Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

έλαααα!!! ευχόμουν στη ραμονίτσα!!!!

έχω και μια δυσκολία στο γράψιμο...καθ'ότι γράφω πλέον μόνο με το ένα χέρι...:mad: και όσο να΄ναι μια καθυστέρηση την έχω.....

Να συμπερανω οτι καποιο ζουζουνακι ξυπνησε και πειναει????:lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλίτσεεεεεεεεςςςςςςς!!!!!Καλημέρα!

Τι τέλεια νέα ήταν αυτά της ραμονίτσας!Μπράβο το κοριτσάκι μας!Όλα καλά πήγανε!

Εσείς τι κάνετε?Πείτε τα νέα σας τώρα που είμαι λάσκα...

Γεια σου Γατούλα!..Συγχαρητήρια και απο μένα, να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!..:P

6b98f09093.png

:rolleyes:

Καλημερα Γκρετιδιον μου τι κανεις???καλα κρατεις ή εχουμε καμια αναγουλα και καμια ζαλη???:-P:-P:-P

Κρισάκιιιιι!!!:DΚαλά κρατώ...αν και θα θελα μια αναγουλίτσα...μια ζαλάδα...κάτι να καταλάβω πως είναι αλήθεια!:cool::lol::lol::lol:Εσύ πώς είσαι?

as1cHgcVM3D1230NTk4MDVifDAwMDE3NTVkfGNvbWUgdG8gbWFtYSEhIQ.gif

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

Γεια σου Γατούλα!..Συγχαρητήρια και απο μένα, να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!..:P

Ευχαριστώωωωω!!!!:DΠότε γεννάς κοριτσάκι?

Η συμπεθέρα μ πού είναι?

363122t20zgo6mme.gifyou see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'" 444387eg9c8e9djb.gif

ναι ξερουμε αμεεεεεεεε προχθες το εμαθα!!!!:rolleyes::rolleyes:

θα βγεις στην αρχικη θα ψαξεις στις <<ευχεσ>>> το <<γεννες και εγκμοσυνες>>> εκει ειναι και η Ρενιβα μας και η Ραμονιτσα μας!!!μετα θα γυρισεις πισω και θα μου απαντησεις!!!:lol::lol::lol::tongue:

ευχαριστώ!!! πάω να ευχηθώ!!!!

καλώς τη Λία και τη Γκρέτα!!

Γκρέτα με το καλό το μωράκι σου!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

Άντε να σε χαιρετήσω και επίσημα!!!! Πρέπει να σε προσέχουμε τώρα!!!

Διαβάζω τα νέα σας σθχνά πυκνά αλλά δυσκολεύομαι στην γραφή οπότε απλά παρακολουθώ....:(

Γέννησα σχετικά εύκολα αν και δεν γλίτωσα τους τεχνητούς πόνους:-( Σπάσανε τα νερά Σάββατο απόγευμα (Δευτέρα είχα ΠΗΤ) ενώ έπλενα τις πόρτες (το μεσημέρι είχα κάνει κ κάτι άλλο...:oops::oops:)... Το βραδάκι ήμουν στο νοσοκομείο...μου δώσανε αντιβίωση, ευτυχώς δεν μου βάλανε ορό και μου είπαν ότι θα γεννήσω μες στο βράδυ γιατί ήταν όλα τέλεια, μονο η διαστολή μας έλειπε...αλλά και να μην γεννήσω no problem μπορούμε να περιμένουμε 48 ώρες. Τελικά δεν γέννησα το βράδυ (μάλλον αγχώθηκα), ήρθε όμως ο γιατρός φουριόζος το πρωί και ήθελε ντε και καλά να βάλουμε τεχνητούς πόνους...εγώ δεν ήθελα...τσακωθήκαμε λίγο...τελικά υπέκυψα...απ'όταν μου βάλανε τον όρο με τους πόνους σε 1 ώρα περίπου γέννησα. Το δύσκολο ήταν κανά μισάωρο. Επίσης ήταν πολύ καλό που ήταν και ο καλός μου μέσα...με βοήθησε πάρα πολύ, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Μου την δώσανε αγκαλίτσα και ήταν τέλεια!!!! Μετά από καμιά ώρα που καθίσαμε όλοι μαζί στην ανάνηψη...την πήρα στα χέρια μου και πήγαμε στο δωμάτιο μας (καθόμουν σε μια καρέκλα που την έσερνε ο άνδρας μου....) και από τότε είμαστε συνέχεια μαζί....

Το νινί ακόμη δεν καταλήξαμε σε ποιον μοιάζει...και εμείς απορούμε...μάλλον είναι ένα κράμα και από τους δύο:roll:

Τώρα για ησυχη....τι να πω είναι με τα κέφια της...πχ τα βράδια είναι φορές που κοιμάται 8 ώρες συνεχόμενες και άλλες (όπως χθες:confused::evil:) που δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου....Είναι πάντως της αγκαλιάς και θέλει να ασχολείσαι μαζί της πολύυυυυ.... Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν μπάινω συχνά;;;;

Νομίζω απάντησα σε όλα κυρία!!! Τι βαθμό θα πάρω;;;

Αχ! Zaxarini μου, με συγκίνησες με την περιγραφή σου!!!

