Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Μπράβο Αθηνούλα, πολύ ευχάριστο νέο.Να της ζήσει!Κοριτσάκι ή αγοράκι?

Αντε κοντεύεις και εσύ!Ποια ημερομηνία σου έχει δώσει ο γιατρός σου?

Αγορακι!!!!ναι κοντευω μεχρι 4/03 μου ειπε!!!εσυ ποτε με το καλο?

Κι εσύ εδώ???:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Νούλι μου!!!

Ναι μαρηηηηηη γιατιιιιιιι δεν σου κανω?????

Καλημερααααααααα που θα πας 3μερο καλη μου???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

δεν το ηξερες????Ναι ειναι εγκυουλα αλλα και η Γκρετουλα την ξεχασαμε Χαπακι μου!!!!!

Τέλεια!Δεν το ήξερα ούτε για την Γκρέτα!..Μπράβο!!!!

Καλημέρα Nadimoraki μου.Πως τα πας?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Happy μου.Πως πάει η εγκυμοσύνη σου?Τι κάνει το μπεμπέ σου?

Οχι δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να μπώ.Είναι εγκυούλα?

μια χαρα παμε καναμε και αυχενικη διαφανεια και ολα καλα,τωρα περιμενω τα αποτελεσματα του ppp-a αν το γραφω σωστα...ελπιζω να ειναι και αυτα πολυ καλα οπως και η αυχενικη...:D:D:D

δεν το ηξερες????Ναι ειναι εγκυουλα αλλα και η Γκρετουλα την ξεχασαμε Χαπακι μου!!!!!

αχ θα με σκοτωσει το συμπεθερακι μου....πως το ξεχασα καλε μ'αρεσει το πρωι της εστειλα και πμ ...

σημερα ξυπνησα αξημερωτα,απο της 5 η ωρα γαριδα το ματι....και τωρα κουτουλαω,με νευριασε και το boss δικαιολογιθηκα καθολου????

76IGp3.png

Η αλήθεια είναι πως έχω άγχος αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένω....

Αλλά δεν έχω συμπτώματα....οπότε ελπίζω...σε λάθος τεστ...!:D

ουτε εγω ειχα συμπτωματα....αφου οταν εκανα το τεστ πιστευα πως θα βγει αρνητικο....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως έχω άγχος αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένω....

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!!!!;)

μια χαρα παμε καναμε και αυχενικη διαφανεια και ολα καλα,τωρα περιμενω τα αποτελεσματα του ppp-a αν το γραφω σωστα...ελπιζω να ειναι και αυτα πολυ καλα οπως και η αυχενικη...:D:D:D

αχ θα με σκοτωσει το συμπεθερακι μου....πως το ξεχασα καλε μ'αρεσει το πρωι της εστειλα και πμ ...

σημερα ξυπνησα αξημερωτα,απο της 5 η ωρα γαριδα το ματι....και τωρα κουτουλαω,με νευριασε και το boss δικαιολογιθηκα καθολου????

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: οοοοχιιιιιιιιι καθολου!!!!:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αγορακι!!!!ναι κοντευω μεχρι 4/03 μου ειπε!!!εσυ ποτε με το καλο?

Ναι μαρηηηηηη γιατιιιιιιι δεν σου κανω?????

Καλημερααααααααα που θα πας 3μερο καλη μου???

Και εσύ αγοράκι έχεις? Και εγώ!..Πάντως βρέ παιδί μου τώρα τελευταία για όσες εγκυούλες ακούω όλες αγόρια έχουν!..Οχι τίποτα άλλο δηλαδή, δεν θα υπάρχει νύφη ούτε για δείγμα!..χι χι

Θα γεννήσεις δηλαδή πρώτα ο θεός, την 37η εβδομάδα?..Ετσι πρέπει, γιατί δεν ξέρω!

Το β-επιπέδου μου γράφει ΠΗΤ 24/06, ο γιατρός όμως δεν μου έχει πεί τίποτα ακόμα!...Αυτή είναι η σωστή ημερομηνία?

6b98f09093.png

Καλε δεν μας ειπες τι εκπληξη θα ειχες εχθες στα κοριτσια???καπου πηγε το μυαλο μου συγκεκριμενα σε καποιο ατομο αλλα δεν ξερω εαν επεσα μεσα για πες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και εσύ αγοράκι έχεις? Και εγώ!..Πάντως βρέ παιδί μου τώρα τελευταία για όσες εγκυούλες ακούω όλες αγόρια έχουν!..Οχι τίποτα άλλο δηλαδή, δεν θα υπάρχει νύφη ούτε για δείγμα!..χι χι

Θα γεννήσεις δηλαδή πρώτα ο θεός, την 37η εβδομάδα?..Ετσι πρέπει, γιατί δεν ξέρω!

Το β-επιπέδου μου γράφει ΠΗΤ 24/06, ο γιατρός όμως δεν μου έχει πεί τίποτα ακόμα!...Αυτή είναι η σωστή ημερομηνία?

Μαλλον ειναι η χρονια τους τι να πω!!!!!με το καλο να ερθουν τα νινακια μας!!!Απο την 36η και επειτα νομιζω οτι μπορεις να γεννησης εγω επειδη εχω θεματακια εαν θυμασαι με αζαχαρο θρομβοφιλια και περιδεση τραχηλου αλλα το ζαχαρο μας τα κανει ολα θα με βαλει τοτε μεσα με καισαρικη!!!!

Εμενα ο γιατρος μου ειχε δωσει 20/03 και η β-επιπεδου 22/03!!!!!ρωτα τον γιατρο σου να σου πει!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...