Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Τσαπερδόνες μου, γλώσσα δεν βάλατε μέσα,ε??????

Κρισάκι μου ,τι κάνεις???

Νikijaki????......Λιάκι????.....Μακ??

Τώρα μαζευτήκατε που έχω δουλειά,ε??

χι χιχιχι χιχι!!!!

μας επιασες!!!!!:roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπιφτεκακι μου!!!!!!μακια μακια!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερεις γιατι να μη μες λες.:rolleyes::rolleyes:...δεν ειμαστε πλεον σωσιες και ουτε το ευχομε να ειμαστε....

Εσυ θα πας μπροστα και εγω θα σε ακολουθησω αργότερα...ενταξει μικρο μου...και ναι το Λιακος ειναι το καλυτερο μου...ετσι ηθελα να με φωναζουν πάντα...

ντα κασπαζα Λιακος!!!!!!!!!!μηπως σα σελατε να Λεξοτανιλ με πορτοκαλι???ειναι ενα θεσπεσιο ροφημα που το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γεια σας κουκλιτσες ομορφες...τι κανετε????

εμεις ειμαστε πολυ καλα ...καναμε και την αυχενικη μας διαφανεια και ολα πολυ καλα πανε τωρα περιμενουμε και την εξεταση αιματος..

76IGp3.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω δεν νιωθω και πολυ καλα σημερα εχω πολυ ζαλαδα!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!

Καλα να περασετε στον καφε σας σημερα!!!!!

φιλακια

μαλλον εγγυος εισαι συμπεθερακι μου!!!!μαλλον!!!!Σμουτς!!!!!!:-P:-P:-P

μην με αφηνεις με την κυρια Λιακο καλε εχει πολλα νευρα και δεν πινει και το ροφημα που της δινω!!!

Διαφημίσεις

ντα κασπαζα Λιακος!!!!!!!!!!μηπως σα σελατε να Λεξοτανιλ με πορτοκαλι???ειναι ενα θεσπεσιο ροφημα που το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ειν' κακό...μμμμμ λες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γλυκουλι μου...σου στελνω το πιο γλυκο μου φιλάκι ..και καποια στιγμη να μου στειλεις την διεθυνσης σου αν θες να σου στειλω κατι...:lol::lol::lol:

Κοριτσακια μου σας αφηνω δεν νιωθω και πολυ καλα σημερα εχω πολυ ζαλαδα!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!

Καλα να περασετε στον καφε σας σημερα!!!!!

φιλακια

Καλη ξεκουραση μικρο μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εμεις ειμαστε πολυ καλα ...καναμε και την αυχενικη μας διαφανεια και ολα πολυ καλα πανε τωρα περιμενουμε και την εξεταση αιματος..

Μπραβο Ευτυχω μου με το καλο κοριτσακι μου!!!ολα τελεια πανε μπραβο !!!!!:-P:-P:-P:-P

Και εγω σας αφηνω γιατι ειναι η μανουλα μου εδω και γκρινιαζει οτι δεν της δινω σημασια !!!!!!!!!που αληθεια λεει αλλα δεν το λεμε αυτο!!!!!!!χιχι!!!μακια μακια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμένα ζεν μου μιλάτε????????:confused::confused::(

οχι γιατι μυριζεις!!!!!!:lol::lol::lol:

μαλλον εγγυος εισαι συμπεθερακι μου!!!!μαλλον!!!!Σμουτς!!!!!!:-P:-P:-P

μην με αφηνεις με την κυρια Λιακο καλε εχει πολλα νευρα και δεν πινει και το ροφημα που της δινω!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: λες εεεεεεεεεε????

μη φοβασαι ημουνα αρκετη ωρα μαζι της δεν κινδυνευεις!!!!

μπραβο Χαπακι μου ολα καλα θα ειναι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και εγω σας αφηνω γιατι ειναι η μανουλα μου εδω και γκρινιαζει οτι δεν της δινω σημασια !!!!!!!!!που αληθεια λεει αλλα δεν το λεμε αυτο!!!!!!!χιχι!!!μακια μακια!!!!!!!!

σσσσσσσσσσσσσσσσσσ μην μας ακουσει ειναι το μυστικο μας!!!!

τωρα σας αφηνω οριστικα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...