Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Νούλι, Κρισάκι ουουουου!!!!!Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Επιτέλους ήρθατε!!!:tongue::tongue:

Γεια σου Μπιφτεκακι μου γλυκο ρωτησες και την Αθηνουλα αμα ξερει για τα χαπια που αρχισες???

πως περασες???Ξεκουραστηκες???Γεμισες μπαταριες???:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε δεν ψελιδω αλλα ειμαι ο τουιτι ..και ο τουιτι δε μιλαει καλα τα ελληνικα..τα λεει με Ιθπανικη προφορα...:lol::lol::lol::lol:

Ειπα και εγω δεν επιασαν τα μαγικα μου και δεν μου μιλαει καμια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α τωρα που ειπες τουιτι,

ποιο ειναι το αγαπημενο καρτουν των γυναικων?

ο τουιτι γιατι ειναι το πουλι με το μεγαλυτερο κεφαλι αχαχαχαχα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αχουτο αχουτο γειαθου γεια θου Λιακο μου καλα εκανεθ και εμεινεθ μεθα γιατι αμα θε ετρωγε η γατα τι θα καναμε εμειθ μετα???εεεε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχιθ τιποτεθ αλλο αλλα οι γατουλεθ αυτεθ ειναι πολυ χοντρεθ και μπαινουν κατω απο το αμάξι μου....και τις φοβαμαι...

Αλλα τωρα που το θκεφτομαι μπορει να τιθ εθτειλεθ και εθυ παλιοπονηρουλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι απο το στομα την περνω γιατι ξεκινησα ετσι και ανεβηκε παρα πολυ και δεν θελαμε να τα αλλαξουμε μηπως δεν εχουμε τα ιδια αποτελεσματα.

η μανουλα ειναι σε αλλο μερος και θα κραταει τον ανηψιο μου και την κατακοιτη μανουλα της!!!

Με την πεθερα εχω παρα πολυ καλη σχεση αλλα εκτος απο το οτι ειναι αρκετα κουρασμενη τα πεθερικα μου καπνιζουν σαν φουγαρα μυριζουν σε αποσταση χλμ!!!!!!!!! αυτο ειναι και το προβλημα μου!!!ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και βλεπουμεν!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οχι τοτε να μην το αλλαξετε!!!κλιμααα που δεν μπορει να σε βοηθησει!!

πρωτα ο θεος να γεννηθει να τους πεις να κανουν κανενα μπανακι!!:wink:

858801gbs1v6by04.gif

Τθουπ...εμφανηθτηκα και εγω...

Τελικα επιαθαν τα μαγικα μου...ναι μπορω και εμφανιδομαι ξαφνικα..:lol::lol::lol:

τι κανετε κοριτθακια ??? πωθ τα περαθατε? εγω εκατθα θπιτι γιατι φοβηθηκα μη με φαει ο γατουληθ...

Θα ξθεκινηθω θτελνωντάθ θας γλυκα φιλακια...μουτθ..μουτθ...

καλωθ το κοθοπουλακι μου τι κανειθ?????γιατι γκρινιαζες θτο φατσοβιβλιο???

Νούλι, Κρισάκι ουουουου!!!!!Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Επιτέλους ήρθατε!!!:tongue::tongue:

Ηρθαμε Μπιφτεκακι μου εσυ τι κανεις???

εεεεεεε σιγα το ποσο.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι βρε οτι ελεγα να βγω σημερα να παρω 2 να εχουμε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Είναι τζαναμπέτης ε?χι χι Φαντάσου να βγεί κιόλας!

Εγώ προς το παρόν μόνο κάτι φτερουγίσματα καταλαβαίνω!..Είναι μικρούλι,δεν κλωτσάει.

Για πές Chrisaki ονόματα!..

Κοιτα οι γονεις μου εχουν τα πολυ κλασικα που ολες οι οικογενειες εχουν.Αυτα που οταν τα φωναζεις γυριζει ο κοσμος ουλος!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλλα η πεθερα Ελλη απο Ελισαβετ και Στελιος απο Αστεριος.:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Οχιθ τιποτεθ αλλο αλλα οι γατουλεθ αυτεθ ειναι πολυ χοντρεθ και μπαινουν κατω απο το αμάξι μου....και τις φοβαμαι...

Αλλα τωρα που το θκεφτομαι μπορει να τιθ εθτειλεθ και εθυ παλιοπονηρουλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:shock::shock::shock:Ωχχχχχχχχχ!!!! μαθ πιαθανε!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

δεν ειναι οι χοντρουλεθ δικεθ μου τηθ Λιαθ ειναι!!!!(αλλα εγω δεβ ξερω τιποταθ):rolleyes::rolleyes:

Ευτυχώς που βγήκε η Σεράινα, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη!

