Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλησπερα!!!!πως περνατε?ολες χαρταετο πετατε?αντε καλη σαρακοστη να εχουμε.και οσες ακομα δεν..........μην νυστεψετε τα ΠΑΝΤΑ μεχρι το πασχα.υπαρχει κατι που δεν πρεπει να το εγκαταληψετε:oops::oops::oops:.κανεις δεν θα σας παρεξηγησει!!!!!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κούκλες!!! Καλή Σαρακοστή... Συμπεθέρα χαθήκαμε!

Ελινάκι εμένα ο γιατρός μου είπε να μην νηστέψω τίποτα.. εκτός από... γμτ !#@%@@@@#$!#%#$^%

Αθηνούλα έναν χαρταετό είδα μονάχα.

U6Vip2.png

Κουκλίτσες μου όμορφες καλημέρα και καλή Σαρακοστή!!!!

Πως περάσατε???....Εμείς πολύ ωραία....αλλά φάγαμε ένα κρύοοοο!!!!!!Μπρρρρρρ!!!!!

Τώρα.......τα κεφάλια μέσα!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

θελω να μου λυσετε ενα προβλημα,πως θα γινει να δειξω στα πεθερικα οτι δεν προκειτε να αφηνω το μωρο εκει να μενει...δεν ξερω πως το φανταζονται,αλλα δεν μπορω να σκεφτω οτι θα το αφηνω σε ενα σπιτι που καπνιζουν 3 ατομα σαν φουγαρα

76IGp3.png

θελω να μου λυσετε ενα προβλημα,πως θα γινει να δειξω στα πεθερικα οτι δεν προκειτε να αφηνω το μωρο εκει να μενει...δεν ξερω πως το φανταζονται,αλλα δεν μπορω να σκεφτω οτι θα το αφηνω σε ενα σπιτι που καπνιζουν 3 ατομα σαν φουγαρα

αχχχχχχχχχχχχχχ...πονεμενη ιστορια....καλημερα κι ολας κοριτσια!!!

Οι παππουδογιαγιαδες νομιζουν οτι μολις γεννηθει το εγγονι θα το αφηνετε τρεις την ωρα και για κανα μηνα τη φορα!!!:lol::lol::lol::lol:ερχονται δυσκολες ωρες....ασε που οοοοοοοο,τι και να τους πεις....αυτοι αυτο που εχουν στο μυαλο τους δε το βγαζουν....τουλαχιστον εμενα η πειρα μου(:lol::lol::lol:)αυτο μου εχει διδαξει....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχχχχχχχχχχχχχχ...πονεμενη ιστορια....καλημερα κι ολας κοριτσια!!!

Οι παππουδογιαγιαδες νομιζουν οτι μολις γεννηθει το εγγονι θα το αφηνετε τρεις την ωρα και για κανα μηνα τη φορα!!!:lol::lol::lol::lol:ερχονται δυσκολες ωρες....ασε που οοοοοοοο,τι και να τους πεις....αυτοι αυτο που εχουν στο μυαλο τους δε το βγαζουν....τουλαχιστον εμενα η πειρα μου(:lol::lol::lol:)αυτο μου εχει διδαξει....

πραγματικα δεν μ'αρεσει καθολου αυτο....λες και τους ειπα εγω οτι θα ακολουθησω τη δικη τους νοοτροπια...το παιδι το κανω εγω και θα το εχω μαζι μου...γιατι ειμαι υποχρεωμενη αν παω καπου να το αφηνω εκει δεν μπορω να καταλαβω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πραγματικα δεν μ'αρεσει καθολου αυτο....λες και τους ειπα εγω οτι θα ακολουθησω τη δικη τους νοοτροπια...το παιδι το κανω εγω και θα το εχω μαζι μου...γιατι ειμαι υποχρεωμενη αν παω καπου να το αφηνω εκει δεν μπορω να καταλαβω

ααααααααααχ.....δε ξες τι πληγη ειναι αυτη!!Ααααααπειροι τσακωμοι του στιλ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ε;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;;Γι αυτο το εκανα;;;;Αν θελω να παω καπου χωρις το παιδι μου θα σου το πω εγω!Αν θελω και οταν θα θελω!Οχι τρεις την ωρα αφηστε το και γιατι δε το αφηνετε και γκουργκουργκουρ ολη την ωρα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τι τραβάτε κι εσείς οι μαμάδες!!!!:D:D:D

Πόσο σας καταλαβαίνω...!Τα ίδια θα τραβάω κι εγώ με τη μαμα μου, είμαι σίγουρη!!!!:lol::lol:

Ναι ...μονο που αλλο να τα τραβας με τη μαμα και αλλο με τη πεθερα...γιατι στη μαμα θα ριξεις και ενα σιχτιρισμα.(που λεει ο λογος!) στη πεθερα;;;Το πολυ πολυ να της ριξεις κανενα τουβλο στο κεφαλι να πεσει σεκος και να ησυχασεις!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερουδια κοριτσακια,

πως τα περασαστε χθες?

μπιφτεκακι μου που πηγατε?

Καλημέρα Λιούκο μου!!!:D:D:D

Τι κάνεις??? Στα πεθερικά πήγαμε στο χωριό....

Εσείς πως περάσατε??

Ελκαράκι μου, δεν σε καλημέρησα....:lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...