Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Λοιπον με εξετασε με τον παλιο τροπο (συγνωμη για την περιγραφη, με το δαχτυλο) και μου ειπε ότι το ph μου είναι αλκαλικο γιαυτο και δεν συλλαμβανουμε ευκολα και ότι ακομα και αν συλλαβω θα παλλινδρομησει.

Κατι σαν τραχηλιτιδα δλδ καταλαβα. Αυτό που με παρεξενευει είναι ότι πριν από 2 εβδομαδες εκανα τεστ ΠΑΠ που βγηκε καθαρο..εκει δε θα φαινοτανε αν εχω κατι τετοιο? Εντωμεταξ υτεστ ΠΑΠ κανω κάθε χρονο και μπορω να πω και πιο συχνα γιαυτο απορω δε θαφαινοτανε? Επισης ο άλλος μου γιατρος πως και δεν ειχε δει κατι?

Επιπλέον του είπα ότι μου ειχαν αφαιρεθει λαπαροσκοπικα εστιες ενδομητριωσης και τοτε μου ειπε ότι αν εχω ακομα ενδομητριωση θα πρεπει να μου σταματησει την περιοδο για καποιους μηνες

Ειμαι να πεσω να σκασω

Δεν ξερω μπορω να πω ότι εφυγα ακομα πιο μπερδεμενη ..α επισης θελει να μου παρει αιμα από την μητρα για να δει αν και το περιβακλλον της μητρας είναι αλκαλικο . δεν ξερω τι να υποθεσω και τι να κανω

Σκεφτομαι ενδοιαμεσα να παω και σε τριτο γιατρο …

και μου πεταξε και κατι μηπως εχω χρονια ενδομητριτιδα...δεν ξερω εχω στενοχωρηθει πολυ πανε ολα πισω..ποιοσ ξερει οποσο καιτρο θα μου παρει να δω και εγω επιτελουσ ενα + :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσακι μου... δεν ξερω και τι να σου πώ καθώς ότι περιέγραψες ειναι κινέζικα για εμένα.... μήπως θα έπρεπε να απευθυνείς σε κάποιο πιο εξειδικευμένο γιατρό? δεν υπάρχιε καποια σουπερ ντουπερ εξέταση που μπορει να σου δώσει κάποιες πιο σαφείς απαντήσεις?

dZJip3.png

Λοιπον με εξετασε με τον παλιο τροπο (συγνωμη για την περιγραφη, με το δαχτυλο) και μου ειπε ότι το ph μου είναι αλκαλικο γιαυτο και δεν συλλαμβανουμε ευκολα και ότι ακομα και αν συλλαβω θα παλλινδρομησει.

Κατι σαν τραχηλιτιδα δλδ καταλαβα. Αυτό που με παρεξενευει είναι ότι πριν από 2 εβδομαδες εκανα τεστ ΠΑΠ που βγηκε καθαρο..εκει δε θα φαινοτανε αν εχω κατι τετοιο? Εντωμεταξ υτεστ ΠΑΠ κανω κάθε χρονο και μπορω να πω και πιο συχνα γιαυτο απορω δε θαφαινοτανε? Επισης ο άλλος μου γιατρος πως και δεν ειχε δει κατι?

Επιπλέον του είπα ότι μου ειχαν αφαιρεθει λαπαροσκοπικα εστιες ενδομητριωσης και τοτε μου ειπε ότι αν εχω ακομα ενδομητριωση θα πρεπει να μου σταματησει την περιοδο για καποιους μηνες

Ειμαι να πεσω να σκασω

Δεν ξερω μπορω να πω ότι εφυγα ακομα πιο μπερδεμενη ..α επισης θελει να μου παρει αιμα από την μητρα για να δει αν και το περιβακλλον της μητρας είναι αλκαλικο . δεν ξερω τι να υποθεσω και τι να κανω

και μου πεταξε και κατι μηπως εχω χρονια ενδομητριτιδα...δεν ξερω εχω στενοχωρηθει πολυ πανε ολα πισω..ποιοσ ξερει οποσο καιτρο θα μου παρει να δω και εγω επιτελουσ ενα + :(

Βρε κοριτσάκι μου μην που στεναγχωριέσαι...ειμαι της γνωμης να πας και σε ένα τριτο γιατρο...πηγαινε σε έναν που ειναι γενικα ακουστος τι να σου πω....παντως μη σκας ..κανε κατι δραστηριο...

