Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοπελια δεν αναφερουμε απλος οτι τα κλεισαμε λεμε αναλυτικες λεπτομερειες!!!!!τι χρωμα ειναι??? εχουν σχεδια????αν εχουν ποια???πολυ ακριβα????και αν εχεις και φωτο ακομα καλυτερα!!!:tongue::tongue:

Εκανα τρελή έρευνα και για τα σχέδια αλλά κυρίως και για τις τιμές.Κατέληξα στο "ΑΝΑΤΕΛΛΩ" στο Ιλιον.Για μένα έχει τα ωραιότερα σχέδια αλλά και τις καλύτερες εκπτώσεις (20%).Ολοι οι άλλοι κάνουν 15%.Γενικά και οι αρχικές τους τιμές είναι πολύ καλές!..

Προίκα διάλεξα απο τα Pierre cardin.Eίχε μικρή διαφορά απο ανώνυμα και έκπτωση 15%.

Λοιπόν η κούνια είναι λευκή με ένα αρκουδάκι απο σβαρόφσκι στο κάτω μέρος, το ίδιο και στο μπροστινό μέρος της αλλαξιέρας.

Στην προίκα κυριαρχεί το γαλάζιο.Δεν ξέρω αλλά έτυχε να μ'αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο!

Θα προσπαθήσω να σας κατεβάσω foto...

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Κρισάκι για σένα ήρθα!!!!

Τι κάνετΕ;;

Νadimoraki υπομονή κούκλα...θα έρθει τι θα κάνει....στο χέρι του είναι??? Μας παιδεύουν λίγο τα παιδάκια μας (και εμείς το παλεύαμε καιρό) αλλά τελικά έρχονται!!! ;) Και μετά να δεις παίδεμαααααα!!!!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

κανονικα εχει τελειωσει ηλεκτρολογος ,αλλα η οικοδομη εχει πεσει και δεν βρισκει δουλεια σε αυτο τον τομεα,οποτε περιμενουμε να ξεκινησει η σεζον να δουλεψει σερβιτορος (παλια του τεχνη κοσκινο )μεχρι να περασει η κριση,να παρουν τα πανω τους οι οικοδομες και να βρει δουλεια στον τομεα του..

καλοριζικα ...ποτε θα σου τα φερουν...

Mην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου,όλα θα γίνουν.Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για όλους!..Δυστυχώς!..

Τους ζήτησα να τα φέρουν τέλη Μαίου.Εξάλλου τι να τα κάνω νωρίτερα,μόνο τις εκπτώσεις ήθελα να πετύχω.Κέρδισα γύρω στα 400 ευρώ!

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Εκανα τρελή έρευνα και για τα σχέδια αλλά κυρίως και για τις τιμές.Κατέληξα στο "ΑΝΑΤΕΛΛΩ" στο Ιλιον.Για μένα έχει τα ωραιότερα σχέδια αλλά και τις καλύτερες εκπτώσεις (20%).Ολοι οι άλλοι κάνουν 15%.Γενικά και οι αρχικές τους τιμές είναι πολύ καλές!..

Προίκα διάλεξα απο τα Pierre cardin.Eίχε μικρή διαφορά απο ανώνυμα και έκπτωση 15%.

Λοιπόν η κούνια είναι λευκή με ένα αρκουδάκι απο σβαρόφσκι στο κάτω μέρος, το ίδιο και στο μπροστινό μέρος της αλλαξιέρας.

Στην προίκα κυριαρχεί το γαλάζιο.Δεν ξέρω αλλά έτυχε να μ'αρέσει το συγκεκριμένο σχέδιο!

Θα προσπαθήσω να σας κατεβάσω foto...

αααααααχ ωραιο ακουγεται μακαρι να μπορεσεις να κατεβασεις και φωτο!!!

και μολις ερθουν θα τα κοιτας ολη την ωρα και δεν θα τα χορταινεις!!!Ανυπομονω να ερθει εκεινη η ωρα με το καλο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα!!!!

Κρισάκι για σένα ήρθα!!!!

Τι κάνετΕ;;

Νadimoraki υπομονή κούκλα...θα έρθει τι θα κάνει....στο χέρι του είναι??? Μας παιδεύουν λίγο τα παιδάκια μας (και εμείς το παλεύαμε καιρό) αλλά τελικά έρχονται!!! ;) Και μετά να δεις παίδεμαααααα!!!!!!

Μπαμπουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου (που δεν εισαι πια μπαμπουσκακι γιατι την εβγαλες την μπαμπουσκα που εκρυβες μεσα σου ) τι κανεις????????????

αχ ποσο χαιρομαι που βλεπω την φατσα σου και παλι!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πες μας λεπτομερειες!!!γεννησες ευκολα???το νινι πως ειναι ποιον μοιαζει???ειναι ησυχο???κοιματε αρκετα????λεγε λεγε!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λοιπόν κορίτσια, εδώ μπορείτε να δείτε την κούνια που διάλεξα και να μου πείτε την γνώμη σας.

Θα μπείτε στο "δωμάτιο,κρεβάτια μετατρεπόμενα σε εφηβικά και το τρίτο απο πάνω (ΒΑΒΥJES ELEGANT SWAROVSKI) είναι επέλεξα!

Πείτε μου άν σας αρέσει!!!....

6b98f09093.png

puppy καλοριζικα τα καινουργια πραγματακια!!!!

Καλα η κουνια φανταστικη!!!!Παρα πολυ μου αρεσει...και ειναι και ουδετερη!!!

Με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας κι εσεις!!!:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

το ειδα!!!!!!!!!:-P:-P:-P μου αρεσει πολυ!!!!με το καλο να γεμισει κοριτσι μου απο το μωρακι σου και τις φωνουλες του!!!!(φωνουλες...λεμε τωρα!!!φψναρες στην αρχη):tongue:

Διαφημίσεις

Μπράβο puppy!!! Καλώς να τα δεχτείς καθώς και το μωράκι σου!!

Μαρηηηηηηηηηη που πηγες σου μιλαωωωωωωωωω!!!!:roll::roll::roll::roll:

Κατιουσκα μου αααχ θα ερθει και εμας η ωρα μας συν Θεο!!!!

Μονο εγω ειμαι πολυ ανυπομονη ή το χεις και εσυ???να ξερω εχω και αλλο προβλημα ή οτι εχω βρει βρηκα???:roll::roll::roll:

Σε ευχαριστώ πολύ Κάτια μου και εσύ με το καλό να υποδεχτείς το ζουζούνι σου.

Την είδες?Αλήθεια σ'άρεσε??

Το σβαρόφσκι σπάει λίγο την μονοτονία του λευκού!..Πιστεύω ότι είναι ιδιαίτερη!...

6b98f09093.png

Μαρηηηηηηηηηη που πηγες σου μιλαωωωωωωωωω!!!!:roll::roll::roll::roll:

έλαααα!!! ευχόμουν στη ραμονίτσα!!!!

έχω και μια δυσκολία στο γράψιμο...καθ'ότι γράφω πλέον μόνο με το ένα χέρι...:mad: και όσο να΄ναι μια καθυστέρηση την έχω.....

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...