Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ααα ναι? :wink: Τα περιθώρια λάθους και οι χαλασμένες παρτίδες ξέρεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.. χιχι .

και πού σαι ακόμα.. υπομονή.

τώρα αυτό είναι καλό ή κακό?? :tongue: :tongue: :tongue:

ΜΑΡΗ??????????????????? ΕΓΓΥΟΣ ΕΙΣΑΙ?????????????????

Πώς γίνεται να πονάει βρε κοριτσάκι? μήπως τσούζει?

Δεν θα σου πάρει καιρό.. θα το δεις... :)

Παλι εισαι εκτος θεματος Γλωσσου μου!!!!:tongue:

Εγγλεζα στα ραντεβου σου βλεπω!!!

μαρηηηηηηηηηη τι μου ειπες εχθες??το ξεχασες????ταχα θα εμπαινες το πρωι??????:mad::x:tongue:

Ήρθε......μετά βαϊων και κλάδων και αφόρητου πόνου...

Βαρέθηκα. Με πείραξε πολύ.

Άη στα κομμάτια....Τόσο δύσκολο είναι?...Τι δεν κάνουμε σωστά???:mad::x

Λυπαμαι Μπιφτεκακι μου μα την ατιμη γιατι σου κανει τετοια κολπα μου λες?????:mad::-x

Μωρε δυσκολο δεν ειναι θα γινει καποια στιγμη θα δεις!!!!

Εχει και τα θετικα της ομως σκεψου οτι θα ξεκινησεις τα κλομιφαιν!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλακια νενος!!

καλε αθηνα του το ειπα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και πως μάλιστα σε λίγο 8α με πονάνε και τα ισχία μου περισσότερο λόγω του ¨"τραβηγματος" ή τελος πάντων κατι τέτοιο καταλαβα που συντελείτε εκει πέρα...\

καλησπερα κιολας :P

dZJip3.png

Παλι εισαι εκτος θεματος Γλωσσου μου!!!!:tongue:

Εγγλεζα στα ραντεβου σου βλεπω!!!

μαρηηηηηηηηηη τι μου ειπες εχθες??το ξεχασες????ταχα θα εμπαινες το πρωι??????:mad::x:tongue:

Μαρή μου βγαίνει η πίστη στις δουλειές γμτ μου.. δεν ξέρω πώς το έχω καταφέρει αυτό. Εχω ένα άγχος οτι έχω πολλά να κάνω σε λίγες μέρες. Θέλω να τελειώνω με μπουγάδες, ντουλάπες, ψώνια για να έρθει η κούνια (το Σάββατο θα πάμε να την κλείσουμε - έχω δει τί θέλω) και να πιάσω μετά αρχικά κρεβατοκάμαρα γενική (+ κουρτίνες κλπ κλπ να πλύνω μαξιλάρια, υποστρώμματα κλπ κλπ) και να συνεχίσω στο υπόλοιπο σπίτι. Ενα βουνό μου φαίνονται όλα.

πρώτον δεν εχω φατσοβιβλίο, .....

και δεν γουστάρω τα φατσοβιβλία!

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :wink:

U6Vip2.png

Μαρή μου βγαίνει η πίστη στις δουλειές γμτ μου.. δεν ξέρω πώς το έχω καταφέρει αυτό. Εχω ένα άγχος οτι έχω πολλά να κάνω σε λίγες μέρες. Θέλω να τελειώνω με μπουγάδες, ντουλάπες, ψώνια για να έρθει η κούνια (το Σάββατο θα πάμε να την κλείσουμε - έχω δει τί θέλω) και να πιάσω μετά αρχικά κρεβατοκάμαρα γενική (+ κουρτίνες κλπ κλπ να πλύνω μαξιλάρια, υποστρώμματα κλπ κλπ) και να συνεχίσω στο υπόλοιπο σπίτι. Ενα βουνό μου φαίνονται όλα.

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :wink:

εεεεε κοπελια χαλαρωσε λιγακι γιατι σε βλεπω να γεννας γρηγοροτερα!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

742466nonkoiglft.gif

Γλωσσουουυουουουουουουουουου θα ερθεις??????

αντε και ταραξα το αντρακι μου και κοβει βολτες τωρα!!!

αν σου πώ οτι σιδέρωνα... τί θα πεις???? άσε με σου λέω ζω την τρέλα μου. Αύριο δεν θα βάλω ξυπνητήρι, θα σηκωθώ ό,τι ώρα σηκωθώ θα πάμε με τον άντρα στην αγορά να ψωνίσουμε τα σαρακοστιανά και θα γυρίσω να τεμπελιάσω.. έτσι λέω... άντε να με δώ.

U6Vip2.png

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΡΑΜΟΝΙΤΣΑ

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=901

ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι ευχαριστα νεαααααααααααααααααααααααααα παω να ευχηθω!!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αν σου πώ οτι σιδέρωνα... τί θα πεις???? άσε με σου λέω ζω την τρέλα μου. Αύριο δεν θα βάλω ξυπνητήρι, θα σηκωθώ ό,τι ώρα σηκωθώ θα πάμε με τον άντρα στην αγορά να ψωνίσουμε τα σαρακοστιανά και θα γυρίσω να τεμπελιάσω.. έτσι λέω... άντε να με δώ.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: καλα τι πινεις????μου λες????ηρεμησε λιγακι γλωσσου μου και προσεχε!!!!

Οσο για το ξυπνητηρι γιατι δυσκολευομαι να σε πιστεψω εεεεεεε?????:rolleyes:

Αντε να σε δω ποσο θα τεμπελιασεις!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα ειμαι κοριτσακι μου,αλλα νυσταζω παρα πολυ και νοιωθω οτι θα πεσω κατω....

ειδες τι σου κανει το νινακι σου????:lol::lol::lol::lol:

εσυ τι κανεις με τον μπεμπαρο σου...εεεεε??????????

Καλα ειμαστε κλοτσαει πολυ και καποιες φορες με ποναει αλλα χαλαλι του!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...