Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ερμινάκι μου γλυκό, κι εμείς σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε πολύ...!!!Και μέσα απ'την καρδιά μου σου στέλνω όση θετική ενέργεια μου έχει απομείνει σήμερα, γιατί παλεύω από το απόγευμα να δώσω λίγη και στον άντρα μου, που μετά την χθεσινή έλευση της σιχαμένης απογοητεύτηκε...!!!Τι να πούμε κι εμείς οι γυναίκες???...

Άντε κοριτσάκι μου, εύχομαι ο γιατρός σας, να σε βοηθήσει και σύντομα να ανήκεις κι εσύ στη λίστα των εγκύων!....Είσαι τόσο γλυκό πλάσμα...!...Κρίμα που μένεις μακριά και δεν είναι εύκολο να βρεθούμε!...Φιλάκια!!!

ναντιμορακι μου , τι ομορφα λογακια ειναι αυτα!!!!!!!σε ευχαριστω παρα πολυ αγαπη μου!περνω ολη την θετικη ενεργεια που μου στελνετε , την καταλαβαινω!;)

μην μου στεναχωριεστε ρε αγαπη , τωρα που θα ξεκινησεις τα clomiphene να δεις που θα μεινεις εγκυος απο τον πρωτο μηνα μην σου πω ειμαι σιγουρη!ασε να σκασουν και λιγο οι αντρες μας δεν θα μας λενε μονο τρελες :tongue:!ευχομαι να σου πανε ολα τελεια!και ειπαμε μολις ερθω αθηνα κατευθειαν θα σας παρω τηλ να σας ΄δω απο κοντα!!!!!!!!!!!!

νεα δεν εχω να σας πω , τα ωαρια μου ειναι πολυ μικρα ακομα οποτε την δευτερα θα παμε παλι θεσ/νικη να με εξετασει και πιστευω να ξερουμε τοτε την μερα που θα γινει.θα παρω και χαρταετο μαζι μου να τον πεταξουμε λιγο στην διαδρομη για να ξεχαστω λιγο πριν ανοιξω παλι τα ποδια μου ελεος πια βαρεθηκαααααα τοσο εχει προχωρησει η επιστημη αυτο το ρημαδι τον υπερηχο δεν μπορουν να τον κανουν με τα ρουχα!!!!:oops::evil:

καλο τριημερο να εχετε οοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααα κοριτσακια ειδα εντελως τυχαια το μαιρηποπακι μας χθες , απιστευτο ετσι, και πηγαμε για ενα καφε στα γρηγορα , εχει γινει μια κουκλιτσα!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν σε πρόλαβα...:-(!

Τεσπα...εγώ σημειώνω...του Αγ.Βαλεντίνου ,εγώ ορίζω ημερομηνία νταξ?:tongue:,το Ερμινάκι θα κάνει δωράκι στον Ερμίνο ένα αγαπουλονινάκιιιιιι:tongue::D:D!!!

Ολά καλά θα πάνε ζουζουνέλα!:D

Συγχαρητήριαααααααα!!!:DΜπράβο βρε Venus!Και εις ανώτερα!Σπουδαία νέα!!!Και το καλύτερο είναι πως αισθάνεσαι υπέροχα!

Είδες Ελπιδάκι?Κι εγώ θέλω να παρλάρω τώρα....:tongue:

Καλό βράδυ τσούπρες!:D

τρελο ,τρελο μου γκρετονι!μαρηηηηη την κυριακη δεν θα εχω κανει την σπερματεγχυνση ακομα πως θα το πιασω το μπεμπε???εκτος αν εννοεις με τον πατροπαραδοτο τροπο χαχαχα λες????μπαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

μην μου βαζεις ιδεες τωρα!:confused:

φευγω σιγα σιγα αφου δεν ηρθε καμια μεχρι τωρα , παω να τιναξω τα χαλια μου γιατι μετα δεν κανει μου ειπε ο γιατρος...

φιλακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

ναντιμορακι μου , τι ομορφα λογακια ειναι αυτα!!!!!!!σε ευχαριστω παρα πολυ αγαπη μου!περνω ολη την θετικη ενεργεια που μου στελνετε , την καταλαβαινω!;)

μην μου στεναχωριεστε ρε αγαπη , τωρα που θα ξεκινησεις τα clomiphene να δεις που θα μεινεις εγκυος απο τον πρωτο μηνα μην σου πω ειμαι σιγουρη!ασε να σκασουν και λιγο οι αντρες μας δεν θα μας λενε μονο τρελες :tongue:!ευχομαι να σου πανε ολα τελεια!και ειπαμε μολις ερθω αθηνα κατευθειαν θα σας παρω τηλ να σας ΄δω απο κοντα!!!!!!!!!!!!

