Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω τι γινεται ρε κοριτσια αλλα σημερα με εχει παρει απο κατω....ειδικα με θεματα εδω στην δουλεια...(οικονομικα),δεν περναει ο καιρος να ξεκινησει η σεζον να αρχισει και ο καλος μου να δουλευει,να παρουμε λιγο τα πανω μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ εδώ είμαι Happy μου.Τι κάνεις?

Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση σήμερα!Νιώθω αρκετά πεσμένη!..

δεν ειναι τιποτα ,ετσι νοιωθω κι εγω....μηπως ο ερμης ειναι αναδρομος?????

76IGp3.png

Ωχ! ούτε εσύ είσαι καλά?Μάλλον οι ορμόνες μας είναι άνω κάτω!

Τι δουλίτσα κάνει ο άνδρας σου που εξαρτάται απο την σεζόν?

Εγώ έκλεισα χθές τα επιπλάκια και την προίκα του μπέμπη μου!..

6b98f09093.png

δεν ειναι τιποτα ,ετσι νοιωθω κι εγω....μηπως ο ερμης ειναι αναδρομος?????

Να αφησετε τον Ερμη εκει που ειναι κυριες μου!!!!Τρια χρονια αναδρομος πανω μου ητανε!!!!!:mad::-x

Καλημερα κοριτσακια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοπελια δεν αναφερουμε απλος οτι τα κλεισαμε λεμε αναλυτικες λεπτομερειες!!!!!τι χρωμα ειναι??? εχουν σχεδια????αν εχουν ποια???πολυ ακριβα????και αν εχεις και φωτο ακομα καλυτερα!!!:tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

κανονικα εχει τελειωσει ηλεκτρολογος ,αλλα η οικοδομη εχει πεσει και δεν βρισκει δουλεια σε αυτο τον τομεα,οποτε περιμενουμε να ξεκινησει η σεζον να δουλεψει σερβιτορος (παλια του τεχνη κοσκινο )μεχρι να περασει η κριση,να παρουν τα πανω τους οι οικοδομες και να βρει δουλεια στον τομεα του..

καλοριζικα ...ποτε θα σου τα φερουν...

76IGp3.png

κοπελια δεν αναφερουμε απλος οτι τα κλεισαμε λεμε αναλυτικες λεπτομερειες!!!!!τι χρωμα ειναι??? εχουν σχεδια????αν εχουν ποια???πολυ ακριβα????και αν εχεις και φωτο ακομα καλυτερα!!!:tongue::tongue:

συμφωνω....τι ετσι απλα....;);););););)

76IGp3.png

Καλημερα κοριτσακιαααα!!

Καλά είμαι σήμερα :D

αφού με ξέρετε...λίγες ώρες πέφτω και μετά παίρνω φόρα και βουρρρρρρρ!!!!!:lol::lol::lol:

Το καλό είναι πως η σιχαμένη δεν κρατάει πολύ κι έτσι δεν προλαβαίνω να στεναχωρηθώ :lol::lol:

Έχω δίλημμα....τώρα που θα ξεκινήσω τα κλομιφαίν, να πάρω και τεστ ωορηξίας?...θα κάνω που θα κάνω την προσπάθεια, θα πάρω τις ορμόνες, να μην ξέρω και πότε είναι η γόνιμη?....ή να το αφήσω στην τύχη του και να πιέσω τον σύζυγο για μέρα παρά μέρα?...ιδού η απορία...:rolleyes:

Ναντιμορακι μου μιας και εκανα κι εγω θεραπεια με κλομιφεν θελω να σου πω να μην παρεις τεστ ωορηξιας και τα γνωστα...τιποτα!!!

Αυτο που θα κανεις ειναι απο την 10η μερα μεχρι την 20η να εχεις επαφες μερα παρα μερα...να εισαι χαλαρη....και ολα θα ερθουν απο μονα τους!

Δεν ξερω εαν στο εχει πει ο γιατρος σου αλλα καθε 21η μερα να πηγαινεις να κανεις εξεταση προγεστερονης για να βλεπεις τι τιμη κανεις καθε μηνα!!!Ειναι βασικο!!!

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου....στο λεω εκ πειρας!!;););)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημέρα Chrisaki.Τι κάνει το μωράκι σου?

καλα ειναι μαλλον δεν ξερω κοριτσακια μου απλα ελπιζω τι να κανω ελπιζω να ειναι καλα για να μην το πλακωσω στο ξυλο!!!!:)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...