Αλλά η Μόνικα....απορώ πως έφτασε στην δεύτερη θέση!..Στραβοκάνα ρε κορίτσια και όχι και τόσο ωραία!..

6b98f09093.png

κοιταει και αλλους γαμπρους?

καλα καλα θα την φτιαξω

Συκοφαντίες δικές της από τη ζήλια της συμπεθερούλα μου.. μην την ακούς!!!

Ώστε αυτά μαρή λες όταν λείπω? μου χαλάς καταστάσεις? :lol:

Καλημέρα τσούπρες!!!!!! :D

U6Vip2.png

Κοιτα οι γονεις μου εχουν τα πολυ κλασικα που ολες οι οικογενειες εχουν.Αυτα που οταν τα φωναζεις γυριζει ο κοσμος ουλος!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλλα η πεθερα Ελλη απο Ελισαβετ και Στελιος απο Αστεριος.:rolleyes::rolleyes:

Ωραία είναι αυτά τα ονόματα γιατί όπως λές και εσύ δεν είναι συνηθισμένα!..

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς που βγήκε η Σεράινα, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη!

Αλλά η Μόνικα....απορώ πως έφτασε στην δεύτερη θέση!..Στραβοκάνα ρε κορίτσια και όχι και τόσο ωραία!..

θα συμφωνησω απολυτα!!!!!!!!!!ειναι δυναμο???που πας καλη μου??????που πας????Ε Λ Ε ΟΣ!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ρε σεις κορίτσια που κοντεύετε... από πρήξιμο στα πόδια πώς πάτε? έχω κόψει γμτ μου το αλάτι και τα πόδια μου δεν λένε να ξεπρηστούν. Επίσης.. πονάτε πουθενά? ή εγώ είμαι η ευαίσθητη και συνέχεια γκρινιάζω για πόνους? από ύπνο? όλο το βράδυ σεργιανίζω και κοιμάμαι το πρωί μέχρι τις 11. Τί είναι αυτό το πράγμα? από κλάματα και ευαισθησίες? όσες δεν είχα καθ' όλη την διάρκεια τις έχω όλες τώρα........ δεν αισθάνομαι πολυ καλά ψυχολογικά ρε γμτ.. δεν θα έπρεπε να πετάω στα σύννεφα? :(

U6Vip2.png

Συκοφαντίες δικές της από τη ζήλια της συμπεθερούλα μου.. μην την ακούς!!!

Ώστε αυτά μαρή λες όταν λείπω? μου χαλάς καταστάσεις? :lol:

Καλημέρα τσούπρες!!!!!! :D

Καλημερα Γλωσσου μου ποιος ποιος???δεν καταλαβα ποιος την πειραξε την συμπεθερα σου???αμαν ρε κοριτσια χαλαρωστε λιγο!!!!:cool:

α τωρα που ειπες τουιτι,

ποιο ειναι το αγαπημενο καρτουν των γυναικων?

ο τουιτι γιατι ειναι το πουλι με το μεγαλυτερο κεφαλι αχαχαχαχα

Ντροπη σου..ετοιμογεννη γυναικα...:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Γεωργίτσα!!!:P

Τι κάνεις φατσούλα?

Καλημέρα αγαπάκι μου..τι κανει το μπεμπε μας?

Ο

καλωθ το κοθοπουλακι μου τι κανειθ?????γιατι γκρινιαζες θτο φατσοβιβλιο???

Δεν ξερω με ειχαν πιασει οι αναποδες,,ειναι που περιμενω και τον Ολυμπιακο να κατεβει στο γηπεδο αλλα τιποτα ακομα...λες να ειναι απο το έγχος...αν αργησει να κατεβει θα εχω παρει καμια 10αρια κιλα...

:shock::shock::shock:Ωχχχχχχχχχ!!!! μαθ πιαθανε!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

δεν ειναι οι χοντρουλεθ δικεθ μου τηθ Λιαθ ειναι!!!!(αλλα εγω δεβ ξερω τιποταθ):rolleyes::rolleyes:

Ναι σε πιστεψα τωρα νομιζεις σκατουλα μου...αλλα σαν Λιακος που ειμαι θα φερθω υπεράνω...:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

θα συμφωνησω απολυτα!!!!!!!!!!ειναι δυναμο???που πας καλη μου??????που πας????Ε Λ Ε ΟΣ!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Εμείς είμαστε πιο ωραίες! επειδή δεν έχουμε τον κάλο να πάμε σε τέτοια παιχνίδια? καμαρώνουμε πριβέ!!! :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...