νεα δεν εχω να σας πω , τα ωαρια μου ειναι πολυ μικρα ακομα οποτε την δευτερα θα παμε παλι θεσ/νικη να με εξετασει και πιστευω να ξερουμε τοτε την μερα που θα γινει.θα παρω και χαρταετο μαζι μου να τον πεταξουμε λιγο στην διαδρομη για να ξεχαστω λιγο πριν ανοιξω παλι τα ποδια μου ελεος πια βαρεθηκαααααα τοσο εχει προχωρησει η επιστημη αυτο το ρημαδι τον υπερηχο δεν μπορουν να τον κανουν με τα ρουχα!!!!:oops::evil:

καλο τριημερο να εχετε οοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααα κοριτσακια ειδα εντελως τυχαια το μαιρηποπακι μας χθες , απιστευτο ετσι, και πηγαμε για ενα καφε στα γρηγορα , εχει γινει μια κουκλιτσα!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου ειστε γλυκες και οι δυο και πιστευω οτι ακριβως γιαυτον τον λογο σας αξιζουν τα καλυτερα!!!!Απο την στιγμη που και οι δυο ξεκινατε να βοηθησετε τα μωρακια σας να ερθουν πιο γρηγορα να ειστε χαρουμενες και περιφανες γιατι εχετε περασει το μεγαλυτερο κομματι αυτης της αναμονης και τωρα πλησιαζετε στο τερμα!!!!σας ευχομαι λοιπον να κοψετε το νημα και οι δυο πολυ συντομα και ολες μαζι να γιορτασουμε γιαυτο!!!!να το καψουμε το πελεκουδι!!!

Λοιπον καλη επιτυχια και στις δυο παλεψτε οσο μπορειτε με τα παιχνιδια του μυαλου και μην αγχωνεστε που εχετε αγχος ολες ειχαμε και θα ειχαμε στην θεση σας !!!!:lol::lol::lol:

Ερμινακι μου δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα και σε λιγο που θα εισαι εγγυος παλι τα ποδια στο ταβανι θα τα βαζεις μεχρι να περασει ο καιρος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλουμπες!!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

άντε.. θα έρθει καμμιά να πούμε καμμιά κουβεντούλα?

Εμεις σου κανουμε κυρια μου????:rolleyes::cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

μου κάνεςι μου κάνεις.. μισό γιατί μιλάω με μαμά μου. περίμενε έχω νέα

μαλιστα κυρια γλωσσου σας περιμενουμε να μιλησετε με την μητερα σας!!!:roll::roll::roll: (φανταζομαι αυτη δεν προλαβαινει να σταυρωση λεξη)

λα...λα..λα..λαλαλα..λαλαλαλα....λα..λα..λαλαλαλα....λαλαλαλαλαλα..λα!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

κοριτσακι μου φευγω!!!καλα σε λεω εγω γλωσσου κατι ξερω!!!!:tongue::tongue::tongue:θα τα πουμε αυριο φιλακια!!!

μαλιστα κυρια γλωσσου σας περιμενουμε να μιλησετε με την μητερα σας!!!:roll::roll::roll: (φανταζομαι αυτη δεν προλαβαινει να σταυρωση λεξη)
κοριτσακι μου φευγω!!!καλα σε λεω εγω γλωσσου κατι ξερω!!!!:tongue::tongue::tongue:θα τα πουμε αυριο φιλακια!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μα γιατί? μόνο 1/2 ώρα μιλούσα.. δεν μπορούσες να περιμένεις??? :lol::lol:

Σορρυ ρε μωράκι μου αλλά είμαι μέχρι το λαιμό σήμερα και αν δεν τα έλεγα θα έσκαγα.... :lol:

Θα τα πούμε αύριο. μάκια

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακιααα!!

Χρονια Πολλα και Καλη Σαρακοστη να εχουμε!!!!!

Να περασετε τελεια σημερα και να φτασουν οι χαρταετοι σας πολυ πολυ ψηλα!!!!!!

Φιλακια!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...