Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

nenos...σου που θα ακουστει λιγο μλκ αλλα δεν χρεαζεται να κανεις τπτ περα απο το να περιμενεις... μαλακια ακουστηκε το ξερω..αλλα δεν μπορουσα να το διατυπωσω διαφορετικά

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaaxaxaxaxxaax κανε τώρα οτι σου ερχεται γιατι μετα οταν μεινεισ εγκυοσ 8α καταληξεις τρελη σαν και μένα..κανε σεξακι ταξιδια, φαν πάρτι, οτι σασ ερθει τελος πάντων

dZJip3.png

ρε εσυ έπαθα πλάκα πριν . στην τρίτη δημοτικού είχα μια κολλητή στο σχολειο όπου ήμασταν πολύ αγαπημενες μετα αλλαξε σχολείο και χαθήκαμε το μόνο που θυμαμαι είναι το όνομα της . ελεάνα βραχάλη. καθε φορά που άκουγα για την στιχουργό έλεγα λες? μπα! φανταζόμουν οτι θα ειναι μεγάλη σε ηλικία δεν ξέρω γιατί. και τώρα την ειδα στην τηλεοραση και νομίζω ρε πως είναι αυτή έχω παθει σοκ. την σκεφτόμουν χρόνια σου λεω. όταν χωριστήκαμε έκλεγα σαν τρελή!

Διαφημίσεις

νενος...δεν καταλαβαινω γιατι ποναω εκει..νιωθω ενανπονο και ενα βαροσ απιστευτο... μαλλον πρεπει να ειναι το μωρο που ειναι χοντρουτσικο και πιεζει..τι να πω τι να πω..αγνωσται αι βουλαι του μαρακιοπαιδιου

dZJip3.png

ρε εσυ έπαθα πλάκα πριν . στην τρίτη δημοτικού είχα μια κολλητή στο σχολειο όπου ήμασταν πολύ αγαπημενες μετα αλλαξε σχολείο και χαθήκαμε το μόνο που θυμαμαι είναι το όνομα της . ελεάνα βραχάλη. καθε φορά που άκουγα για την στιχουργό έλεγα λες? μπα! φανταζόμουν οτι θα ειναι μεγάλη σε ηλικία δεν ξέρω γιατί. και τώρα την ειδα στην τηλεοραση και νομίζω ρε πως είναι αυτή έχω παθει σοκ. την σκεφτόμουν χρόνια σου λεω. όταν χωριστήκαμε έκλεγα σαν τρελή!

φοβερο! να την βρεισ στο φατσοβιβλιο και να κανετε κατσ απ!

dZJip3.png

φοβερο! να την βρεισ στο φατσοβιβλιο και να κανετε κατσ απ!

πρώτον δεν εχω φατσοβιβλίο, δεύτερον ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να το κάνω, να της πω τι? και αν δεν με θυμάται?

και δεν γουστάρω τα φατσοβιβλία!

Επεξεργάστηκαν by NENOS

Διαφημίσεις

πια έχεις φίλη ???? είμαι και λίγο ξανθιά μη ξεχνάς!

α εχθές σας έπιασε το χαλαζι?

τα ειδα ολα με έπιασε στο ψυχικό μέχρι και κατεχάκη δεν έβλεπα την τυφλα μου. και μετά.....ούτε σταγόνα!

νενος...δεν καταλαβαινω γιατι ποναω εκει..νιωθω ενανπονο και ενα βαροσ απιστευτο... μαλλον πρεπει να ειναι το μωρο που ειναι χοντρουτσικο και πιεζει..τι να πω τι να πω..αγνωσται αι βουλαι του μαρακιοπαιδιου

Δεν παιρνεις τηλεγωνο το γιατρο να του το πεις???:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...