Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα κουκλιτσες μου...ναντιμορακι υπομονη,ευχομαι να εχει γινει το θαυματακι και να ηρεμησεις κι εσυ!!!

κανε ομως λιγο υπομονη ...ενταξει κοριτσακι μου..

γιωργιτσα τι κανεις?????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω σοβαρα κοριτσια ειναι μερικες φορες που θελω να εξαφανιστω απο αυτη τη δουλεια,η λιγοψυχια τους δεν υποφερεται....εχουν αρχισει να μου σπανε τα νευρα...

76IGp3.png

Καλημέρα ομορφιές μου!!

1η μέρα καθυστέρησης, 2ο τεστ αρνητικο.....:confused:

αφου η καθυστερηση καλα κρατει δεν πειραζει για το -----.το εχω παθει κι εγω.:wink: υπομονη.

Καλημερα ζουζουνες μου τι κανετε????

περασατε ωραια στο καφεδακι σας εχθες εεεεεε????μπραβο πολυ χαιρομαι!!

Μπιφτεκακι μου υπομονη καμια φορα κανουν λαθη και τα τεστακια!!!;);)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

πω πω σοβαρα κοριτσια ειναι μερικες φορες που θελω να εξαφανιστω απο αυτη τη δουλεια,η λιγοψυχια τους δεν υποφερεται....εχουν αρχισει να μου σπανε τα νευρα...

Καλημερα Χαπακι μου μην τους δινεις σημασια και μην σπας τα νευρα σου κανεις κακο στο νινακι σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Χαπακι μου μην τους δινεις σημασια και μην σπας τα νευρα σου κανεις κακο στο νινακι σου!!!

δεν μπορω,εχω αρχισει να χαλιεμαι με καμποσα πραγματακια αλλα ειναι και δυσκολα τα πραγματα για αλλη δουλεια,αφου και ο καλος μου ψαχνει τωρα 4 μηνες και δεν βρισκει τιποτα,πρεπει να περιμενει να αρχισει η σαιζον...

76IGp3.png

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?..Μου την πέφτουνε στην δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπώ για να μάθω τα νέα σας!..Είσαστε καλά?'Εχουμε καμία καινούργια εγκυμονούσα?

6b98f09093.png

δεν μπορω,εχω αρχισει να χαλιεμαι με καμποσα πραγματακια αλλα ειναι και δυσκολα τα πραγματα για αλλη δουλεια,αφου και ο καλος μου ψαχνει τωρα 4 μηνες και δεν βρισκει τιποτα,πρεπει να περιμενει να αρχισει η σαιζον...

:mad::x:x:x:x τι να πωωωωωωωω!!!!!ευτυχως που δεν δουλευω γιατι θα ειχα και εγω σοου!!!λες και το κανουν επιτηδες οταν μαθαινουν οτι εισαι εγκυος!!!υπομονη κοριτσακι!

Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?..Μου την πέφτουνε στην δουλειά και δεν προλαβαίνω να μπώ για να μάθω τα νέα σας!..Είσαστε καλά?'Εχουμε καμία καινούργια εγκυμονούσα?

Καλημερα εγκυουλα οχι γεννητουρια ομως ειχαμε!!!

γεννησε η ΡΕΝΙΒΑ2 εχθες το πρωι!!!:lol:

εσυ τι κανεις??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα παπακι ...τι κανεις????που ειχες μεινει...ξερεις για το κρισακι μας???

Καλημέρα Happy μου.Πως πάει η εγκυμοσύνη σου?Τι κάνει το μπεμπέ σου?

Οχι δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να μπώ.Είναι εγκυούλα?

6b98f09093.png

Καλημέρα Happy μου.Πως πάει η εγκυμοσύνη σου?Τι κάνει το μπεμπέ σου?

Οχι δεν ξέρω γιατί έχω καιρό να μπώ.Είναι εγκυούλα?

δεν το ηξερες????Ναι ειναι εγκυουλα αλλα και η Γκρετουλα την ξεχασαμε Χαπακι μου!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...