Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ουουυουουουουουουοουουουουουουουουου καλημερα συμπεθερουλααααα!!!

τι κανετε??????:lol::lol:

Καλα ειμαι συμπεθερουλα μου εχω σαπισει στην ξαπλα και ειναι ακομα η αρχη!!!!το στομαχακι μου συνεχιζει να ειναι χαλια!!!!!!!αλλα κατα αλλα δεν ειμαι γκρινιαρα και ειμαι καλα!!!:-P:-P:-P:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω αυτο δεν θα το ζησω ευτυχως!!!!!!!!!!

οποτε κατσε φρονιμα και εμενα μου ειπε να μην ξεθαρευω μεινανε λιγες μερες να μην κανω τιποτα λες και εκανα τοσο καιρο λεμε τωρα!!!!!!

γιατι με το κ@@@@@@ζαχαρο δεν μπορει να μου δωσει κατι και εστι πρεπει να ειμαι προσεχτικη!!!!να μην εχουμε απροοπτα!!!!

Αθηνουλα μου λιγουλακι εμεινε και μετα θα σκασει μυτη ο ΓΙΟΣ και θα αλλαξει ολη σου η ζωη!

τι καλα τι καλα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Μαρ΄συ τωρα ρωτουσα για σενα!

καταλαβες ενδιαφερομαστε κιολας,

τι κανετε? το παιδι το προσεχεις?

Ελα Μαρη Λιαααα του μυριστηκα και ηρθα μη νουμιζς!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το προσεχω λεει!!!!!!!!!!το καλο που του θελω να ειναι καλα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλα ειμαι συμπεθερουλα μου εχω σαπισει στην ξαπλα και ειναι ακομα η αρχη!!!!το στομαχακι μου συνεχιζει να ειναι χαλια!!!!!!!αλλα κατα αλλα δεν ειμαι γκρινιαρα και ειμαι καλα!!!:-P:-P:-P:-P

ετσι μπραβο να το ξεκουραζεις το καμαρι μας , που πηγες και γκαστρωθηκες, τωρα μεινε ξαπλα και σουςςςςςςςς

μια δουλίτσα εκανα και ποσα γραψατε τσουπρίτσες;;;;:P

ποια κοιλιά πιεζεις μαρή nikijo; κορίτσια εχετε υπόψη σας για τι συλφίδα μιλάμε;;;; :tongue: εγω εχω (ακόμα) κοιλιά κυρία μου όχι εσυ!!! χα χα χα

Λιάκι τελειωσανε τα ψεματα εφτασες σχεδόν και εσυ ε; αντε με το καλό ο παιδαρος- ο ερωτας!

Αθηνούλα και εμενα ψιλιλιγνος ηταν και εχει γινει τρελος μπουλουκος τωρα! μόλις βαλω καινουργιες φωτος στον υπολογιστη θα σας τον δειξω. σας ειπα; οτι ειμαι τρελα ερωτευμενη με το αγαπάκι; πρεπει να κανω συντομα αλλο γιατι αυτο το εχω λιωσει στα φιλια! ευτυχως που ειναι τρελος χαδιαρης και τα δεχεται (μετα από χρονια θα σκουπιζει το μαγουλό του από τα σαλια μου :tongue:)

Κρισάκι;;;;; τα καταφερες ε; πως τα πας; ολα καλα;

τα υπόλοιπα κοριτσια ειστε καλα;

Διαφημίσεις

πρεπει να εισαι ξαπλα ζουζου;:confused:

Ελα Μαρη Λιαααα του μυριστηκα και ηρθα μη νουμιζς!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το προσεχω λεει!!!!!!!!!!το καλο που του θελω να ειναι καλα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελα κοντευεις το διμηνο, θα δεις πως θα περασει ο καιρος, και θα σε κλωτσαει δυνατα χιχι

καλε ποτε γεννας εσυ μανταμ? ποτε εδωσε ΠΗΤ?

:lol::lol::lol::lol::lol:κανε υπομονη εχεις δρομο μπροστα σου!!!!!

Αθηνουλα μου λιγουλακι εμεινε και μετα θα σκασει μυτη ο ΓΙΟΣ και θα αλλαξει ολη σου η ζωη!

τι καλα τι καλα

Ναι Λιακι μου θα αλλαξει να ηρεμησω και εγω γιατι ειμαι στην τσιτα ακομη!!!

Μια χαρα ειναι μην ακουω χαζομαρες!!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ποια κοιλιά πιεζεις μαρή nikijo; κορίτσια εχετε υπόψη σας για τι συλφίδα μιλάμε;;;; :tongue: εγω εχω (ακόμα) κοιλιά κυρία μου όχι εσυ!!! χα χα χα

Λιάκι τελειωσανε τα ψεματα εφτασες σχεδόν και εσυ ε; αντε με το καλό ο παιδαρος- ο ερωτας!

Αθηνούλα και εμενα ψιλιλιγνος ηταν και εχει γινει τρελος μπουλουκος τωρα! μόλις βαλω καινουργιες φωτος στον υπολογιστη θα σας τον δειξω. σας ειπα; οτι ειμαι τρελα ερωτευμενη με το αγαπάκι; πρεπει να κανω συντομα αλλο γιατι αυτο το εχω λιωσει στα φιλια! ευτυχως που ειναι τρελος χαδιαρης και τα δεχεται (μετα από χρονια θα σκουπιζει το μαγουλό του από τα σαλια μου :tongue:)

ναι βγαλε και βαλε να δουμε, μια χαρα αφρατουτσικος παντως φαινεται

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα τον κατσιασω στα φιλιαααααααα!!!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Ουουουουουουουου καλημερα κοριτσακια μου !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχουμε κανενα καλο νεο απο Μπιφτεκακι?????εεεε???

πω πω πω κινηση που εχει το καφε ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

Καλημέρα ματάκια μου..τι κάνετε...διαβασα τα νέα σου όλα καλα..μπραβο μωράκι μου...ακουσατε και καρδούλα?

Κοτοπουλακι μου που χαθηκες?????

τον εδειρες????????

230736pvkwhxb1nq.gif

Μπα σινεχιζω ακομα...εχει να φαει σημερα...δεν μου την γλιτωνει...νευρακια τσαταλακια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πρεπει να εισαι ξαπλα ζουζου;:confused:

Ναι φατσουλα μου πρεπει να ειμαι ξαπλα αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε θα δειξει!!!Ας ειναι καλα αυτο!!!!

Αχ τι γλυκουλης που ειναι ο αντρουλης σου ο μικρος!!!!!!!να σου ζησει κορτσαρα μου και παλι πρεπει να ειναι τελειο συναισθημα!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

Ναι φατσουλα μου πρεπει να ειμαι ξαπλα αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε θα δειξει!!!Ας ειναι καλα αυτο!!!!

Αχ τι γλυκουλης που ειναι ο αντρουλης σου ο μικρος!!!!!!!να σου ζησει κορτσαρα μου και παλι πρεπει να ειναι τελειο συναισθημα!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

πανω από ολα το καλο του παιδιου! το πρωτο τριμηνο ειναι κρισιμο. μετα ολα ειναι πιο χαλαρα! στον 6ο μηνα δε... αστα ... σουπερ! εχεις τελειωσει και με τις βασικες εξετασεις και απλα απολαμβανεις!;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...