Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!ΠΩΠΩ....ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ!!!!!!!:P:p:p

Ναντιουκο μου μακαρι μακαρι μακαρι.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατιουσκα μου δεν θελω να σου πω υπομονη.......αλλα υπομονη :tongue:!!!!Τι να κανεις;;;;;μεσα στο προγραμμα κ αυτα......;)

Ελκαρακακι μου.....φιλια στην αδερφουλα κ φυσικα τα πρεντικτορ κανουν λαθος οποτε.....;)

Αθηνουλα ,Γεωργια ,Μαλμε ....φιλακια!!!!!!:D:D:D:D

Καλημερα κοριτσάκι...πως ειναι το μπεμπε....

783262ceqf707kbv.gif

Καλως την κουκλα!!!! Νοκ...νοκ...ποιος ειναι?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ε αυτο το σωμα μου....σκετο ρολοι...μολις αδιαθετησα στις 28 ημερες!! ευγε μου!!

Αντε ρε αληθεια ..ζηλευω θελω και εγω...κοιτα εκει τωρα θα κανω κινησεις νιτζα και σε σένα!!!:tongue::tongue::tongue:

σιγα ρε κοτοπουλακι-νιντζα εσυ!!! θα σπασεις κανα νυχι!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:mad::x:x:x:x:x:x αντε να χαθει πες του!!!!

Να του το πεις εσυ...εγω του εχω σουρει αλλα και αλλα:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα κοριτσάκι...πως ειναι το μπεμπε....

Καλως την κουκλα!!!! Νοκ...νοκ...ποιος ειναι?

που σαι ομορφια μου?

καλα ειμαστε!

χθες τον ειδα, μεγαλωσε, παχυνε, ψηλωσε, εβγαλε μαλακια πολλα :lol::lol::lol:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κατια!!!! κανε λιγο υπομονη ακομα μερικες βδομαδουλες...ολα θα περασουν:D
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!ΠΩΠΩ....ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ!!!!!!!:P:p:p

Ναντιουκο μου μακαρι μακαρι μακαρι.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατιουσκα μου δεν θελω να σου πω υπομονη.......αλλα υπομονη :tongue:!!!!Τι να κανεις;;;;;μεσα στο προγραμμα κ αυτα......;)

Ελκαρακακι μου.....φιλια στην αδερφουλα κ φυσικα τα πρεντικτορ κανουν λαθος οποτε.....;)

Αθηνουλα ,Γεωργια ,Μαλμε ....φιλακια!!!!!!:D:D:D:D

Καλημερα Νικακι μου!!!Με κοροδευεις εεεε....ενα να κι εγω:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Τι κανει το μωρακι σου???Ή μηπως να πω....ο παιδαρος!!!:D:D

783262ceqf707kbv.gif

Καλημερααααααααα.....:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Νικακι μου!!!Με κοροδευεις εεεε....ενα να κι εγω:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Τι κανει το μωρακι σου???Ή μηπως να πω....ο παιδαρος!!!:D:D

Καλημερααααααααα.....:D

Κατιααααααααααααα, τι κανετε εσεις οι δυο?

αντε κοντευεις το τριμηνο Κατιουλα, περναει ο καιρος, σε λιγο θα ξερεις και φυλλο,

αγορι θαχεις και συ, ειναι η χρονια φετος :lol::lol::lol:

Λεμε παιδαρος....αλλα ηταν κ λιγο νωρις οποτε αφηνω κ ενα περιθωριο λαθους!!!!!!!

Ο γιατρος σιγουρος ηταν!!!!.....αν αλλαξει, θα του παω τον πεθερο μου να τα βγαλει περα !!!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Συμπληρωνουμε τα κενα της συμπεθερας σου!!!!!:lol::lol:

εσυ τι κανεις?????

που ειναι αληθεια πρωι πρωι τουτη?

οχι τιποτα αλλο, κουβαλαει και τη νυφη μου,

η δικια σου η συμπεθερα που ειναι?

που σαι ομορφια μου?

καλα ειμαστε!

χθες τον ειδα, μεγαλωσε, παχυνε, ψηλωσε, εβγαλε μαλακια πολλα :lol::lol::lol:

Εγω τον ειδα τη Δευτεραααα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα το μωρακι μου....μεγαλωνει ....περιμενω αποτελεσματα αιματος ΑΠαπ....κ φυσικα τον επομενο υπερηχο.....:) :) :)

Αθηνα πλησιαζει ο καιρος εεεεε;;;;:)

Λια κ εσυ.....:)

Ναι ναι πλησιαζουμε!!!!!:lol:

Αθηναααααααααααααααα στις ποσο Μαρτιου θα γεννησουμε?

αρχες σου ειπε?

Τελευταια 4/03!!!!! αντε να δουμε:lol:

Αλό αλό με λαμβανετε; οβερ!:P

Ναι σε λαμβανουμε οβερ!!!

καλημερα Μακ τι κανεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...