυ δεν καταλαβες αλλα κανεις πως καταλαβες για να μην καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν καταλαβες!!!!:cool::cool::cool::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη τρελη οχι απο τον αστερία και το χταποδι απο το Αστέριος λεμε!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:confused::confused::confused::confused::confused:μμμμμμ αν πω οτι δεν καταλαβα θα με πειτε χαζη!!!!:rolleyes::rolleyes:

Το Χταποδι που κολλαει..σκεφτεσαι να πεις το παιδι σου χταποδι....το Αστεριας μαλλον ηταν καλυτερο τελικα...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα Μαra.Πως τα πάς? Απ' ότι βλέπω πρώτα ο θεός, μαζί θα γεννήσουμε!..Είμαστε πολύ κοντά!

Καλημέρα Puppy m!!! Μια χαρά ειμαι...το μπεμπε δεν το ακουω αλλά οκ..προφανως ειναι ενα τεμπελομωρο που θελει μονιμως να κοιμαται..ναιιιιιιι πανω κατω μαζι γεννάμε..εσυ που???

dZJip3.png

αααααααχ τι τελειο συναισθημα η πεινα!!!!!!!!!!!!!αααααααααχ μπραβο Μαρα μου πολυ χαιρομαι για εσενα που πεινας!!!μπραβο κοριτσι μου παντα τετοια σου ευχομαι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ δεν πεινας ε??? ε οκ νωρίς ειναι ακομη..προφανως 8α εισαι στη φαση του δεν θελω τπτ τα σιχανομαι ολα, παρατηστε με!@

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα.....καλημερααααααααα..........φιλεναδες!!!!

Ωραια συζητηση εχετε πιασει!!!!

Λοιπον εχω να πω τα εξης....

1.εχθες περασαμε ωραια....στο σπιτι μας.....ησυχα με γονεις και αδελφια!!

2.Ναντιμορακι μου δεν ξερω εαν τα κλομιφεν επηρεαζουν τον θυροειδη.....αυτο που ξερω ειναι οτι απο την 3η μερα μεχρι την 20η ειχα εξαψεις......πολλες εξαψεις.......αλλα πολλες εξαψειςςςςς..:lol::lol::lol::lol::lol:

3.το θεμα μωρο και πεθερικα ειναι κατι που με απασχολει παρα πολυ!!!!

Την πεθερα μου την λατρευω,αλλα παρολο που εχει μεγαλωσει 4 παιδια δεν της εχω εμπιστοσυνη,γιατι δεν ειναι καθολου δυναμικη.....φοβαται με το παραμικρο......εαν πεσει το παιδι,το τρομοκρατει περισσοτερο με τις φωνες της......και γενικως δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις περι διαπαιδαγωγησης του παιδιου!!!και αλλααα πολλαααα.....μου λετε τι να κανω κι εγω????

4.Παλι καλα που βγηκε η Σεραινα στο next top model γιατι εαν εβγαινε η γαιδουρομουτρα....σταβοποδα...και κακασχημη Μονικα.....θα εκοβα τις φλεβες μου!!!!:lol::lol::lol::lol:

5.......εεε...δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα....:lol::lol:

Εσεις τι νεα????:D

αααααααχ Κατιουσκα μου τι ωραια που τα ειπες!!!!αυτο που εχει η πεθερα σου το εχει και η δικια μου συν το τσιγαρο!!!αχ βαχ !!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

εσυ πως τα πας το εχεις συνειδητοποιησει???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Δεν βλεπεις το εχω ριξει στην πλάκα για να μην το ριξω στο κλάμα...

ειδες μεχρι και τωρα βγαιναι απο μεσα μου το καλυτεχνικο μου...:lol::lol:

Ούτε για αστείο να μην το ρίξεις στο κλάμα, γιατί τσίλο, ακούς?Με αυτό το τρόπο δεν βγάζεις τίποτα.Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε!..

6b98f09093.png

Γιατι δεν βγαινουν τα τικερακια μας???????????Οεοοοοο!!!

Μονο το δικο σου δε βγαίνει..οεοοοοοοο:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εσυ δεν πεινας ε??? ε οκ νωρίς ειναι ακομη..προφανως 8α εισαι στη φαση του δεν θελω τπτ τα σιχανομαι ολα, παρατηστε με!@

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:καπως ετσι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Elpidaz.Μια που μας άνοιξες την όρεξη γλυκειά μου εγκυούλα, δεν σερβίρεις κανένα πιάτο?...Μ' αρέσουν πολύ τα ζυμαρικά!..(και οι πατάτες)

Μία μερίδα στο κορίτσι νο. 1 περικαλώ!!!!!! :tongue:

καταλαβα οτι εσυ δεν καταλαβες αλλα κανεις πως καταλαβες για να μην καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν καταλαβες!!!!:cool::cool::cool::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατι δεν βγαινουν τα τικερακια μας???????????Οεοοοοο!!!

εγώ τα βλέπω.. και το δικό σου μαζί.

U6Vip2.png

Χμμμμ.... η συμπεθέρα σου με συκοφαντεί στην συμπεθέρα μου και πάει μου χαλάσει το συμπεθεριό..... αυτά!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:εγωωωωωωωωωωωωωωωω τετοιο πραγμαααααα αποκλειεται!!!!

εσυυυυυυυυυ τα φανταζεσαι ολα αυτα για να μας βαλεις να τσακωθουμε με την μπουμπουκα μου!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ούτε για αστείο να μην το ρίξεις στο κλάμα, γιατί τσίλο, ακούς?Με αυτό το τρόπο δεν βγάζεις τίποτα.Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε!..

Κοιταζω και λιγο κατω για να μην σκονταψω πουθενα..εντάτσει....:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ειμαι και γω εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Τωρα που μπηκα καταπιατε την γλωσσα σας??????

ααααααα......κλαψ....

για εναν περιεργο λογο εκτος απο το οτι μονο εσυ δεν βλεπεις τα τικερακια δεν βλεπεις και τις απαντησεις μας επισης!!!στραβουλιακακι μου κανε ανανεωση λιγο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...