Τελος Καλησπέρα ξεχασα να σε χαιρετήσω αρχικώς...:wink:;-)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ειμαι να πεσω να σκασω

Γιουλακι μου μην τα παρατας εαν χρειαζεται παρε και μια τριτη γνωμη και μετα αποφασισε τι θα κανεις!!!!!

Καλησπερα κιολας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

poy eiste?? sos kale..mayday mayday sos so sos! κοριτσια πονάει το πράμα μου..οχι εσωτερικά..εξωτερικά.. το καπακι..πως αλλιώς να το πω... τι ειναι αυτο????? τι μου συμβαινειιιιι?? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαααααααααααααααααααααααα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μμμμμμμμ δεν τσερω δεν εχω παθει κατι τετοιο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσια και οι δυο αυτοι γιατροι ειναι γνωστοι γενετιστες.... τι να πω... :cry:

Ναι αλλα εσυ δεν χρειαζεσαι γενετιστη νομιζω..δεν εχετε καποιο προβλημα με χρωματοσωματα...ενα καλο γυναικολογο υπογονιμότητας χρειάζεσαι...αν δεν κανω λάθος δηλαδη....τι να πω..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα ομορφιές μου!!

1η μέρα καθυστέρησης, 2ο τεστ αρνητικο.....:confused:

ααα ναι? :wink: Τα περιθώρια λάθους και οι χαλασμένες παρτίδες ξέρεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.. χιχι .

πω πω σοβαρα κοριτσια ειναι μερικες φορες που θελω να εξαφανιστω απο αυτη τη δουλεια,η λιγοψυχια τους δεν υποφερεται....εχουν αρχισει να μου σπανε τα νευρα...

και πού σαι ακόμα.. υπομονή.

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!!!!;)

τώρα αυτό είναι καλό ή κακό?? :tongue: :tongue: :tongue:

Τθααααααααααααααααα...θημερα εφερα και ενα φιλο μου πειλάζει!!!...

ΜΑΡΗ??????????????????? ΕΓΓΥΟΣ ΕΙΣΑΙ?????????????????

poy eiste?? sos kale..τι μου συμβαινειιιιι??

Πώς γίνεται να πονάει βρε κοριτσάκι? μήπως τσούζει?

Λοιπον με εξετασε ...δεν ξερω εχω στενοχωρηθει πολυ πανε ολα πισω..ποιοσ ξερει οποσο καιτρο θα μου παρει να δω και εγω επιτελουσ ενα + :(

Δεν θα σου πάρει καιρό.. θα το δεις... :)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ρε ναντιμοράκι μου θα στο πω πάλι ίσως κακώς σε ξεσηκώσαμε και εμείς εχθές.

τι να πω δεν ντρέπεται και αυτη καθόλου τόσα βρισίδια τρωει δεν θα προσβληθεί ποτέ?

τι να πω ρε γμτ? φτου της

Ευχαριστω ρε κοριτσακια μου!Καθυστερηση ουσιαστικα σημερα ειναι πρωτη μερα αλλα απο τη pregnyl εχουν περασει 17 μερες..υποτιθεται οτι στις 14 ερχεται η περιοδος αν ειναι να ρθει...παιρνει και προγεστερονη ομως...ποιος ξερει...ευχαριστω παντως για τις ευχες σας!!!

γεια σου ελκαράκι διαβάζω τώρα τα προηγουμενα και είδα αυτο το μηνυματακι σου. μόλις διάβασα τις οδηγίες απο ένα self clear που έχω στο ντουλάπι(οχι που δεν θα είχα) και λέει φαρμακα όπως το πρεγκνίλ μπορεί να δώσουν ψευδώς θετικό αποτέλεσμα:confused:

γεια σου ελκαράκι διαβάζω τώρα τα προηγουμενα και είδα αυτο το μηνυματακι σου. μόλις διάβασα τις οδηγίες απο ένα self clear που έχω στο ντουλάπι(οχι που δεν θα είχα) και λέει φαρμακα όπως το πρεγκνίλ μπορεί να δώσουν ψευδώς θετικό αποτέλεσμα:confused:

Ετσι ειναι...σημερα αδιαθετησε.....Ευχαριστω πολυ βρε νενος για το ενδιαφερον!

Ναντιμορακι μου τι να πω.....ελπιζω ο επομενος μηνας να ειναι και ο τυχερος σας...γιατι τελικα...μαλλον θεμα τυχης ειναι...:-(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...