Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν πειραζει ζουζουνα μου ...το νοιωθεις και ξερεις οτι ειναι καλα,ανυπομονω κι εγω να αρχισω να το νοιωθω...

ναι αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!:lol::lol::lol:

εσυ πρεπει να κανεις υπομονη εχεις δρομο ακομη!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κούκλες εγκυούλες μου!!!!!!!:D:D:D

Μωρέ γέννησε το ραμονιτσάκι μας, είδατε???

Άντε Αθηνούλα μου, ετοιμάσου....έεεεεεερχεται η σειρά σου!!!!!

Χαπάκι μου, εσύ αργείς λιγουλάκι.....αλλά θα περάσει γρήγορα ο καιρός, θα δεις...:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα κούκλες εγκυούλες μου!!!!!!!:D:D:D

Μωρέ γέννησε το ραμονιτσάκι μας, είδατε???

Άντε Αθηνούλα μου, ετοιμάσου....έεεεεεερχεται η σειρά σου!!!!!

Χαπάκι μου, εσύ αργείς λιγουλάκι.....αλλά θα περάσει γρήγορα ο καιρός, θα δεις...:D:D

Καλημερα Μπιφτεκακι μου!!!!

ναι το ειδα επιτελους γεννησε και πολυ γρηγορα μαλιστα μεσα σε3 ωρες!!!!μπραβο το κοριτσακι μας!

ναι ερχεται σε 2 εβδομαδες σχεδον:lol::lol::lol:

πως εισαι σημερα????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι σήμερα :D

αφού με ξέρετε...λίγες ώρες πέφτω και μετά παίρνω φόρα και βουρρρρρρρ!!!!!:lol::lol::lol:

Το καλό είναι πως η σιχαμένη δεν κρατάει πολύ κι έτσι δεν προλαβαίνω να στεναχωρηθώ :lol::lol:

Έχω δίλημμα....τώρα που θα ξεκινήσω τα κλομιφαίν, να πάρω και τεστ ωορηξίας?...θα κάνω που θα κάνω την προσπάθεια, θα πάρω τις ορμόνες, να μην ξέρω και πότε είναι η γόνιμη?....ή να το αφήσω στην τύχη του και να πιέσω τον σύζυγο για μέρα παρά μέρα?...ιδού η απορία...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

...Μα κάτι ζωντανούς μας κρατά

κι είναι μόνο ένα βήμα,ένα βήμα πιο πέρα

που ο αέρας της πόλης αλλάζει ξανά

τα χιόνια λιώνουν γιορτάζει η μέρα...

Έτσι είναι γραφτό η ευτυχία είναι αυτό

που περιμένουμε να 'ρθει...

Μου το αφιερώνω.....:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα καρδούλες μου τι κάνετε??

Φατσουλα μου μας την έφερε η ατιμη..παρουσιαστηκε υπουλα χωρις συμπτωματα...αλλα που θα πάει της την φυλαμε εμεις και τον επόμενο μήνα θα της δειξουμε...θα την εξαφανίσουμε την κακουργα.....

χαπάκι μου υπομονη και θα σου αρχισει και εσενα το κλωτσιδια το μικρό

Αθηνούλι μου σε κλωτσάει ο μπεμπαρος εεε...??? τι να τον κανεις όμως ...μάλλον βιαζεται να βγει για να τον πάρεις αγκαλίτσα...πες του όμως πω πρεεπει να κανει λιγο ακομα υπομονη....

Το Ραμονάκι γέννησε...αντε να της ζήσει ...πωπω ειδες Φατσουλα που η γλωσσα λεει την αληθεια..ειδες που μπερδευτηκα και ειπα προχτες οτι θα γεννησει αυτη την Παρασκευη...χιχιχι μπραβο του το καλο μου...αντρακλας ε 4 κιλαααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλά είμαι σήμερα :D

αφού με ξέρετε...λίγες ώρες πέφτω και μετά παίρνω φόρα και βουρρρρρρρ!!!!!:lol::lol::lol:

Το καλό είναι πως η σιχαμένη δεν κρατάει πολύ κι έτσι δεν προλαβαίνω να στεναχωρηθώ :lol::lol:

Έχω δίλημμα....τώρα που θα ξεκινήσω τα κλομιφαίν, να πάρω και τεστ ωορηξίας?...θα κάνω που θα κάνω την προσπάθεια, θα πάρω τις ορμόνες, να μην ξέρω και πότε είναι η γόνιμη?....ή να το αφήσω στην τύχη του και να πιέσω τον σύζυγο για μέρα παρά μέρα?...ιδού η απορία...:rolleyes:

:mad::x:x:x οχι να μην παρεις και να μην πιεσεις ιδιαιτερα το συζυγο απλα να το απολαυσετε!!!!τα εχουμε πει αυτα!!!!:wink::lol:

Φατσουλα μου μας την έφερε η ατιμη..παρουσιαστηκε υπουλα χωρις συμπτωματα...αλλα που θα πάει της την φυλαμε εμεις και τον επόμενο μήνα θα της δειξουμε...θα την εξαφανίσουμε την κακουργα.....

Αθηνούλι μου σε κλωτσάει ο μπεμπαρος εεε...??? τι να τον κανεις όμως ...μάλλον βιαζεται να βγει για να τον πάρεις αγκαλίτσα...πες του όμως πω πρεεπει να κανει λιγο ακομα υπομονη....

Το Ραμονάκι γέννησε...αντε να της ζήσει ...πωπω ειδες Φατσουλα που η γλωσσα λεει την αληθεια..ειδες που μπερδευτηκα και ειπα προχτες οτι θα γεννησει αυτη την Παρασκευη...χιχιχι μπραβο του το καλο μου...αντρακλας ε 4 κιλαααα

Καλημερα κοτοπουλακι μου οχι οχι δεν θελουμε να βιαστει ας κατσει εκει μεσα και θα του πουμε εμεις το ποτε θα ερθει!!!!

πραγματικα ολοκληρος αντρας 4 κιλα!!!!!!

αντε σειρα σου τωρα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα παω τραπεζα την γκαντεμια μου μεσα...θα σας δω later...και μην κλετε που θα φύγω...θα ερθω καλε σας λέω....χιχιχι

Ευτυχως εχουμε τριημερο και μου εχει φτιαξει η διαθεση....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ναι, Τζορτζάκο μου, θυμάμαι που το είπες....:D:D

Πες και τίποτα άλλο....μπας και δούμε προκοπή :lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναι, Τζορτζάκο μου, θυμάμαι που το είπες....:D:D

Πες και τίποτα άλλο....μπας και δούμε προκοπή :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπον ξεκιναω ηδη να το λεω.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:mad::x:x:x οχι να μην παρεις και να μην πιεσεις ιδιαιτερα το συζυγο απλα να το απολαυσετε!!!!τα εχουμε πει αυτα!!!!:wink::lol:

QUOTE]

Καλά ντεεε.....!!!!!...μη μου φωνάζεις...:(:(:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εντατσει δεν θα σου ξαναφωναξω αλλα τεστακια μην παρεις!!!!:tongue:

Καλα παω τραπεζα την γκαντεμια μου μεσα...θα σας δω later...και μην κλετε που θα φύγω...θα ερθω καλε σας λέω....χιχιχι

Ευτυχως εχουμε τριημερο και μου εχει φτιαξει η διαθεση....

Εγω σα κλαιω γιατι με μαλωσες και στο αλλο!!!:-(:-(:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...