Να σου ζήσει και να την δείς όπως επιθυμείς!Ευτυχώς και ένα κοριτσάκι στην παρέα!!!

6b98f09093.png

ευχαριστώ!!! πάω να ευχηθώ!!!!

καλώς τη Λία και τη Γκρέτα!!

Γκρέτα με το καλό το μωράκι σου!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Σ ευχαριστώ Zaharini!Είσαι γλύκα!όνομα και πράμα...:lol:

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!Φρεσκομαμά ε?

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες........

τι κάνετε?

Μαχούλαααα!!!Τι κάνει ο γιόκας?:D

Καλημεραααααα σε ολες τι κανετε????:lol:

συμπεθερουλα μου τι κανει το σπορακι μας???:lol:

Αθηνούλααααααα!!!:DΠώς είσαι κοριτσάκι?Λίγο έμεινε....;)

Άντε να σε χαιρετήσω και επίσημα!!!! Πρέπει να σε προσέχουμε τώρα!!!

Διαβάζω τα νέα σας σθχνά πυκνά αλλά δυσκολεύομαι στην γραφή οπότε απλά παρακολουθώ....:(

Γέννησα σχετικά εύκολα αν και δεν γλίτωσα τους τεχνητούς πόνους:-( Σπάσανε τα νερά Σάββατο απόγευμα (Δευτέρα είχα ΠΗΤ) ενώ έπλενα τις πόρτες (το μεσημέρι είχα κάνει κ κάτι άλλο...:oops::oops:)... Το βραδάκι ήμουν στο νοσοκομείο...μου δώσανε αντιβίωση, ευτυχώς δεν μου βάλανε ορό και μου είπαν ότι θα γεννήσω μες στο βράδυ γιατί ήταν όλα τέλεια, μονο η διαστολή μας έλειπε...αλλά και να μην γεννήσω no problem μπορούμε να περιμένουμε 48 ώρες. Τελικά δεν γέννησα το βράδυ (μάλλον αγχώθηκα), ήρθε όμως ο γιατρός φουριόζος το πρωί και ήθελε ντε και καλά να βάλουμε τεχνητούς πόνους...εγώ δεν ήθελα...τσακωθήκαμε λίγο...τελικά υπέκυψα...απ'όταν μου βάλανε τον όρο με τους πόνους σε 1 ώρα περίπου γέννησα. Το δύσκολο ήταν κανά μισάωρο. Επίσης ήταν πολύ καλό που ήταν και ο καλός μου μέσα...με βοήθησε πάρα πολύ, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Μου την δώσανε αγκαλίτσα και ήταν τέλεια!!!! Μετά από καμιά ώρα που καθίσαμε όλοι μαζί στην ανάνηψη...την πήρα στα χέρια μου και πήγαμε στο δωμάτιο μας (καθόμουν σε μια καρέκλα που την έσερνε ο άνδρας μου....) και από τότε είμαστε συνέχεια μαζί....

Το νινί ακόμη δεν καταλήξαμε σε ποιον μοιάζει...και εμείς απορούμε...μάλλον είναι ένα κράμα και από τους δύο:roll:

Τώρα για ησυχη....τι να πω είναι με τα κέφια της...πχ τα βράδια είναι φορές που κοιμάται 8 ώρες συνεχόμενες και άλλες (όπως χθες:confused::evil:) που δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου....Είναι πάντως της αγκαλιάς και θέλει να ασχολείσαι μαζί της πολύυυυυ.... Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν μπάινω συχνά;;;;

Νομίζω απάντησα σε όλα κυρία!!! Τι βαθμό θα πάρω;;;

Πω πω!!!!!!!Ταλαιπωρηθηκες αρκετα βρε κοριτσακι μου εσυ!!!!!!!Ευτυχως που τα ξεχνας μετα ολα!!!

Παντως ησουν πολυ τυχερη που προλαβες να πλυνεις τις πορτες!!!:mad:

ξερεις ποσες αναγκαζονται να πανε να γεννησουν χωρις να προλαβουν να τις πλυνουν???ασε δραμα!!!:tongue::tongue::tongue:

Οσο για το αλλο που εκανες το μεσημερι ενα εχω να σου πω εχω γινει κατακοκκινη απο την ντροπη!!!:oops::oops::oops:

Παντως εχω πολυ καιρο να ακουσω απο μαμα να λεει οτι το παιδι της κοιμηθηκε 8 ωρες συνεχομενες!!!!σουπερ η μπουμπου!!!:-P:-P:-P

Εγω παντως νομιζω οτι μοιαζει τον μπαμπα της λιγο πιο πολυ γιατι ειναι μια κουκλιτσα για φαγωμα!!!

ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑΙ!!!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα φιλεναδες........

τι κάνετε?

Καλο το ξανθουλι μου...που σαι συ βρε..???

Σε έχει ζουρλανει ο μπέμπαρος?:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...