Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου,πως τα περάσατε το τριήμερο?

Βλέπω έχετε πιάσει πεθεροσυζήτηση!..Οσο καλή και άν είναι η πεθερά είναι πεθερά!..Εγώ πάντως δεν θέλω να τους αφήνω το παιδί μου, τουλάχιστον όσο είναι πολύ μικρό!Προτιμώ την μητέρα μου!'Υστερα δεν θα μ'άρεσε να του μαθαίνω άλλα εγώ,άλλα η μάνα μου,και άλλα η πεθερά μου!..Της μάνας μου μπορώ να της πώ και πέντε πράγματα.....της πεθεράς μου όμως!....

Δεν ξέρω κορίτσια αλλά έχω εκνευριστεί μαζί τους γιατί (διορθώστε με άν έχω άδικο),δεν θα' πρεπε να τσοντάρουν κάτι στα έπιπλα του μικρού?Δεν έχουν κάνει καμία νύξη για το θέμα,άν και δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα!..

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Λιούκο μου!!!:D:D:D

Τι κάνεις??? Στα πεθερικά πήγαμε στο χωριό....

Εσείς πως περάσατε??

Ελκαράκι μου, δεν σε καλημέρησα....:lol:

αχ μου κολλαει το ιντερνερτ,

α ωραια πεταξατε αετο?

και μεις στα πεθερικα μου πηγαμε, καλα ηταν, φαγαμε και σκασαμε,

και απο σημερα σπιτι γιατι με ειπε ο γιατρος να βαλω κ@λο κατω μεχρι τις 26, να μπω στον μηνα μου γιατι το μπεμπε ειναι χαμηλα αρκετα απο το πολυ περπατημα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Ξεκίνησα χθες τα κλομιφαίν.....

Ξέρετε αν επηρεάζουν τον θυρεοειδή??...Ξέχασα να ρωτησω την ενδοκρινολόγο μου...

μπουκιτσα μου πρασινοματα μου δε ξερω:(

ρωτα τον γιατρο

αχ εχω ενα πολυ καλο προαισθημα, θα δεις που ολα θα πανε καλα

Καλημέρα κοριτσάκια μου,πως τα περάσατε το τριήμερο?

Βλέπω έχετε πιάσει πεθεροσυζήτηση!..Οσο καλή και άν είναι η πεθερά είναι πεθερά!..Εγώ πάντως δεν θέλω να τους αφήνω το παιδί μου, τουλάχιστον όσο είναι πολύ μικρό!Προτιμώ την μητέρα μου!'Υστερα δεν θα μ'άρεσε να του μαθαίνω άλλα εγώ,άλλα η μάνα μου,και άλλα η πεθερά μου!..Της μάνας μου μπορώ να της πώ και πέντε πράγματα.....της πεθεράς μου όμως!....

Δεν ξέρω κορίτσια αλλά έχω εκνευριστεί μαζί τους γιατί (διορθώστε με άν έχω άδικο),δεν θα' πρεπε να τσοντάρουν κάτι στα έπιπλα του μικρού?Δεν έχουν κάνει καμία νύξη για το θέμα,άν και δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα!..

καλημερα Παπακι, τι κανεις?

εννοειται οτι η μανα ειναι μανα, εμενα οι γονεις μου μενουν απο κατω μου και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο το να εμενε η πεθερα, αλλιως θα μιλησεις στη μαμα σου,

οσο για τα πραγματα του μωρου σαφως και θα επρεπε να βοηθησουν εφοσον μπορουν, τι ξερουν μονο να καμαρωνουν?

Διαφημίσεις

καλημερα Παπακι, τι κανεις?

εννοειται οτι η μανα ειναι μανα, εμενα οι γονεις μου μενουν απο κατω μου και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο το να εμενε η πεθερα, αλλιως θα μιλησεις στη μαμα σου,

οσο για τα πραγματα του μωρου σαφως και θα επρεπε να βοηθησουν εφοσον μπορουν, τι ξερουν μονο να καμαρωνουν?

Καλημέρα Λία μου.Κοίτα να προσέχεις τώρα που είναι χαμηλά το μωράκι σου!..Κάνε υπομονή,κοντεύεις!

'Ετσι όπως τα λές, μόνο να καμαρώνουν ξέρουν και να λένε "άντε να κάνετε και άλλο"! Επίσης η πεθερά μου λέει συνέχεια:"θα το φέρνεται και σε μένα το μωρό έτσι?"!Αμ δεν σφάξανε!...

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λία μου.Κοίτα να προσέχεις τώρα που είναι χαμηλά το μωράκι σου!..Κάνε υπομονή,κοντεύεις!

'Ετσι όπως τα λές, μόνο να καμαρώνουν ξέρουν και να λένε "άντε να κάνετε και άλλο"! Επίσης η πεθερά μου λέει συνέχεια:"θα το φέρνεται και σε μένα το μωρό έτσι?"!Αμ δεν σφάξανε!...

ναι θα προσεχω λιγο γιατι 9 μηνες λυσαξα να περπαταω,

ναι καμαρωνουν οοτι εχουν εγγονι αλλα το χερι στη τσεπη δε το βαζουν,

και βγαζεις και το ονομα τους κιολας σα πρωτο παιδι,

μη δινεις σημασια, καλυτερα να μην εχεις και υποχρεωση αλλα να τα βλεπουν οι αντρες αυτα ,οχι να κανουν τα στραβα ματια επειδη ειναι γονεις τους:lol:

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!

Καλη Σαρακοστη να εχουμε και πολλα καινουρια μωρακια!!!

Ααααααααααααχ βλεπω πιαστε καλο θεμα!!!!!!!!!:mad::x:x

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Με φωναξε κανεις?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα ομορφες τι κανετε????

πεθεροσυζητηση ανοιξατε πρωι πρωι?δυσκολα τα πραγματα

Μπιφτεκακι μου καλη αρχη δεν ξερω εαν κανουν κατι στο θυροειδη!!!

Παπακι μου κατι θα επρεπε να κανουν να μην θελουν μονο το ονομα και να καμαρωνουν!!!

Λιακιιιιι μου μαρη σουρτουκο τι σου ειπε ο γγιατρος???βαλθηκες να γεννησης πριν απο εμενα???:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και εσύ αγόραρο περιμένεις Λία μου ε?...Αντε με το καλό!..:-P

ναι αγορακι,

ειναι η χρονια φετος,

μονο η Ελπιδα περιμενει κοριτσι που την εχω καπαρωσει για νυφη χιχι

ναι θα προσεχω λιγο γιατι 9 μηνες λυσαξα να περπαταω,

ναι καμαρωνουν οοτι εχουν εγγονι αλλα το χερι στη τσεπη δε το βαζουν,

και βγαζεις και το ονομα τους κιολας σα πρωτο παιδι,

μη δινεις σημασια, καλυτερα να μην εχεις και υποχρεωση αλλα να τα βλεπουν οι αντρες αυτα ,οχι να κανουν τα στραβα ματια επειδη ειναι γονεις τους:lol:

Εχεις δικιο μπουμπουκα μου!!!

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!

Καλη Σαρακοστη να εχουμε και πολλα καινουρια μωρακια!!!

Ααααααααααααχ βλεπω πιαστε καλο θεμα!!!!!!!!!:mad::x:x

Καλη σαρακοστη συμπεθερα μου τι κανετε????

εσυ μην νευριαζεις δεν κανει ειπαμε!!!!:lol::lol:

το θεμα βεβαια τελειο!!:wink:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...